En midsommar ute på åkern

Var ett tag sen nu. Har varit borta sen förra fredagen och planerar att vara så ett tag till. Skönt att inte ha någonting att tänka på och bara slappna av. Har varit ledig fler dagar nu än på hela året.

Åkte till Falköping för att träna tjejer på talanglägret. Blev positivt överraskad över den nivån som de flesta höll. Men de tränar 3 gånger så mycket som 13åringar än vad ÖVKs 19åringar gör. Inte undra på att ungdomsverksamheten är lidande i Öa. Och så tycker klubbar som sysslar med utomhusidrott att volleybollen får för mycket tider. Jäkla idioter säger jag! Ska vi boka fotbollsplanerna 3 kvällar i veckan och spela beach? Undra hur det hade låtit då???
Lägret gick bra iaf, både volleyn och socialt. Alltid kul att träffa på folk som man inte möter så ofta. Sköna människor gör att tiden går mycket fortare. Sen i höst så får vi se om jag kan vara ledig fråpn jobbet ännu lite mer så att jag kan åka upp och träna de yngsta landslagen. Är kul att man får in en fot och man vill ju göra det snyggt så att nästa fot oxå kommer in om man säger så.

Igår så var det tänkt att jag skulle stanna hemma men hängde på Mickis och några fler ut till Hillen. Satt där och drack öl ett tag innan vi åkte vidare till någon annan logdans/fest i närheten. Satt och snackade lite skit med folk man inte träffat på länge innan jag åkte hem runt 12-tiden. Åt en nattmacka och kröp i sängs.

Idag har jag legat och sovit längre tiden utav dagen med feber och halsont. Ska kurera mig tills i veckan då jag funderar på att göra comeback i Onsdags-beachen.

Cream that egg!

Var och skrev på nya anställningspapper till hösten idag. Fick upp lönen rätt så bra och ska förhandla igen i december så det känns ju lite mer motiverande att gå till jobbet de tunga dagarna då!
Börjar den 18/8 och planerar att leva på stipendie och andra volleypengar fram tills dess. Studa mycket och satsa på utbildningarna som kommer till hösten. De tyckte det var ok att jag skulle vara ledig oxå så det är ju alla tiders!

Imorgon är det avslutning på Bering. Trist att inte fortsätta jobba med en del personer där, men eleverna kommer jag ju att se till hösten iaf.

Tar buss/tåg till Falköping runt 3 tiden. Är uppe 4h senare. 4h för 27mil och inte är det billigt heller!
Stannar tills torsdag kväll eller fredag förmiddag. Träning och träning och åter träning står på schemat. Lite bad, ledarmatch och fotboll på storbilds-TV ska ju hinnas med oxå.

Ska bli så jäkla skönt att komma hem till midsommar! Träffa familjen och polare och bara chilla totalt i ca 10dagar. Har inte varit hemma på snart 5 månader och det är klart man ser fram emot det! Syskonen blir ju inte mindre och Mor saknar man ju alltid! Sen går det säkert ner en eller annan kall oxå, det är ju trots allt Vingåker!

Nu är det enda som saknas en riktigt fin tjej och att få flytta in i huset så är allting fina fisken.

Här snakcar vi lite mycket fritid, men fyfan vilket snille =p


Sand mellan tårna och vinden i ögonen

Skoldagen som var... Eller det var ingen skoldag. Det var en soft dag med mycket skoj och liten verkstad.
Efter 20 minuters dödtid så gick vi hem till Annelie och hittade på diverse altiviteter. Ungarna hade vattenkrig och hoppade studsmatta. Det blev film på projektor och så sjöng vi Singstar. Jag som är så otroligt anti schlagermusik skäms nästan när jag berättar att jag slog körtjejerna och blev singstar på låten Håll om mig med jag vet inte vem.
Som tur är så behöver man inte sjunga rent, då hade jag tok loosat.
Efter några timmar så gick vi tillbaks till skolan, hade lunch och avslutade med att städa lite och äta tårta.
Det märks att det är sommar snart!

Sen på kvällen så var det beachtävling. Träffade Mackan och Lina där som kom förbi och käkade och kollade på matchen.
Det var mycket snack och lite fotbollskoll första halvlek. Sen kliver Zlatan fram och mästerskapnerverna vaknade till liv. Satt och slet mig i det korta hår jag har och bet på de nagarna som inte finns. Kommer vara lika taggad på lördag, vet inte hur det blir eller vart i Falköping jag ska kolla men kolla ska jag iaf!
En bra kväll men bra sällskap, och så vann ju Sverige såklart.

Har varit förskonad från allergi i ögonen men eftersom det blåst halv storm i djungeln så har det dragit igång idag. Får köpa ögondroppar i morgon. 150kr för 2,5ml!!!

250.000 pingisbollar i benpress, sug på den du ;D

Nu ska jag sova och drömma gott. Har grus i ögonen.

Ja just det, överskriften. Det märks att man spelar lite beach nu. Dammsuger man inte varje dag så är det sanlåda i lägenheten.



Grattis

Janbanan! 28, det är fan vuxet. Man har närmre till 35 än vad man har till 20. Snart är man där själv.
Snackade med Mackan igår om vad man vill och vad Öa har att erbjuda. Vi var rörande överens om att skaffe en idrottande tjej i Engelholm och flytta dit var ett vettigt projekt!

Ska spela beach 2,5h sen och kolla Touren på Tv4 Sport idag. Får knapra i mig lite medicin så man orkar och sen är det bara att köra. Planen här måste nog vara Sveriges hårdaste. Framme vid nät på ena sidan så ligger en riktigt stor sten 2cm under ytlagret. Och ja, ytlagret är inte tjockare än så, sen är det stenhårt. Om de bara körde dit lite mer sand och tog bort diverse småberg så skulle plan vara riktigt fin. Den ligger ju så centralt som man kan komma.



Snaskade en massa massa fruktsallad igår. Det har nästan blivit som ett beroende! 2 bananas, 3 apelsiner, 2 äpplen, 4 kiwis och 1/2 burk ananas. Allt slukades på en gång med lite glass på toppen. 11 frukter, haha. Då behöver jag inte äta några idag om man ska följa mottot. 5 om dan gör kroppen glad.

vad fan har du gjort med håret?

Har fotbolls EM på i bakgrunden. Äntligen har det börjat! Eller? Njaa kan inte påstå att jag är sådär jätteinsatt. Men det börjar väl pirra lite på Tisdag innan Sverige ska spela. Dum som jag är så har jag lovat att ta hand om beachturneringen samma dag. Som tur är så ligger ju plan vid station så jag kan glida in där och kolla lite.

Jag vet inte hur många gånger om dagen som man läser orden Chock eller Kris och det stör mig en aning. "Zlatans uttalande skapar kris" eller "Nakenchock". Vadå nakenchock, gubbfan har ju underkläder på sig. Om varje reporter som skrev de 2 orden skulle bli skjutna så skulle Sveriges alla tidningar vara nedlagda om 1 vecka!

Småstadsbönder utgör väl ca 50% av Sveriges befolkning (okvalificerad gissning). Man umgås gärna i gäng och anser sig vara coolast i koomun. Det finns överallt. Men det är ju en typisk bonde mentalitet, inget nytt ska få komma och ingen ska sticka ut. Fördelar oh nackdelar finns det överallt, tyvärr.

Kommer man kunna sluta tatuera sig? Ja huden tar väl slut någon gång men frågan är hur mycket nytt som ska dit. Det tål att tänkas på??

Ska till Coop och handla lite. Det blir grill och lungt ikväll. Blir så otroligt trött nuförtiden när jag festat och vill inte sova bort hela söndagen när det är så fint ute. Igår så satt jag vid grillen kl 2030 och då var det ca 25 grader i skuggan =)

Hoppas Sthlm blir najs!

Jävla Paintshop Pro

Så jäkla Pro det är, så mycket att jag fattar ingenting.
Har aldrig använt programmet och när jag försökte gick det inte så bra.
Det blir ingen jävla ny header om jag inte får hjälp!

Nu är man ledig fram tills på måndag. Solen skiner och jag har några kalla öl i kylen. Men dem sparar jag nog tills imorgon.Måste ju fira Sveriges födelsedag. Haha. Lite lamare än i Norge. Men vi svenskar har väl ingenting att riktigt fira. Det skulle väl vara skåningar som är glada att slippa C.Tyrann.

Gick till grannen och skulle fylla i den äldsta tatueringen men var sugen på en ny så det blev så istället. Fick ett schysst pris och ska få fylla i ett par gånger. Tydligen har jag jäkligt tjock hud då han inte är den första som ej klarar av att göra klart på första försöket.

image158

Lite rödsvullen direkt efter.

Nästa vecka så åker jag upp till Falköping i  dagar som ledare på talanglägret. Så många dagar i rad skapar nog lite nostalgi om man träffar på folk. Får ersättning oxå så det blir ju en liten bonus ner i fickan. På tal om cash så borde skattepengarna göra sig påminda snart. Deklarera på nätet och har inte hört några klagomål så det borde ju komma innan midsommar iaf.

Ciao

And my best friend is...

Jutjube

Går i funderingar om jobbet. Det är inte alltid det lättaste som man har jobbat med. Inte på långa vägar. Det är fan så mycket lättare att stå vid ett band och sortera kakor. Men den stimulasnen skulle få mig att hoppa från en bro efter 1 vecka. Det ger mig ingenting och eftersom jag drivs utav utveckling så kan jag ju säga att jag valt rätt jobb. Man lär sig någonting nytt varje dag!
På torsdag så är det möte om hur det blir till hösten. Ska bli mycket intressant att höra vad de har att säga.

Nu ska jag gå och sova. Det var en mycket tuff dag på jobbet som sagt. har efter det varit i gymmet och instruerat och sen blev det kickoff med klubbens medarbetare. En givande men energikrävande dag =p



Mi scusi, mi scusi!

Hojt

Vet fan inte vilket som ser bäst ut, ni får väl hojte till om ngt suger eller är najs!

Måste erkänna att jag gottat värsta sluskmaten idag. Viktväktarna vänder sig i sömnen när de får höra om detta. Jag har aldrig varit på plats och ätit en äkta Aussie burgare men gjorde min egen verision. Har inte något recept men vet att det är jäkligt mycket på. Så det blev underifrån: bröd, bostongurka, burgare, senap, ost, räksallad, stekt ägg, ketchup och lite rostad lök innan topplocket åkte på.



Inhandlade diverse saker å apoteket idag. det gick lös på ett antal hndringar men det var väl investerade pengar. har varit helt död idag men ca 15 minuter efter tabletter och 2 olika nässprayer så kunde jag träna utan andnöd.
Tabletterna var riktigt billiga oxå om man jämför med orginalen som kom lite tidigare och kostade dubbelt så mycket.

Har fundert på det här med att bli riktigt vuxen snart. Är ju på väg att skaffa hus, ska ta körkort, är sugen på hund och så är det bara tjej som saknas. Träffade på en liten Boxer när jag härjade på de andra som tränade idag.
Så grymnt fin och snäll. Citerar en annan person: "Boxer är ju bara bra på en sak, och det är ju att gå". Well, FU skulle jag vilja säga =p

På torsdag ska jag på möte vid Kungs för att snacka jobb. Ska jag vara sån att jag tar det? Hmm, det får kosta lite i såfall.



KOKAR

Har inte läst instruktionerna till min fina ute/inne termometer men den har lagt av. Maxtempraturen är nådd så den visar bara 2st streck på ute tempen.

Fick sluta 1 timme tidigare idag.Hade grupparbete de 2 första timmarna, sen kollade vi på film, och sen gick jag till badhuset.

Har druckit milkshake och ska till apoteket för att köpa all jäkla allergi medicin de har. 2 minuter ute räcker för att jag halvt ska dö.
Måste ju även pröva mina feta glajjor jag köpte för 99kr på Coop igår. Jag har sagt det tidigare, de har fan allt =p

Rockidalen

Var på Örkelljungas fetaste arrangemang detta året, hahaha. Inte mycket att skryta med men fint väder och schyssta människor gjorde det till en skön kväll! Var lite sleten sen fredagen så låg och sov på soffan när grannen kom och väckte mig. Diskade och hoppade in i duschen för att snabbt börja dricka sen.
Hade glömt en massa flaskor i frysen så det blev Bacardi/Smirnoff slushies som fick drickas lagom kalla.
Lyssnade i nte på ett enda band utan gick mest runt och tjajatde med en massa folk. Träffade en äkta sörmlänning och det var j uinte lite skönt att få snacka sitt modersmål igen =)

Imorse vaknade jag kl 08 av attt det var för varmt. Till och med i min svala lägenhet så börjar värmen komma in.
Drack 2 liter äppeljuice och somnade på soffan. Hade lovat mig själv igår att jag skulle köpa pizza till frukost och mycket riktigt så blev det. 1,5 cola och en pizza senare så känner man sig riktigt slaskig. Vore fint med en fruktsallad nu men tror inte jag orkar.

Har betalt ca 13k denna månad i räkningar och så. Har ändå en slant kvar och det ser ut som om jag kommer klara mig denna månad trots hemresa och födelsedagar. Får tacka skåneidrotten för det.

Handboll på TV nu.

Vi ses!


RSS 2.0