Näsblod och tonfisk

Har spenderat ytterligare några timmar vid datan för att prata med Lina. Känns lite konstigt att ha en tidsskillnad på 8h. Jag sitter och kollar på sporten när hon går upp till jobbet..

Precis innan jag vaknade så drömde jag om tatueraren. Såg han ute i lördags och undrade varför han inte hört av sig angående bilden han skulle rita till mig. Någon minut senare så vaknar jag av att han ringer och hör sig för om jag kan kika in någon dag. Lite clairvoiant man kände sig då =p

Det gick riktigt bra med att komma upp till klubbis i tid. Började dagen med att blöda näsblod i ca 20 minuter. Och när jag blöder så är det inte lite vid näsborren utan det börjar med att forsa ut över hela ansiktet och sedan golvet när man springer till toan. Borde bränna näsan. Men å andra sidan borde jag kolla upp matallergier oxå. Många borden som aldrig blir av. Hursomhelst, när jag kommer hit upptäcker jag att jag tappat nyckeln. Fick gå som en kutryggig pensionär med hökblick hela vägen tillbaka för at upptäcka att de ligger utanför dörren. Tur för mig!

Ikväll så är det Heroes på TV och även Bonde söker fru. Bara rådiggar han übertönten med brillor. Han är för störtskön. Till det hela så ska jag avnjuta en otroligt god tonfiskröra (ironin bara flödar) och det hela ska sköljas ned med vatten. Martin hade blivit glad om han visste..

Dagarna tar kål på mig här ute i övrigt. kan inte jobba på Gille pga det monotona arbetet får mig att tappa känseln i fingrar och armar efter ca 5 minuter. Går inte att stå där i 7h varje dag då med en arbetsyta anpassad till "little peoples". Och eftersom jag inte är socionom inriktad på missbruksproblem så får jag sätta fart med körkortet så man kan kan få ett jobb. Rastlösheten har kommit igen nu när jag bara tränar 3 kvällar pga teorin så ska få det gjort snabbast möjligast.

Nyår

Vad ska man då göra på nyår?
Nyår ska ju spenderas tillsamman med de man uppskattar mest. Lite svårt att åka till Australien så där över en kväll. Men hade inte varit helt fel att skåla in nyår där nere på stranden, med ett glas champagne i ena handen och Lina i den andra.
Några ska iväg på en kryssning verkar det som men vägrar att fira nyår med en massa fulla finnar på båten.
Då sitter jag hellre hemma med brorsan och kollar en film eller något. Vet inte hur mycket vi blir lediga över jul, men med tanke på att vi inte har en ledig helg eller matchfri vecka allt som allt så vill jag vara hemma i mellandagarna.

Har varit halvkrasslig ett tag nu och det är nog på väg att bryta ut. Har riktigt ont i ögonen och huvudet. Bra att det bryter ut på en måndag så man hinner bli bra innan helgen igen. Vill inte vara sjuk när det är match, speciellt inte hemma efter att vi förlorade i helgen.

Ska snart krypa ner till kojs igen. Fan vad ynklig man är ibland =)

Apelsin contreu bläääh

Har på ryktesvägar hört att det finns intresse i Östergötland utav vad som skrivs på denna blogg så ska försöka ytterligare en gång med att bli lite mer konsekvent i mitt historieberättande =)

Börjar bli lite bättre i ryggen efter ett par veckor, kan faktist sova riktigt skapligt om nätterna. Det enda är att jag inte riktigt har någon känsel och styrka i fingrarna när jag vaknar på morgonen. elitidrottande är verkligen inte bra.
Får se om det hjälper att träna mindre boll nu när jag pluggar teorin på måndagar. Kanske måste börja med Yoga igen för att känna mig ok.

Vi spelade match igår mot Lugi och det var ju inget bra sätt att börja säsongen på hemma. 39 egna misstag och vi skänker dem segern. Riktigt surt med tanke på hur jämn årets serie ser ut att bli, alla poäng kommer att bli oerhört viktiga. Men när vi tränar så dåligt som vi gjort sista veckan så kan man inte förvänta sig något annat.

Efter matchen så åkte vi in till Helsingborg. Tog en pizza och laddade batterierna hos Niklas innan vi begav oss till Mats & Ernesa. Alla var trötta och sura i början av kvällen men Brian och Micah fick igång alla riktigt bra. Vi spelade 1000 drinking games och självklart åkte jag på en chug. Det betyder astt jag fick dricka allt de alla andra drack, på en och samma gång i ett och samma glas. Så här gott är Apelsin contreu, fruktsoda, vodka, Redbull, Appel sours och öl i när man blandar det.



Blev ungefär så här glad när skiten var slut:



Och toppen var när man kände sig som:



Det blev en bra kväll ute med, mycket folk och bra stämmning. Sandra jobbade i baren och tror nog vi fick lite rabbat till och med.

Idag så har det inte blivit mycket gjort. Sov på en madrass lika mjuk som cement hemma hos Mats & Ernesa så har tagit igen några timmar idag på soffan. När jag satt på bussen så ringde jag Lina eftersom jag skickat mess och inte fått svar. De hade ju inte kommit fram så det var 2 lite småsura röster i början pga misstag men efter ca 20 minuter så mjuknade vi upp och pratade ytterligare 2h =) Inte billigt och tycker synd om henne som får betala. Men en kupong eller två så. Fick nyss veta att man tänker ca 65.000 tankar om dagen. De flesta går ca 1.400 mil söderut.

Farsan kanske kommer ner till helgen med köksbord och stolar. Han ordnade nytt barbord i April, det är aldrig för sent =) Vore trevligt med besök och gör ingenting om man får ordning på köket oxå. Trivs riktigt bra i lägenheten. Stort och rymligt, bra planering och egen ingång med uteplats. Det sista gör att det verkligen inte känns som en lägenhet med 2000 grannar nära på. Kan inte fatta att jag flyttat ca 20 gånger snart. Trivs verkligen nu men blir nog inte så där väldigt långvarig här efter säsongen eftersom den ligger i Örkelljunga.
Trots att jag trivs här nere så kommer det fler och fler tankar på att flytta hemmåt. Antingen eftter denna säsongen eller nästa. Det lär väl inte bli Vingåker men någonstans lite närmre än 45 mil som det är nu iaf!

Kommer bli svårt att somna sen känner jag. Inte ens Bröderna Karamazov kan få mig trött nu känns det som. Har ju bara ca 800 sidor kvar så kan ju jobba på den. Skulle föresten behöva en bokhylla och en fåtölj till vardagsrummet. En läshörna och någonstans att göra av alla flyttlådor med böcker och lägenheten skulle vara klar.

Nu var det slut för denna gången.

Totalt nattsvart

Dubbelsuck!

Efter 1h för mkt på MSN idag så ville jag bara springa upp till Arlanda och sätta mig på ett plan som går ca 1400 mil söderut. Det här med videosamtal har ju sina för och nackdelar. Alltid kul att se folk man pratar med och det är oerhört fascinerande att se sig själv med. Men när man vet att det är ca 6 månader kvar innan man får ses så gör det ju inte längtan mindre precis. Jag ska jobba lite på min uppfinning så ses vi snart Lina ;-p

Har jobbat efter träningen nu, gör allt för att på Brians papper klara tills i morgon. Får se vad de är på för humör på migrationsverket i morgon. Är allt klart så har vi ytterligare en spelare i laget tills på söndag, det känns skönt det. Allting börjar falla på plats nu verkar det som.

Ska hem och sova nu, upp om några timmar för att gå tillbaka till klubbis och jobba.

Catch you on the flipside...

En helt oempirisk studie pa natet

Till att borja med sa sitter jag vid ett engelskt tangentbord...

En helt ovetenskaplig studie pa natet sager att jag av 196 personer slar mig in pa topp 3 listan over personer som ar:

Mest tekniska
Mest atradda for sexytime
Har vackrast ogon
Ar sotast
Skulle bli den basta fadern
Kan dricka mest
Folk helst vill kyssa
Ar den basta offentliga talaren och
Ar mest underhallande

Sedan sa har jag 100% pa:

Galnast
Bast leende
Mest trolig att skolka

Jag kan bara utga fran att vissa saker ar sanna, en del andra helt fel =p Men som sagt det finns ju inga vetenskapliga belagg for att studien stammer overens med verkligeheten...

Broken back och allmänt breakloose

Har fått klagomål igen.. Skriver tydligen för lite, så det finns folk som läser här mao =p

Nu ska man försöka ta igen 2v på en liten kort text.. Ska försöka iaf!

Sen senast så har jag hjälpt Lina att flytta, för att sedan flytta själv och efter det hjälp 2st pålacker att flytta sitt bohag. Skulle kunna starta flyttfirma om det inte vore så jääkla tråkigt och för det faktum att man behöver lastbilskörkort vilket jag inte har. Men körkort snart iaf, förhoppningsvis. Går på City här i Ö-a nu och gör teorin, lämpat tar ju "bara" 6-8 veckor innan det kommer så man har ju tid på sig.

Var hemma i Vingåker i helgen och spelade Slotts Cupen. Eftersom vi inte hade någon passare med oss så fick jag leka lite med bollen. 4 matcher slet på kroppen kan jag lova. Man hoppar inte så mkt som passare men däremot blir det en hel del springande. Jag får tacka någon smart jäkel för fenomenet teknisk timeout, annars hade min tunga släpat i backen fler gånger under helgen.
Men efter helgen så var man som en zoombie och det var ju bara korkat att träna i måndags. Slängde mig efter en boll och det small till i korsryggen. Kotorna hoppade snett och jag kunde inte gå utan stöd. Kände mig som en pensionär med trasig höft. Lyckades dock dra tillbaka den under kvällen tack vare råd från Carina.
Nu när man vaknar på morgonen så låter det ungefär klock-klock-klock-klock när man drar allt på plats.
Så det blir nog ingen 15h bilresa tur/retur för mig till Säter, tror inte det är så bra för ryggen.

Börjar få lite ordning på lägenheten oxå. Bara Micah hämtar sin dubbelsäng+ram och man får upp ett köksbord och lampor som ska skarvas hit och dit så blir det riktigt trevligt. Fick en ny spis+ugn i rostfritt stål i går. Men märk att jag skriver spis + ugn, inte spis och ugn. Det är ju handikappanpassat så det sitter inte ihop. Gör mig inget om det inte vore för att arbetsytan är på 80cm...

Är så sugen på att börja lira Gura nu. Men det får nog vänta ett litet tag till. Blir så jäkla rastlös när jag börjat träna och vill ha någonting att göra av tiden. Kan ju inte läsa böcker hela tiden. Vilket jag gör nu, 4 st parralellt.
5 om man räknar in körskoleboken!

Pratade med Lina förut som fått jobb i Australien. hon pratade om att komma hem före regnperioden kanske.
Då slog det mig att fram tills i april är det inte lång tid kvar. Så länge man inte tänker på tiden vill säga. Varför är det så att tiden alltid flyger förbi för snabbt eller kryper fram så långsamt? Varför kan man inte styra över det själv?
Tänk vad bekvämt att snabbspola förbi alla tråkiga stunder här i livet för att sedan bara trycka på slow-motion när det behagar. Jag tror att jag får ta min nya världsreligion Perraism till nyare höjder och införa mina egna universiala lagar!

Nu ska jag få lite jobb utfört, kan inte sitta här hela dagen. Ligger dock lite i lä, har hört att Uggla bloggar 6ggr om dagen. Skjut mig om jag blir likadan!!

RSS 2.0