Cream that egg!

Var och skrev på nya anställningspapper till hösten idag. Fick upp lönen rätt så bra och ska förhandla igen i december så det känns ju lite mer motiverande att gå till jobbet de tunga dagarna då!
Börjar den 18/8 och planerar att leva på stipendie och andra volleypengar fram tills dess. Studa mycket och satsa på utbildningarna som kommer till hösten. De tyckte det var ok att jag skulle vara ledig oxå så det är ju alla tiders!

Imorgon är det avslutning på Bering. Trist att inte fortsätta jobba med en del personer där, men eleverna kommer jag ju att se till hösten iaf.

Tar buss/tåg till Falköping runt 3 tiden. Är uppe 4h senare. 4h för 27mil och inte är det billigt heller!
Stannar tills torsdag kväll eller fredag förmiddag. Träning och träning och åter träning står på schemat. Lite bad, ledarmatch och fotboll på storbilds-TV ska ju hinnas med oxå.

Ska bli så jäkla skönt att komma hem till midsommar! Träffa familjen och polare och bara chilla totalt i ca 10dagar. Har inte varit hemma på snart 5 månader och det är klart man ser fram emot det! Syskonen blir ju inte mindre och Mor saknar man ju alltid! Sen går det säkert ner en eller annan kall oxå, det är ju trots allt Vingåker!

Nu är det enda som saknas en riktigt fin tjej och att få flytta in i huset så är allting fina fisken.

Här snakcar vi lite mycket fritid, men fyfan vilket snille =p


Kommentarer
Postat av: Anonym

det där är ju helt sjävla sjukt eller? HAHAHA; du i ditt hus?

2008-06-26 @ 17:54:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0