En galen värld

Man vet att världen är galen när den bäste rapparen är vit, världens bäste golfare är svart och NBA:s längste spelare är kines.

Schweizarna är värdar för Americas Cup och fransmännen anklagar USA för att vara arroganta.

Och amerikas 3 mäktigaste personer heter Bush, Dick och Colon.

Märkt

Var inte med på träningen idag, skaffade en ny tatuering på Evil Twins.  Sätter in en bild om någon dag när plasten är borttagen. Gjorde den på vänster triceps och trodde det skulle göra något så satans ont. Ni vet hur det känns att få ett tjuvnyp på baksidan? Jag hade så fel, det kändes inte alls! En gång stack det till lite när han drog nålen mot armbågen men annars var det kolungt.

Var och pratade om min ansökan till klubbchefsjobbet igår. Som väntat så fick jag det inte, en massa andra med bättre utbildning än jag som sökt det. Men de ville att jag skulle vara projektledare för Idrottslyftet. Om de löser ett körkort så är jag med sa jag. Får se hur det går, skulle vara skönt att fixa skiten. Morsan var 28 när hon tog sitt så jag har mindre än 1 år på mig =p

Annars är det lugnt. Kollar lite friidrott på TV. Såg Robban åka ut i semin idag, men det var en schysst tid ändå. Hoppas man har tid i september att åka upp till Götet och festa lite där med dem.
Annars har det inte varit många att jubla över, Carro och Wissman är väl de enda som presterat riktigt bra.

Ska upp och tvätta tidigt i morgon, skönt att man haft 2 vilodagar nu. Med träning och så så känner man att man inte är 20 längre. Helt sjukt! Jag är ju för fan bara 27...

Snacka med C på MSN förut, inte bara jag som flyttar snart. Men eftersom det är sjuhundraelfe gången så känns det ungefär lika spännande som ett V75-lopp på TV4 sporten en regning onsdagskväll. Förstår inte varför det ska vara så svårt att slå sig till ro någon gång. Vad är det inom en som gör att man är så jäkla rastlös och inte kan ta det pyjamas? Vad letar man efter, eller är man bara sån här?

Ska träna så jävla bra i morgon så att det blir oundvikligt att inte spela denna säsongen.

Skapligt utvilad!

De senaste 30 timmarna så har jag sovit 18.. Det var hårt i lördags men nu mår jag som en gud igen!

Har kollat en del på Antoine Dufour på nätet. Drömde i natt att jag satt och lirade samma låt, så nu ska jag börja med gitarr! Inget snack om saken, hur svårt kan det vara? Ska jag bo i Örkelljunga finns ju ändå inte så mycket att göra.

För 2 veckor sen så skickade jag in en ansöken till positionen som klubbchef. Trodde inte de skulle vara intresserade, det är säkert folk med mycket större erfarenhet än jag som har sökt. Men så ringde Linda idag och ville träffas på onsdag. Vi skulle prata om ansökan och hösten. Kul! De har säkert andra bra som sagt men roligt att de vill prata vidare om saken.

Annars går jag och väntar på träningen, så jäkla kul att kunna vara med igen. Hoppas vi blir ojämnt antal så att man kan smyga in någonstans =p




Lindemans och jag

Satt hemma igår och hade laddat för att göra absolut ingenting, men så frågade Lina om vi skulle dricka lite vin så det sket sig =) Turade över till Danmark och köpte en bag in box Lindemans. Precis som Carina sa så var den djävulskt god!

Satt och snackade skit med Lina och lyssnade på när hon sjöng Dunka mig. Adde och hans syrra dök upp senare.
Tänk vad vi hatade varandra i början men kommer så jäkla bra överns nu Lina =p
Bestämde att vi skulle vara varandras "reserver" vid 30, haha..

Efter några glas vin så hörde Kalle av sig och vi bestämde utgång. Varje gång ute blir kanon, kan inte ha tråkigt med honom. Var med i matchen fram till Cardan ungefär, 1 korv på 2 dagar och 2 liter vin tog ut sin rätt. Vaknade i morse, sovandes framför TVn på golvet. Det stod en sko i kylskåpet... Vet inte när/var/hur jag kom hem.. Ville bara dö men orkade inte röra på mig. Vaknade till ytterligare en gång lagom till 800 meters loppet under 7-kampen.. Somnade om och kröp upp kl 18... Lätt att somna ikväll då, NOT!!!

Var på McD förut med Mats och Ernesa. Det tog 1 timme att få i sig en burgare, haha. Fan de var på Rush Hour 3 igår, vill oxå se!

Förlorat hoppet om mänskligheten

Jag kollade runt lite på nätet och hittade Josefin "Slitz" Öqvists blogg. Efter ca 7 sekunders läsning så hade jag tappat hoppet om hela mänskligheten. Jag vill inte spy ut en massa galla så jag låter bli. Men det är sååå svårt, aarghh.
Måste.. IDIOT!!!

Annars då? Jovars, kollat friidrott på TV. Hade ställt klockan på 08:10. Hade någon drömm om en vit boaorm så var tvungen att kolla golvet innan jag släpade mig till soffan. Såg Carro skutta häck innan sömnen tog övertaget.
Vaknade upp lagom till reprisen utav höjdhoppet, lite till skuttande där..

Hade tänkt ta mig ut och springa idag men det får vänta tills i morgon. Halalid ner, strandpromenaden och Pålsjöskogen tillbaka tills man kommer hem och kravlar sig upp för trappen innan man dör på vardagsrumsgolvet.
Har tränat i veckan och känner mig ok ikopxen. Den där core-träningen på pilatesboll som man skrattade åt först har gett lite resultat. Hoppas på att vara med så mycket som möjlig under säsongen, så jäka svårt är det ju inte att spela.

Trodde man hade hittat det tidigare i sommar men det verkar inte så. Man vill så gärna men inser att det kommer nog inte att bli något. Om det bara kunde vara på en annan plats och vid en annan tidpunkt... Fan, hatar det här!

Nu ska jag gå till Ica och handla inför kvällen, måste bo granne med världens sämsta Ica, det stänger kl 17 på helgerna. Kl 17! Vafan..

Varför är känslan nu... Det kunde vara så bra..

Bröllopet

Var på O&C:s bröllop förrförra lördagen. Skulle kunna skriva en hel del men jag nöjer mig med: succé!

Fick en liten fluga i ögat under vigseln och kände nog för första gången i hela mitt liv att det kanske inte skulle vara så tokigt iaf... Riktigt vackert var det.

image14

Efter en snabb koll på blocket

Har precis utökat mitt ordförråd...

Eller vad sägs om:

Hjörnsoffa
Soffabord
Doch
Fottöljer
Fur
Kolla hitt

Andra roliga saker:

Säljes soffa, använd 10 gånger. Köpt för 3,5 månader sen..
(Har de räknat ut att de endast använt den 1 gång var 10:e dag??)

24st stapelbara stolar, 50kr styck eller 1200  för alla..
(No shit?)

Endast svar i mail, telefon läses sällan..
(Vad menar dem?)


Vittrinskåp för båda..
(För vilka? Dig och mig lr??)

I say no more!

Blodbad

Jag vaknar upp mitt i natten och det ser ut som Stockholms blodbad i sängen. Nej kära gott folk, jag har inte fått sken mens eller någonting liknande... Jag har blödit näsblod hela natten.

Man vaknar av att det smakar järn i halsen/munnen och beger sig ut mot toaletten. När man släpper greppet man så väl har hållt om snoken så sprätter det till och ett bubblande ljud bildas när blodet skvätter upp på väggen.
Det kändes för ett tag som om man levde i en dålig amerikansk college skräckfilm =p

Men nu blir det till att bränna näsan. Vill inte bli den andra som går bort för tidigt pga blod i lungorna...

Kl är 0513och man kan inte sova, snacka om uttråkad! Ingen träning heller blir det idag, vad fan ska man göra?
Organisera alla 250 DVD filmer efter bokstavsordning eller genre(det känns inte riktigt som om jag har stavat rätt här)? Neej tror inte det va?

Vet inte vad det är

Vet inte vad det är i dag men känner bara en så otrolig irritation över minsta lilla sak. Ungefär som om kroppen bara vill spricka för att släppa ut allt under ytan. Och man vet att det finns 1 sak som skulle göra allting bättre, få en att glömma alla småsaker. Men det går inte det heller...

Skönt att åka och träna snart, få slå lite på en bolljävel eller något sådant så kanske det blir bättre.

Ååååååh!

En tråkig lista som jag snott av lunalainen

Saker som jag vill ha hos en kvinna utan inbördes rangordning

1. Rolig
2. Snäll
3. Omtänksam
4. Söt
5. Tränar då och då
6. Gillar att mysa
7. Hon frågar hur jag har det ibland
8. Hon ska få mig att vilja bli en bättre människa, men hon ska inte vilja ändra på allt hos mig
9. Hon ska vara förstående om jag har en mindre bra dag
10. Hon ska vara längre än 160, om hon inte uppfyller alla andra punkter, då får 155 duga =p
11. Hon ska vara en kvinna och ingen liten omogen tjej
12. Hon ska säga att hon tycker om mig och att hon bryr sig om mig

Sista listan på länge här... Tycker bara sånt är fjantigt =p

Spiderman

Fan vad nice att komma hem och se att man fått ett nytt husdjur...

Kliver in på toan och ser ngt som inte ska vara där. Tur att man inte är så rädd för spindlar =)
Kan meddela att det lilla svarta ovanför/till höger om den stora är en vanligtvis stor spindel...
Undra om de lagt ägg i lägenheten?

Aset dog först under det 5:e anfallet

image12

Nu blir det till att flytta eller ringa Anticimex i morgon!

RSS 2.0