Halsfluss halsfluss hela dan

Det finns inget så jobbigt som en kille och hans förkylning.....
Speciellt inte när man legat i sängen i 6 dagar snart....
Men tur är väl att det finns telefon =p


Jag sa: det är fest på Pepes Bodega

Kom hem igår efter en liten strapats till tennisens hemstad Båstad. Nu blev det ju inte så mycket tennis iof men har haft så jäkla skoj!

Eller det började faktist  på tisdagen redan. Har precis varit och tränat när Kalle plockar upp mig och frågar om jag ska med på tisdagsklubben. Dum fråga! Haha. Det blev en riktigt lyckad kväll till slut. Hemma runt kl 4 men det var det värt.

Sov några timmar innan jag gick upp och skulle åka iväg. Jag hade en enda uppgift att tänka på, ta med 2st poängblock till Beachturneringen. Senildement som man är så glömde jag dem. Trots att jag lagt dem på dörrmattan!
Ohändig som man är så lyckades man ändå göra 2st egna av en massa kartong, papper, tejp och snören.
Hela turneringen blir lite försenad men viktigt folk kommer ju sent =p

Bilder finns här --> Bilder

Sen 2 dagars festande innan man kom hem igår. Har sovit som ett litet barn sen dess..

Ska kolla The number 23 nu med Jim Carrey. Alltid kul med konspirationsteorier. Skulle bara ha någon som slängde ihop lite mat känns det som. Orkar inte laga och det blir ingen pizza heller.

Ha det gött
Slick och sug ;-p


Alex Schulman, jag är smartare än dig!

Era imbeciller, jag är så infernaliskt mycket smartare än 97% av er. Även dig Alex, haha!
Men det stör mig att det var 10 lägre än för några år sen. Hmm, vad kan det bero på?
Dooh!

image10



Så har man blivit 1 år äldre... Spenderade fredagen i Helsingborg på krogen (se ovan) och lördagen på Ekebo (Eeegeboo) som det heter här nere. Dansbandskväll med flera dansbanor och ett litet äldre klientel.
Riktigt skoj faktist. Var lite sliten efter fredag + lördag så söndagen spenderades i horisontalläge i sängen. Vaknade några gånger men bestämde mig för att somna om, fram till kl 19 ungefär...



Idag var mor och familj och hälsade på en snabbis. Quickstop mellan Danmark och Göteborg. Smakade en Calzone med spagetti och köttfärssås på. Ungefär lika gott som det låter äckligt!

Har fått lite klagomål på att jag stavar illa, men det skiter jag i. Jag stavar bra bara det att jag orkar inte bry mig.
Eller försök och slå 38 handskrivna A4-blad på Svenska B nationellt prov uppsats utan ett enda stavfel =p
Sen att man är SMS och chat-skadad är en annan femma.



På onsdag ska jag upp till Båstad och döma beachvolleyboll. Kändisturneringen, vet dock inte vilka som kommer vara med. Bankett och VIP-fest sen. Återkommer senare om jag kommer ihåg något. Kanske ska ta med en kamera så man kan kolla på bilderna sen...

RSS 2.0