SER KASS UT

Håller på och läser lite om hur man ändrar bloggen. Ska försöka mig på Photoshop oxå. Under tiden kan det se ut hur fan som helst här!

Plockat hem 15 skivor och 2 filmer sen jag kom hem. Blir att lyssna/kolla under helgen.

Var inne på Forever21 förut och beställde kläder. Frakten kostar 45 dollars men med tanke på att tröjorna ligger mellan 70-200kr/st för riktigt snygga så är det helt ok..

Vore najs att vara hemma i Vingåker i helgen och dricka lite öl. Det får änta några veckor till!

The sun is shining

32 jäkla grader i skuggan på framsidan! Och det ska hålla på hela nästa vecka med =p

Dagen som varit. Grupparbete med 6orna i 4 timmar. Gick fram och tillbaka mellan klassrummet och datan och kollade så alla skötte sig. Det gjorde de, de flesta iaf! Gick och badade och asta efter lunch. Hem och maila lite innan jag gick och jobbade igen. Eller jobba? Käkade pizza och snackade lite skit. Fick betalt för det hårda arbetet.

Ibland börjar man ju bara skratta åt folk. Och inte för att de är roliga utan sånt där elakt skratt. En unge blev arg och gick från skolan idag. Mamman hanterade det hela lungt och sansat genom att ringa till polisen och efterlysa ungen. Så farbror blå får åka från Ängelholm för att hitta ungen 100m utanför skolan. Det är sånt som man vill att sina skattepengar ska gå till..

Var och handlade ljudkabel från datan till stereon nu. Gissa om det ska pumpas musik nu!
Några kalla ikväll och somna som en stock till American Gangster får det bli. Knakse åker till Väla imorogn och köper skor och lite nya kläder. ska släng lite gammal skit och fylla på med nytt.

Kolla in när bruden vänder sig, skaplig burn!!!


GAP

Har drillats hårt nu under 3 dagar för att bli en bättre ledare. Propellmodeller, personlighetsanalyser, kravanalyser, GAP-modellen, behovsklacifieringar och motivationsbehov är en del saker som vi pratat om. Snacka om att man fått många Aha-upplevelser och lovat sig själv att man ska bli så mycket bättre nu! Det som krävs dock är träning träning och åter träning.
Med tanke på att det var en massa rutinerade företagsledare där så trodde jag att man skulle få sitta och lyssna hela tiden men icke. Det visar sig att kvantitet ger kvalité, dvs övning ger färdighet. Och med tanke på att 60-70% av vår tid läggs på ledarskap medans deras tid låg på kanske 10% produktiv ledartid så kändes det som om det bara var jag och Dansken som pratade. Men när gruppens trygghets och trivselbehov hade stillats så öppnade de andra sig och delade erfarenheter de oxå.
Haha, träningen är redan igång märker jag, man låter så himla klok och det gör ju inget för egot, eller rättare sagt, jag fyller mitt behov av självförverkligande =p

Fick brev från ISS nu att jag kunde flytta 1 september men jag vägrar vänta så länge. Ska ringa och terrorisera dem tills de letar upp någon som kan komma in tidigare. Huset står där och ropar på mig.

Imorgon ska jag iväg till Ängelholm på sammarsbetsmöte. Förhoppnignsvis kan vi komma överens om hur vi ska kunna uttnyttja varandras fördelar på bästa sätt. Det skulle vara otroligt trist om vi inte kunde hitta någon lösning.

Skola i morgon, bara 2 veckor kvar nu. Samtidigt som det ska bli klart med sommarlov så kommer jag att bli väldigt rastlös! Fest i Båstad i aug skulle inte göra ngt ;D


Blodig natt

Ett par gånger inatt startade näsan ett eget blodbad. Värsta gången så fick jag ner så mycket blod i halsen att det sprutade upp ändå på spegeln när jag kom ut på toa. Efterom jag inte är sådär jätteroad av tanken att drunka i näsblod då jag vet en som gjort det så fick jag försöka sova sittandes i soffan, ingen större hit!
Har nog sovit ca 1h inatt tror jag. Blir en utmaning i att hänga med idag i skallen. Bara inte näsan drar igång på bussen, det orkar jag inte med!

image156

2 minuter kvar

Kollade in på blogg.se och såg att vissa chikas har 30k läsare om dagen. Eller ska man kalla dem kikare? För de är bra snygga men skriver lika kasst som en annan.

Om 2 minuter är det midnatt, då är det bara 6h innan klockan ringer och jag ska hinna kika på Superbad oxå.

Performax i morgon. Prestera maximalt säger väl en del, hoppas utbildningen är lika bra som jag förväntar mig.

image155

Snart har håret växt ut igen!

Efter söntak kommer måntak

Var på styrelsemöte 3h imorse. Började blöda näsblod innan jag skule iväg men det slutade relativt snabbt.
Kom hem och mailade en del angående volleybollen. Kanske ska rensa ur inkorgen en dag, volleymailen har nu 1385 mail i inkorgen.

Drog och gymmade på eftermiddagen. Ringde mor o ch grattade och käkade lite gott framför TV:n.

Dessa snubbar gör ALLA ljud själva. Enbart vocal, lite samples men ändå. Nästan lika grymma som jag, eeh?


Tjejen på bussen

Idag har jag inte gjort mycket. Ingenting alls faktist. Har inte varit det minsta produktiv. Har inte orkat.

Man märker att man börjar bli lite äldre dagen efter. Det var nog skoj igår och jag är med i matchen tills vi börjr dricka grogg. Lite mat och mycket stress så blev det som det blev. Hade skoj men kommer inte ihåg sådär överdrivet mycket. Som hur jag kom hem, när jag gick hem, om jag gick hem själv och vart de andra tog vägen.
En sak är säker dock, jag käkade kebab. Det luktade inte lite vitlök om mig i morse.
Sugen på snabbmat blir man ju definitivt så jag klämde i mig en hel cheeseburgare på McD innan Mjuk tog tåget hem till Vingåker och jag satte mig på bussen till Ö-a.
Såg en så jäkla läcker tjej på bussen! Rockers brudar är bra fina.



Martin ringde och snackade lite skit. Han är på Gotland och jobbar och det verkar ju rätt så schysst nu när det snart är sommar! vi bestämde att vi måste ses snart. Ska åka upp till Vingåker över Midsomar ser det ut som.
Fick checken igår på stipendiet men de pengarna kommer att flyga iväg snabbt som satan.



Ska betala farsan en del, köpa lite saker så man kan ha ett kontor, köpa ett par skor och så var pengarna slut.
Konsigt att det är så lätt att göra av med pengar!

Ikväll så festar de inne i Hbg igen men pallar inte. Ska upp på styrelsemöte tidigt i Ö-a så känner inte riktigt för att köra på 1 kväll till. Det blir lugnt vid TV:n/datan istället. Är ju inget schlager-fan men måste kolla nr 15 iaf. Har inte hört Perrellis låt. Så insatt är jag!
Imorgon blir det en sväng till gymmet efter mötet. Var ju sjuk tidigare i veckan så ligger lite efter.



Snart dax att pallra sig iväg till bussen

image149

Visst tänker ni samma sak som jag!
Den är ölen ser inte lite god ut!!!

Nu är man där igen

Torsdag. Skolan är slut. Det enda som återstår utav arbetsveckan är en träning ikväll och 1 lektion i badhuset.
Solen skiner ute, det är ca 22 grader. Magen skriker efter mat och jag är laddad till träningen.

Det kommer 1 polack, 1 dansk och 2 svennar till kvällens träning. Duktiga killar som vi verkligen vill ha.

Imorgon som sagt är det fest hos Niklas. Är laddad där med. Förra fredagen blev ju ingen succe så imorgon då jäklars =) Gäller ju bara att inte bränna alla pengar, ska klara mig tills tisdag. Många kalla öl och ett par shots sen brukar det bli succé. Får se om det blir lite annat folk oxå än de vanliga. Inte för att det är fel på det, vi har alltid skoj. Men lite mer folk skadar ju inte heller å andra sidan.




Fruity in masses

Hejsan hallå

Har spenderat större delen av tiden sen i fredags sovande eller vaken i coma. Är yr i huvudet och har en jäkla värk i ögonen samt fryser. Jobbade igår men tvingades kasta in handduken i morse. Sov fram till kl 13, somnade runt 00 igår. Med tanke på hur mycket jag sovit de andra dagarna så kan man ju undra.

Pallrade mig iväg iaf till Coop precis innan de stängde. Hade inte ätit ngt alls sedan kl 11 igår. Har ingen aptit på mat så köpte lite frukt och gjorde sallad. 3st Kiwi, 3st Bananer, 3st äpplen, 2 Apelsiner och en burk Ananas. Det var rätt så gott så jag åt upp allting. 5 överfulla tallrikar.

Är så jäkla stel i nacke och axlar så jag börjar tappa känseln i fingrarna när jag går. Lite massage kanske skulle vara på sin plats?

På torsdag så kommer det ett par spelare och hälsar på. Närmre bestämt 2 Svenska landslagsspelare, en Polack som spelat i Frankrike i år och en Danskjävel. kanske ska städa om någon sover här tills fredagen.

På Fredag kväll så är det inflyttningsfest hos Niklas och sen utgång. Köpte ju lite öl förra Fredagen men somnade innan jag han öppna första.

Såg lite bilder från Sollentuna. Tjejerna åkte genomSsverige och flashade på motorvägen. Inte bara killar som har barnsligt skön humor ibland =p

Ska sova snart, är grymnt trött. Hoppas på att kunna jobba imorgon.

Känner ni igen movsen???


Snubben från Heiniken och Pumas reklam.

Sov gott, det ska jag!

Jackson

Hela helgen har jag legat hemma och sovit, lr fre-lödag åtminstånde. Idag har vi tränat i 4,5h och det kändes att man inte var pigg. Hade feberfrossa första passet och var yr i skallen men det släppte tills andra passet.

Var helt död i går men pallade mig iväg till Coo och handlade. Hade inte ätit på hela dagen eftersom aptiten har varit bortsprungen så köpte lite lövbiff och pommes. 400g lövbiff och en tallrik pommes senare så kände man sig ok. Inte piggare men mindre hungrig iaf =p

Imorgon blir det ett par lektioner uppe på centrum sen en sväng til badhuset. Träning efter det, med tanke på dagens prgram så slipper vi trapplöpning/hopp. Sedan ska jag iväg på möte med elitsektionen. Full fart.
Resten av veckan ser lite lugnare ut dock så det gör inget. Tjejerna har ledigt i 2v från träning nu så någon ledig kväll ska man vä hinna med.
Det blir ingen elittränarutbildning i år. Det var 4 personer som anmält intresse. Jag vet inte om det är flrbundets kassa marknadsföring eller tränarna som inte har några ambitioner. Men fan pinsamt att det bara är 4st som vill gå den högsta utbildningen. Hela kursavgiften är ju bidragsgrundande för hel*****.

Hittade denna på idiot.se
Kolla hela videon, de är grymma =)




Ge mig kaffe

Började 0830 i morse. Efter att ha tryckt på fel knapp, alltså inte snooze utan stäng av alarm så vaknade jag upp 0826 istället för 0720... Packade väskan, fixade frisyren? och var på plats 3 minuter för sent. Måste vara rekord tom för mig tror jag. 7 minuter så var jag på plats!
Hade de 3 lugnaste lektionerna på hela terminen. Lågstadiebarn har en lite större respekt än äldre ungar. Om någon viskade på lektionerna så hyschade de åt varandra.
Gick till badhuset på eftermiddagen. Hade hela badhuset för oss själva. Simmade några längder och tog en bastu. Hem och åt och sen iväg på möte.

Innan kl 18 gled jag in på bolaget för att köpa några kalla att svalka strupen med ikväll. Kroppen ville annat dock och jag somnade om en sten runt 19 och sov fram till 22. Är helt död i skalle och kropp så det blir lugnt för min del. Näsan rinner men hoppas det är allergi, har ingen lust att bli sjuk nu när man slitet hela veckan. Känns lite onödigt om man skulle hamna efter då!

Kanske hittar ngn websida som visar hockeyn live så man kan koppla in datan i TV:n och kolla. Har Telia som digital tv. 37 kanaler får man men INTE TV3 eller ZTV. Sääär som man säger här i Skåneland. Sverige - Kanada står 2-2 just nu. Snygge K.Jönsson spelar dock inte pga huvudvärk..

Nattmacka, kall öl och en film. Sen ska John Blund och jag flyga iväg till drömmarnas land!


Dödligt trött

Sov ca 11h inatt, det är skönt att jobba på skola. Speciellt de dagar det är studiedag eller lov eller någonting lika jobbigt. Det behövdes kände jag för har varit segt idag. Har tränat på bra en jäkla massa dagar i rad.
cyklade upp till gymmet förut och var helt stum i backen. Inte så bra att cykla med punka på bakhjulet men bättre än att gå iaf. Benen var som spagetti när jag kom upp men ändå gick det bättre än senast. Packade på 270 kg i vadpress och det funkade fint. Men nu eftråt igen så är jag helt tom i skallen och slut i kroppen. Ska ta träningsledigt i morgon och på lördag tror jag. Det känns som om det behövs.

Käkar på som vanligt och dricker en massa gainers och skit. Trodde inte det skulle funka när jag handla men varför inte testa bara? Det smakar riktigt gott och funkar faktist bra. Det går bra att träna och dessutom så har jag inte gått upp någonting nämnvärt vilket är positivt. ska ju gå ner några kilon men det lär väl aldrig hända..

Ibland har man bara lust att be någon att dra åt helvete för att de är så jävla dumma i huvudet och patetiska som människor. Men det måste vara åldern eller någor för man tänker efter och inser att man själv bara oxå är människa och låter bli. Tala är silver men tiga är guld som man säger!

Nu ska jag iväg till tjejernas träning. Börjar kl 1030 i morgon så det blir en kväll i soffan med film. Igen..
Det börjar ordna sig mer och mer med huset föresten!


Skinnskalle



Spelade ungdomsledar volley förut idag. Fyllde på vattenflaskan och när jag var klar slängde jag en blick i spegeln. Hoppade till och undrade vead det var för jäkla brottsling som kikade tillbaka.
Vi vann klart med 3-2 förresten =p

Nu finns det verkligen INGEN återvändo

image146

Whats on walk?

Ja vad är på gång?

Jobb: Har jobbat 10 lektioner mer än vad jag är schemalagd för denna veckan. De 3 dagarna jag ska iväg på utbildning på Performax i slutet på Maj är i stort sett inarbetade.
De kommande veckorna så sitter jag på Centrum huset och har privat undervisning. Jag har 30% på den tjänsten men någon har lyckats få ihop att de dagarna ska vara från 08-14. Det får de fixa, inte mitt problem. Lätt att sitta och bestämma och ta en massa beslut när man själv inte behöver genomföra dem.
Hörde en massa lärare sitta och prata i lärarrummet om "skräcktjänsten" som blir på Kungsskolan. Gissa vem som ser ut att få det jobbet. Haha. Blir inte så farligt som de säger. Det hela beror på vilket humör man är på och hur man väljer att tackla det hela. Iof så känns vissa lektioner redan nu som om man sitter i rondellen och försöker lära ut något men vad kan man göra?
Började jobba som ledsagare idag med. Där kan man snacka om skönt jobb. Planerar att fiska lite, åka och kika lit på lastbilar och någon resa upp till Liseberg. Fotbollssträningar på fredagar. Ska inte klaga!
Nu i sommar så planerar jag att åka upp till Oslo och kolla jobb. Det beror dock på hur många körlektioner jag kan få direkt efter att skolan slutar. Ska försöka stanna i djungeln ett tag och lösa den biten.

Boende: Ringde ISS idag och frågade varför jag betalar 800 kr mer än grannen i hyra. Eeh det vet jag inte fick jag till svar. Men tack så jävla mycket då sa jag och hälsade att hyresgästföreningen hör av sig. Inte så tokigt att gå med där iaf verkar det som.
Har sagt upp lägenheten iaf och önskade att få flytta den 1/6. Skulle vara så skönt att ha huset hela sommaren.

Volleybollen: Är fystränare nu. Jobbar med elitsektionen. Tränar tjejerna. Jobbar på en utvecklingsplan som kommer hamna på ca 75 sidor grovt uppskattat. Får ta en diskution senare om ev. ass tränar biten. Planerar att gå högsta utbildningen inom volley nästa säsong och utbilda mig till certifierad fystränare.
Ett kontor i huset skulle VERKLIGEN behövas! Ska ta en del av stipendiat pengarna och fixa lilla sovrummet med nya möbler, skrivare, scanner och ny färg på väggarna.
Känner mig bättre och bättre i kroppen efter träningarna. Har bara lite ont i fötterna och pollen har klarat sig ok än så länge. Har till och med varit ute ett par gånger per vecka och sprungit. Skönt att komma ut på kvällen då luften är så frisk och skön.

Annars då: Ja annars då? Solen skiner ute och allt är bra. Köpte ett paket Piggelin igår. Stod ett tag och dreglade över Päronsplitten men insåg att det inte är värt det.
Kollar runt på allas bilder på nätet och tycker det ser så kul ut med ungar, och sambos och jag vet inte vad. Samtidigt som jag inser att jag är allt för självcentrerad och upptagen för att ha tid med andra just nu. Dygnet skulle ha 28 timmar så kunde man få allt man ville men livet är väl inte meningen att funka absolut helt fullt ut hela tiden. Det är alldeles för mycket vill ha och måste göra i folks sinnen som gör att man alltid vill ha mer. Men försöker njuta av allting just nu, kommer itne ihåg när jag senast mådde så här bra. Eller jo en period där tidigt i höstas men över en längre period sett så var det många år sen.

Klockan har runnit iväg nu. Ska ut i tvättstugan och hämta de sista tröjorna så jag slipper göra det allt för tidigt i morgon bitti. Funderar över om jag ska raka skallen men hittade en gammal bild på nätet och kom på lite andra tankar. Har inte huvud till det...



Youtube slukar min tid

Tränade idag. Trapplöpning plus hopp, kände mig oförskämt pigg! Kan det ha varit powernappen innan eller är det gainers+protein som faktist hjälper?

Hittade dessa killar på Youtube. Naturally 7. Vore inte fel att kunna sjunga som dem.
Vet inte hur många timmar som man spenderat på Youtube men det som inte finns där finns nog inte alls!


Oh sunny day

Jag sitter inne i lägenheten och svalkar mig.
Det måste vara årets varmaste dag, och förra årets med för den delen. 29 grader Celsius i skuggan ovanför köksfönstret. Hade det inte varit för att vi ska träna snart så hade jag suttit i solen och gassat.
Nu får den solen jag fick i skolan räcka. Spelade brännboll på elevens val och Perra krossade! Sprang 5 vanliga frivarv och ett dubbelt frivarv. Vi vann med 40p. Behöver ni någon lirare uppe i Jönköping så får ni ringa så snackar vi kontrakt.

Läste på Aftonbladet om en Brittisk myndighet som betalade en reklambyrå 163.000 kr för denna loggan. De blev lite förvånade bara nä de såg loggan på snedden
Ser ni samma sak som jag? Det ska stå OGC men det blev ngt annat.

image144

Ibland blir det bara fel helt enkelt!

I morgon drar ytterligare jobb igång. Ledsagare verkar som en bra grej. Måste dock köpa kalender nu så jag inte glömmer bort hälften av alla saker som jag bör göra. Bara senaste veckan har jag missat min frisertid och ett samtal inom jobbet som var bokat några veckor i förväg.

Ska power nappa 15 min nu innan träningen.

Hasta la vista!

Haile Gebresesaise

Grillade som sagt i lördags. Drack lite öl och gick ner en sväng på den lokala krogen. När jag kom hem igen så hade Mats & Ernesa städat undan. Riktigt snällt! Vi satt uppe en sväng till tills grannen kom och argt påpekade att klockan var lite sent.

I söndags så kom några förbi och väcte mig, jag hoppade in i duschen och fick lite mat fixxat under tiden =)
Bort till station och spelade beach innan jag frog till gymmet med Joel och Mackan. Orkade bra halva passet innan man blev lite sliten. Inte konstigt iof men lite onödigt.

Igår blev det trapplöpning/hoppning. Körde ett extra varv och benen kändes helt ok.
Idag så blev det lite springa på kvällen. Susade fram i skogen som värsta HG. Inte riktigt kanske men slapp värken i benhinnorna denna gången. Det märks att man har lite uttänjda ledband i fötterna. I värsta nerförbacken när jag kommer i full fart så trampar jag så snett så att hela kroppstyngden läggs på höger fotknöl med oten helt vikt under benet. stapplar till ett steg och fortsätter obehindrad. Lite lite varm över foten nu bar men det är inga problem i morgon.Tänk om man kunde vara lite uttänjd i ljumskarna. Är ju ingen gymnast direkt som går ner i splitt. Får träna lite thaiboxning i sommar om det öppnar snar tigen så kanske det blir ändring på det.

Har käkat honungsmelon nu på kvällen. Det var en liten besvikelse! Får bli vattenvarianten nästa gång.
Fruktsallad föresten! Godare finns knappt men ändå så var det riktigt länge sedan man gjorde det. Det får bli ändring på det tills helgen. Synd bara att man inte kan äta glass till som förut. Den glassen som erbjuds är ju inte riktigt lika god. Havrebas eller avkok på sojabönor slår inte gammeldags gräddglass tyvär.

Ser fram emot nya tattoo tider här lite längre fram. Nya grannen är tatuerare och gör det hemma men är inte så sugen på det. Har inte sett så mycket han har gjort så det får vänta isåfall.



Beach och grill idag

Ska spela beach om ca 1h. Är inte helt 100% fysisk form men det löser sig. Hem och ta en dusch och grilla efter det. Det blir mumsfilibabba. Lite Hbgare som slaggar här ikväll så får sova på soffan tror jag.
Solen skiner ute...



Har ni inte sett Californication så har ni missat något!

Nytt kapitel

Det blir nog så att det blir hus för mig. Ska ringa ISS och kolla hur lång eller kort uppsägningstid jag kan få. Trivs bra i lägenheten men att ha ett eget hus låter bättre. Sommartid blir det billigare än lägenheten men vintertid så kostar det mer. Ska kika över en gång till för att vara helt säker bara.
Får jag huset till sommaren finns ju risken att det blir någon fest där, haha..

Örkelljungadagarna idag. Hmm, precis som vilken marknad som helst bara att denna gången var det i Örkel. Knallade igenom allt på 5 minuter. Gick till Netto och skulle köpa 4GB USB minne. Men icke, de hade bara 1GB kvar.
Får duga dock när man ska ta med sig dokument och liknande omkring.

Ikväll blir det lugnt. Ska nog fortsätta plinka på utvecklingsplanen. Ska inreda ett kontor i huset så man har ordentligt med plats för ett riktigt skrivbord med bokhyllor och skit. Här blir det så trångt, alla böcker i drivor och ett litet sketet bord att ha datan på..

Solen skiner ute.. Ska man ut och springa?? Kanske det. Har lite ont i vaderna och benhinnorna men stretchning och massage hjälper lite. Ska fixa tigerbalsam oxå sen jäklar! Då blir det fart på benen, haha =p

Är tvungen att låna denna lite av Ernesa, skapligt battle i duschen!



Dont you?

RSS 2.0