Jobb och skallen

Har varit riktigt trött och har en jäkla huvudvärk. Talade med läkaren som ordinerade inga fler bollar i skallen. Har hjärnskakning.

Var och pratade jobb idag. Nytt möte nästa vecka och går schemat ihop blir det 105% som lärare + lärarvikarie + assistent på 2 olika skolor.

Så var det med det.

Danska snappsvisor och en trasig näsa

Så kan man väl sammanfatta min senaste vecka ungefär.

Snappsvisor på danska var ett måste i lördags då vi hade julfest i Köpenhamn med laget.
Det hela började kl 0515 i lördags morse när klockan ringde, eller snarare kl 03 när jag vaknade och gick upp.
Hade bara hunnit sova 2h men kunde inte somna om. Packade väskan och gick för att möta de andra killarna. Avresa kl 0550 till Danmark. Micah körde och alla som var trötta hade snart hjärtat i halsgropen och ögon stora som klot efter ett par hundra meter. De måste fan sälja körkort i cornflakespaket till blinda i känguruland!
27 min till färjan tog det.
Vi spelade match mot Martins gamla klubb och jag fick lira halva matchen. Jag torska inte lika många set som de andra, men jag sög lika mycket som hela laget gjorde. Det enda bra på matchen var när Ola blåste rotationsfel på Micah när vi hade setboll emot oss, haha =)
Efter det så åkte vi till hotellet och lämnade våra saker, sedan blev det lite dötid till att köpa julmat och sova.
Vi kollade Dan-Swe i volleyboll och svenskarna sög verkligen!
På kvällen blev det förfest med mat hos coach innan vi gick till ngn studentbar de hyrt och festade med M:s gamla klubb. Jag knäckte på Danska tyckte jag! Kl 05 gick jag och Bartek hem till Martin och slaggade över där. Jag är glad att jag inte åkte med de andra till hotellet för de letade i över 2h innan de kom fram, hehe.


Här skulle jag ha lagt in bilder men det gick inte så bra, det öppnades ca 30st internetsidor då och datan krascha. Ni får nöja er med dem på Facebook.


I måndags så var det träning, för mig en mindre lyckad sådan!
Det började när det var ca 30 minuter kvar. Jag står i försvar på 1:an och det är ett pass som är utanför antennen. Så jag springer framåt för att kunna ta ett pet men Dejan drar på allt vad han har utanför antennen rätt på min näsa där jag står 3 meter från nät. Det började blöda en del men inte värre än att jag kunde fortsätta träna med papper i näsan någon minut senare. Det visade sig i tisdags hos syster doktorn efter en smärtsam natt att näsan var trasig, inte lite power Dejan har =p Ska ta det lugnt resten av veckan och kolla upp det hela igen i början på nästa vecka.
Ca 3 minuter senare hoppar jag upp och blockar och Mackan som spikar ramlar i landningen och sätter ett knä rätt mellan benen på mig. Inte så skönt... Någon boll senare får jag 108kg center på tårna så halva foten blev blå.
Skönt att man kan skratta åt livet ibland =)

Idag så pratade jag med rektorn för några skolor i Örkel och i morgon ska jag dit och prata jobb. Mer info där kommer senare.

Nu ska jag försöka få bort alla virus och spy-program och skit på klubbis dator så att det inte tar 3 minuter varje gång man försöker öppna en ny sida på nätet.

Hola!

Ibland blir man bara så trött på allt

Har varit sjuk nu i ett par veckor från och till. Har feber, ont i huvud och hals och en jävla värk i höger sida av skallen och ögat. Har fått höra att du måste gå till läkaren! Men läkare är bara ett gäng skojjare som inte har någon större koll på vad som är fel. Senast jag var där fick jag 2 svindyra penicilinkurer som dessutom pajjade magen för att på det 3:e besöket ca 4 veckor efter penicilinet började få höra: oj vi har nog gjort fel, du ska inte ha någon medicin och du får inte jobba som vi har sagt åt dig att du får göra. Och det var på en privatklinik, ni som någonsin har besökt läkarstationen i Vingåker vet hur mycket värre det är där.


I går så åkte vi till Tierp för att spela match. Jag hade tagit på mig att tvätta matchställen denna gången så att man slipper det senare. Tvätttid fanns förstås bara i lördagskväll så den kvällen var ju given vad man skulle göra. Sket i Spanien - Sverige då fotboll utanför mästerskap är jäkligt tråkigt att se på. Svenskarna kan inte rulla boll och får de dessutom storstryk är intresset lika med noll. Eftersom jag legat hela dagen och sovit och frysit röven av mig trots byxor, långärmad, duntäcke och 30 grader på elementet så kunde jag inte sova på natten. Somnade efter 0315 någon gång och blev väckt kl 05 av Lina sdom ringde och väckte mig. Lite halvt groggy gick jag upp och svarade och kom på mig själv med att undra vart jag befann mig under samtalets gång. Lyckades nog iaf att låta lite halvtrevlig på luren. Gick till tvättstugan och vek matchställen klart innan jag gick upp till hallen.

Kl 06 gick bussen och alla lyckades sova utom jag. La mig längst bak i bussen för att få 5 säten och sträcka ut sig på. Dessutom plockade jag med täcke+kudde för att ha det riktigt bra. Vad jag dock inte tänkte på var att längst bak så sitter motorn. Ingen ljudisolering och ett jävla skakande så det blev ingen sömn. Hade dock med mig en riktigt bra bok som jag började läsa runt kl 09 när jag insåg att det var lönnlöst att försöka sova.

Vi var framme runt 2taget vid hallen. Såg världens tråkigaste damvolley match och gick en liten promenad. Det är fan inte skönt med svensk vinter när det är fuktigt ute och det blåser...

Matchen torska vi dessutom med 19-17 i sista set efter ganska så bra spel. Ja trodde vi skulle vinna med 21-19 i sista och påpekade det i bussen på vägen upp. Jag hatar att ha fel! Många saker har förbättrats betydligt den senaste veckan dock. Domarna var från en annan planet och jag bestämde mig för att börja döma efter matchen. Att vara så jävla kass men ändå få betalt kan ju inte vara så svårt.

Hemresan så sov jag inte en enda minut. Fortsatte läsa på Edward Finnigans upprättelse fram till 05 när vi var hemma. Lite grusig i ögonen så somnade jag kanske kl 06 i morse.

Den här dagen går nog till världshistorien som en lika rutten måndag som alla andra måndagar fast mycket värre.
Är så jäkla trött på allt i mitt liv som hela tiden är så osäkert. Fast jag har varit världens sämsta i 27 år på att skapa säkerhet och stabilitet i mitt liv så har jag förstått att det är det som jag behöver allra mest.

Längtar verkligen fram till jul och nyår då man kan träffa familj och vänner igen. Saknar vissa stunder sjukt mycket.

Nu i helgen så drar vi till Danmark för att tränngspela, äta egenlagat julbord samt att kolla på Danmark-Sverige i volley innan det blir festande med Danskar. Är inte så jäkla sugen just nu, om man bortser från spelandet och maten förståss =p

Får se om man lyckas få tag på Martin tills nästa helg. Han har väl bytt nummer igen och jag har ingen laddare så får se hur det går med det. Vore skoj att kunna ses den lediga helgen för någon hemresa har jag inte råd med innan jul iaf.

Riktigt skön låt, har inte tänkt på texten så mycket men som jag sa, riktigt skön.
Guns´N´roses - So Fine


Fotbollsgalan och kamera

Har precis beställt en kamera på nätet nu, kul att plåta egna bilder och inte tjuva alla andras hela tiden.. Billig var den oxå.
 
Ska springa hem nu och se när Zlatan får guldbollen. De kan bara inte ge den till någon annan i år!

Åker stor buss upp till Tierp på söndag, skönt att slippa sitta i en trång bil i 14h. Kan sova liggandes och kolla på film nu istället. Ska dessutom försöka komma ihåg att hämta min laddare som jag glömde på hotellet.
 
Kl0830 imorgon bitti är det träning för gymnasiet igen, bra att komma upp tidigt då. Nu pyser jag, vi ses!

Skitblogg och skithelg

Skrev en mindre roman förut om de senaste 10 dagarna som löpit förbi men blogg.se lyckas trolla bort allt.
Gick hem och vilade en stund och förbannade världen man lever i =p

Förra helgen var family2 på besök och det skruvades och skarvades el en del. Efter mycket om och men så var allt klart och köket blev riktigt bra. Gillar Stolarna och bordet stenhårt! Hoppas det är fler som tycker så runt jul då 1 ska bli 2 på Valhallavägen. Så jäkla skönt att avnjuta en frukost i köket och inte i soffan framför tvn där jag bara hade 1an, 2an och 4an fram tills alldeles nyss. Trevligt att träffa far och de andra dessutom. Jag har inga batterier på min tele kvar eftersom laddaren ligger på ett skabbigt hotell i Tierp, så om du läser detta: Grattis på fars dag!

Förra veckan så drog jag igång idrottslyftet tillsammans med Brian. Det var 1 milijon ungar i ca 5000 klasser som vi presenterade projektet och oss själva för. Helt omöjligt att komma ihåg alla namn. Speciellt jag som är så bra på det annars. Har precis börjat lära mig namnen på alla tjejer man tränar torsdagar och så dyker det här upp och allt är som bortblåst igen =p
Det var kul att skriva autografer till alla ungar, lika kul att veta att man slipper ta hand om 30 anarkister som är höga på socker hela dagarna. Jag är säker på att Brian gör det bra, han är lika galen som ungarna!

I fredags så åkte vi upp till Tierp för att spela svenska cupen. Den helgen går nog till världshistorien som en av de allra värsta! Det hela började i fredags vid avfärd. Samling kl 13 hos Micah och Brians hus var det bestämt. Nu blev det inte så. Pga olika anledningar så kom vi inte iväg förän kl 15, en av dem var att vi skulle byta till vinterdäck. Verkstaden kunde inte ta emot oss förän sent och då säger mekanikern: ni kan ju inte byta till vinterdäck, de sitter ju redan på...
Bra att de har gjort det hela sommaren, haha..
När vi väl kommer till Jönköping så dör minibussen helt och hållet. Efter 4h med ett par hundra samtal fram och tillbaka med tränare, styrelse, bilbergning, Hertz och försäkringsbolag så kommer vi äntligen iväg. 24 avverkade mil och klockan är nu 20:45.
Det snöar som fan minst sagt och Micah kör mini-bussen. De har inte så mycket snö och kör dessutom på vänster sida av vägen i Australien. Det betyder att blinkers och vindrutetorkare sitter tvärtom här i på Svenska bilar. Efter många skratt åt alla blinkningar till höger och vänster på en rak motorväg så förstår vi nu varför. Brian beskrev det hela med ett sms: Were switching drivers in 30km, Thank God!!!
Självklart kör vi fel när Martins GPS går sönder och anländer till hotellet först kl 02:15. Ca 14h efter att resan började i Helsingborg.

Dessutom så förlorar vi efter världshistoriens obästa servemottagning och resan hem kändes sådär. Det gick mycket snabbare men blev kräksjuk när jag kom hem och har inte varit för kaxig idag som konsekvens av det hela.

I morgon ska jag upp tidigt och tvätta svettiga matchkläder och dra ut på en lång promenad. Det är så jäkla skönt när det står minusgrader på visaren och solen skiner ute. Plugga en del teori och sen planera träningen. Bubbelträning och defence står på schemat. Ingen ska orka gå hem när träningen är slut.

Vet inte om jag blivit skengravid men får sånt sug efter olika saker. Det senaste är svampstuvning men vet inget bra ställe här nere så det blir inget med det tyvär! Får väl se vad som finns när man kommer hemåt. Har en ledig helg i början på december och en hemresa då lockar väldigt mycket!

RSS 2.0