Beroende framkallande

Har fortfarande bara kommit till fråga 45...

Tidsslukande test!!!

Repris

På gårdagen. Honungsmarinerad kycklingfilé, potatissallad med äpplen(denna mkt godare än igår) samt en kall öl samtidigt som jag kikade igenom en bok i vårvärmen.

Fick 3 böcker på posten idag samt en DVD. Total stabilitetsträning, Specialidrott - en kursbok, Malins löparbok samt DVD:n MAQ (Muscle Action Quality). Lite nördigt jag vet men intressant =p

I skolan idag så var det riktigt riktigt varmt. Tshirt var ett måste annars svettades man ihjäl. Det var riktig sandstorm. Stora virvelvindar som for runt på skolgården. Samtidigt som jag hade äran (hmm) att prata fortplantning med 6A:s tjejer så rasade det ner en skitstor gren från ett träd utanför fönstret. Bara någon meter därifrån lekte en kille från lågstadiet. Hade han fått den i skallen hade han säkert spräckt huvudet och dött!
Fortplantningen föresten. Ja det var ju stydligen spännande, mycket dniss och så. Mest skrattade de dock när en tjej skulle läsa om Gäddans fortplantning men det blev : när grädden fortplantar sig...
Ja man kan ha kul åt mycket.

Har legat och sovit flera timmar idag. Den där jäkla allergin har börjat. Blir helt stum i huvudet och näsa samt ögon lever ett eget liv. Kul att se fram emot 4 månaders lidande...



NANGIALA IF

Och grilla!

Idag så var det 24 grader varmt ute =)
Inte ila att kunna sitta ute kl 21 på kvällen i shorts och tycka att det är skönt. Speciellt inte då man har varit på Coop för att inhandla en engångsgrill. Som tur var så var de slut, det blev en klotgrill istället. Efter mycket tändvätska och lite tålamod så fick jag och Mackan igång den. En Flintastek och potatissallad med äpplen i stod på menyn.
Joel kom förbi och snackade lite skit oxå. Var tvungen att ta en kall öl bara för själva sakens skull. Inte illa att grilla redan i April!



Körde hopp och trapp passet för andra gången idag. Lite lättare denna gången! Hoppas jag inte har träningsvärk i 4 dagar efter denna gången. Delade ut träningsdagböcker innan vi köde igång och ska även maila ut fyspassen nu ikväll innan det blir till att sova.
Vaknar för tidigt varje morgon nu och är både utvilad och glad. Det märks att ljuset har kommit tillbaka!

Fred ut!

Trött i Helsingborg

Sitter hemma hos Niklas och slappar vid datan nu.

Lite sliten efter gårdagen. Köpte pizza med Mackan igår. Mötte Yaob där och bestämde att vi skulle knalla dit och dricka sen. Efter förfest så gick vi till Hesa Tuppen. Har aldrig varit där och kommer nog aldrig mer gå dit. Red Nex Yippie Kaye säger jag bara!

Lite sliten i morse. Hade Årsavslutning med volley. Spelade Kidzvolley vilket var otroligt skoj. Sedan var det middag och prisutdelning ute i Hjelmsjövik. Då Joel och Martin inte var där så fick jag tala för U15, U19 och A-laget. Delade ut lite priser och kramar. Gjorde mig redo för att åka hem på slutet då det bara var några priser kvar. Hade inte en aning om det men jhade blivit nominerad av klubben till Stipendium som ungdomsledare. Både glad och överraskad så tog jag emot det. Sedan sa Bengt någom om Hederspriset men jag lyssnade inte så mycket. Satt och läste om middagen som är i Helsingborg som jag ska hämta stipendiet på. När jag hör Vingåker så blev jag ännu mer förvånad. Har inte en aning om varför jag fick även hederspriset då jag befann mig i Helsingborg på middag men fick en fin skål från Kosta Boda =)
Funderar på om det blir ett beachcamp i Turkiet nästa år eller laptop med riktigt arbetsskrivbord och bokhylla. Det visar sig. Skoj var det iaf för jag hade inte en aning om det och hade verkligen inte föväntat mig någonting heller!

Jobbar inte kvar på Bering till hösten då så många elever flyttar upp till Kungsskolan. De assistenter som jobbar på Bering har jobbat där längre än mig och får därför de nya eleverna. Så jag knallade in till rektorn på Kungs i fredag och frågade om det fann jobb till hösten. Vi skulle snacka nästa vecka men förhoppningsvis så kunda han få ihop 75% iaf.

Kanske ska flytta in i hus oxå. Det huset som utlänningarna hyrt i år är ledigt. Det skiljer bara 700kr från min 1a som jag har nu. Det liugger mitt i stan och jag har inga grannar! Hoppas det oxå öser sig =)

Mycket bra denna gången. Ikväll ska jag ut och festa med laget så hoppas den bra veckan fortsätter.

Ha det gött
Yippie KaYee

Lets make love


Fifaaaan

25 grader på framsidan, i skuggan dessutom! Inte illa pissat i Skåne om man säger så. Jag kan inte förså att jag bor i detta jäkla land på vintern när vår och senare sommar är så jäkla härligt!!! Skiter i att näsan känner av lite allergi. Så här skulle det vara 350 dagar per år. Endast runt jul/nyår är något annat ok. Får väl göra slag i att flytta till västindien och sälja bananer =p

I runda slängar 6oo trappsteg på ett ben i olika konstellationer blev det i måndags. Fan vad seg man är i benen nu. Det lär ju bli riktigt kassa resultat på testerna i morgon. Varken löp eller hopp blir någonting att jubla över. Men det är bra för då kan det ju bara bli bättre! Styrketräningspassen är i stort sett klara. Ska bara kolla volleytesterna i morgon kväll och göa upp individuella planer för försäsongen/säsongen.

Ska iväg till Väla på IKEA nu med Markus och kika lite. Blir väl inget inhandlat men ska köpa en matta i helgen som jag såg. Snygg OCH billig! Passar mig perfekt =)

Helgen som var

Spenderades i Falköping. Jag är trött så orkar inte skriva så mycket. Lite blir det dock..
Vi kom 6:a med mina tjejer. 2 st har aldrig spelat volley förut och de tränade bara ihop i torsdags så det är mycket bra. Vi var väldigt nära att slå båda finallagen och spelade egentligen bara dåligt i 1 match, den sista.
Det var mycket trevligt trots att man inte kommer vara så pigg i morgon bitti. Men jag får sova ut nästa helg =)










Trötter

image128

Sliten och trött är jag men det gör ingenting. Det är jobb och träning och jobb som gäller dessa veckor.
Hittils så har jag lagt ca 7-8h denna vekcna på att jobba med en teknikutvecklingsplan för tjejerna i volleybollen. Jag har nog kommit halvvägs. Sedan så är det samma sak som gäller för killarna. Efter det så ska det till en fysträningsplan från tidiga ungdomsår upp till seniornivå. I början var det riktigt segt då jag suger på Power Point och övriga Office program men det tar sig.

Nu i helgen så är det som sagt Falköping som gäller. Jag ser fram emot det men jag ser även fram emot söndag kväll då jag får krypa ner i min egen säng.

I morse så var vi på besök i Klippan med skolan för att se hur det arbetade med träningsskolan där. Vi skulle åka kl 08 från Centrumhuset och jag vaknar av att jag drömnt att jag försovit mig. Kollar upp på klockan och konstaterar efter att ha gnuggat mig i ögonen att visaren står på 0745. Som tur är så ligger centrumhuset ca 200m här ifårn så det var lugnt. Besöket var mycket intressant och givande och man fick större införståelse hur man kan jobba på lite olika vis pedagogiskt sätt. När jag var tillbaka till skolan så åt jag lunch med mina 6:or som hade vunnit en handbollsturnering under tiden. Efter det 30 minuers lektion och sedan slutade jag.

Tränade mina tjejer, gick bort till lillhallen efter det och tränade de yngre tjejerna jag har i helgen för att gå tillbaka och prata volleybollträning med Martin i storhallen igen. Åt en kebabrulle med BigMac och kom sedan hem för att sätta mig vid datan och jobba mer med volleyboll igen.
Skapligt inrutat liv man lever...

Hoppas dock på att komma in till Hbg snart och käka lite våfflor. Det är ju så himla gott ju =p






Quasimodo

I helgen som kommer så befinner jag mig på schlätta, volley-2000 mästerskap i Falköping och jag coachar tjejerna i U-13. Förra året så gjorde jag samma sak, en mycket trevlig men energikrävande helg. Sömn är viktigt när man är iväg och 2 festkvällar satte sina spår. Nu ska jag dock upp och jobba kl 7 måndag morgon så det blir inte en repris i år.

Just nu så sitter jag framför datan och kollar SM-final nr4 mellan Sollentuna och Falkenberg. Ställningen just nu är 1-1. Falkenberg vann 2a set trots att de missar väldigt många servar! Vi får se om segertåget fortsätter att rulla i Halland efter kvällens match eller om det blir en 5:e och avgörande match på torsdag.
Sollentuna måste ha Sveriges tråkigaste speaker och absolut sämsta DJ...

17 maj. Ingen speciell dag i Sverige men i vårt kära grannland Norge är det världens fest. De firar sin självständighet och viftar med flaggor för att släppa ut lillebrorskomplexet. Synd att det fortfaradne inte är en del av Sverige, derad oljepengar hade suttit fint.
Nu kanske jag åker upp och viftar med flaggor jag med och klär ut mig som ett fån. Sami har blivit norrman och då ska det väl firas ordentligt!

Dagen spenderades på en buss och i Helsingborg med alla 6:e klassare. Trots fröknarnas brist på ledarskap och totala oförmåga till att organisera TILLSAMMANS så kom alla elever med hem. Vi var på stasteatern och kollade på Ringaren i Notre Dame. Bra pjäs med dutiga skådespelare. Tror de flesta uppskattade utflykten.




Detta suger fan

Hade skrivit ett inlägg på 20 minuter och ska spara men blogg.se suger ju verkligen! Vet inte hur många gånger det bara försvunnit! Ska försöka komma ihåg hur det löd.

Solen skiner mer och mer ute. Värmen kommer till Skåne och det blir ljusare på kvällarna oxå. Snart kan man spela lite beach, grilla och sänka en kall öl. Inte så tokigt om man tänker på vad som varit och hur det skulle kunna vara. Det är fortfarande April och det känns i luften, är inte solen framme så får man ta på sig jacka.

Ser verkligen fram emot sommaren som är på G. Ljus och värme gör mig glad. Sverige är inget land för mig men hade ju å andra hand lika gärna kunnat hamna i Kazakstan och blivit granne med Azamat Bagatov och det hade ju inte varit bättre det!

Under dagen så har jag varit i hallen i nästan 10h. Spelade passare, höger och till sist vänsterspiker.
Det gick bra med tanke på att det var någr år sen som spiker så. Men gammal är äldst, eller klokast, eller.. Hmm skit i det =)


Jävligt många av oss växer upp, i en tid då förhoppningar brister

framförallt åttitalister

Med bördan av våra föräldrars separationer i vår ryggsäck

sitter vi och grinar över myggbett

Tyvärr har ofta den där skiten färgat oss

Men ändå kan vi knappt bärga oss

o visa våra föräldrar att vi själva kan va med nån tills döden skiljer oss åt

Vilket är svårt för

nu måste bara det egna förhållandet hålla

Så höga krav när vårt över jag tar övertag

o separationsångesten håller oss kvar

o man har det skit till slut, livet ut kommer vi nog

Pussla med alla dessa skärvor i vårt känsloliv

Försöka känna varje gång att det är "meant to be" så

Med olika motiv i, olika sängar kommer vi nog alltid

låtsas som att det regnar



Beachhall till Örkel tack!

Vi åkte ner till Malmö idag och spelade beach i ca 2h.
Det började med att efter 3 minuter så fick jag skitont i fötterna och vaderna men lite stretchande hjälte till slut.
Det var ovant att röra sig i sanden och stora steg resulterade enbart i att man sjönk ner i sanden. Det gick dock skapligt med tanke på att jag inte spelat på ca 4 år i sand. Vann 2 matcher och torskade 2. Servemottagning och förflyttningen var inte bra men resten funkade helt ok.
Nu vill jag ha hit en beachhall till djungeln som INTE kostar 300kr/h och bana. Då skulle man kunna bli skapligt bra.

Annars så har det blivit lite volleygöra inför morgondagen och framtiden. Jag undrar hur rastlös jag kommer att bli när det finns mindre saker att göra. Det får bli mycket träning då! Har några sovmornar och en del håltider som det går att passa in.

På vägen hem från Malmö så stannade vi till i Lund och såg Lugi slå Floby med 3-2 och detta innebär att Säter och Lugi spelar kvar i Elitserien nästa år. Samtidigt som jag grattade Lugi så påminde jag dem om hur långt det är till Säter, haha.. Vore skoj att få upp Floby igen men det får väl vänta ytterligare ett år.

Kvällen blir lugn. Lite pannbiffr till mat och tvättstugan får det bli. Ska träna och spela träningsmatch imorgon så man får försöka vila lite. Nästa helg blir ju kaotisk med volley-2000 mästerskap på schemat så man vilar ju inte ihjäl sig direkt..

Hittade en reklamfilm för AVP touren, är dock tveksam att Nestea Beachtour kommer att marknadföras på ett liknande sätt. Men man vet aldrig med spellevikarna på tv4 sporten..


Nu orkar jag skriva lite, innan jag kryper till sömns

Jag har en sån jävulsk träningsvärk i ballarna. För er som inte kan skånska så är ballarna samma som skinkorna.
Köre utfallssteg för första gången på länge i onsdags och det var smärtsamt. Så fort jag sätter mig ner på baken så känns det som massage. Jag kan knappt böja benen och det ser nog skoj ut när jag går.
Under veckan som gått så har jag tränat minst en gång per dag Mycket volley, en del styrka och så badhuset idag. Jag satte mig på en flytplatta och simmade ett par hundra meter med bara armarna. Det var tyngre än jag trodde. Undrar om det beror på kroppsvikten eller volymen som jag var tvungen att förflytta fram genom vattnet =p

Har jag inte tränat volley så har jag kollat en del. I söndags så krossade EVS på hemmaplan. Efter det så drog vi hem till Ewa och käkade lite. Det var lite fler polacker där och jag har aldrig hört så många ord under så kort tid. De skulle knäcka på spelet Rappakalja! Otroligt trevliga människor dock. Man känner sig extra svensk i deras sällskap!
I Torsdags så kollade vi avgörande matchen och vi satt och trumma och sjöng i 2h. Tyvärr så torskade de med 15-13 i sista. Jag har aldrig sett en så sväning match någonsin förut.

I morgon så ska vi åka till Malmö beachhall och spela i 2h. 600kr kostar banan men det är det värt. Det blir en lugn helg alkomässigt så kan lägga pengarna i Malmö istället. Vi skulle dragit till Ängelholm och festat ikväll men det strulade lite med bussar och skjuts så vi struntade idet.

På söndag blir det ytterligare en heldag i hallen. Tryout med träning och matcher.

Nu blir det lite smarrig frukt och en god natts sömn. I morgon ska det spelas beach, bara man inte får för ont i benhinnorna innan söndagen!

arivederci

Orkar inte uppdatera men svarar på en del menigslösa frågor som jag snodde på Carninas sida

1. Hur gammal är du om fem år?
32 år och 5 år klokare

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mig själv, jobbade bara 4h idag men med en massa olika klasser, slaggat och tagit lungt efter det
3. Hur lång är du?
1,93 m

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
The 9th gate

5. Vem ringde du senast?
Micah

6. Vem ringde dig senast?
Micah

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Men palla att skriva det långa!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Tar deet mindre än 10 minuter på telen så skickar jag hellre mess

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Varken eller med varandra men nu gifta på varsitt håll

10. När såg du senast din mamma?
I februari någon gång när vi spelade i Vingåker

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön nu, de var blå när jag var liten.. Hmm??

12. När vaknade du i dag?
0845

13. Vilken är din favoritjulsång?
Mer jul

14. Vilken är din favoritplats?
Vartsomhelst med trevligt sällskap

15. Vilken plats föredrar du minst?
McD

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Någonstans på jorden, mer än så kan man inte planera har jag lärt mig

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Alla läskiga spöken som kom och drog in mig i väggen och skulle äta upp mig

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Några tjejer på skolan

19. Hur stor är din säng?
160*200

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Vad fan spelar det för roll? Meningslösa frågor var det verkligen!!

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Jag sover med ett täcke på mig

22. Hur många kuddar har du i sängen?
5 kanske

23. Hur många landskap har du bott i?
Närke-Södermanland-Västergötland-Skåne

24. Vilka städer har du bott i?
Brevens-Bruk(ingen stad), Vingåker, Falköping, Södertälje(lumpen),Helsingborg.. Tror det var alla, kommer inte ihåg...

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor med hålfotsinlägg, mina fötter dör annars

26. Är du social?
Nej inte speciellt, kanske 1 eller 2 dar i veckan

27. Vilken är din favoritglass?
Päron-splitt

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Fruktsallad

29. Tycker du om kinamat?

Njaa, hellre thai eller indiskt

30. Tycker du om kaffe?
Yes box, det tog bara 25 år att lära sig =p

31. Vad dricker du till frukost?

Juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Nej, sover i soffan

33. Kan du spela poker?
Yes

34. Tycker du om att mysa/kela?
Med rätt person ja

35. Är du en beroendemänniska?

ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, en massa tjejer

37. Vill du ha barn?

Ja så småningom vill jag det

38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja det är klart!

39. Har du någonsin åkt ambulans?
haha ja, blev sparkad av en hästjäkel i ryggen..

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet på sommaren, bassängen på vintern

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Inget speciellt

42. Äger du dyrbara smycken?
Smycken?

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Har inget just nu

44. Kan du rulla med tungan?
Varför skulle jag vilja det? Lika meningslöst som dessa frågor

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Varför måste jag välja 1?

46. Sover du med gosedjur?
hahahaha

47. Vad har du för ringsignal?
Skid Row - I remeber you

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nej, de är för små nu!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En tom cola flaska

50. Flirtar du mycket?
ja folk säger det, de har nog rätt!

51. Kan du byta olja på bilen?
Har aldrig provat

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

haha... Värdens töntigaste.. Blev stoppad på cykel av en polis som tyckte jag cyklade över hastightsegränsningen.
Det var på en ö med 1 väg på ca 700m. Uttråkad eller facist? Jag frågade honom aldrig..

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Spelet med Niell Strauss, En introduktion till Buddhism och Lev ett skickligt liv..

54. Läser du dagstidningen?

dagstidningar har tagit över skvallerpressens roll i samhället och jag ser ingen anledning till att läsa skiten, blir inte lyckligare av det

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?

Nej

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Vet inte, lyssnar inte på radio

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Min namnunderskrift på deklarationen

59. När var du i kyrkan senast?
Tror det var på farsgubbens bröllop.. 2år sen tror jag..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Roger i Idrott & Hälsa

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
5 dagar under Hulsfred, har aldrig uppskattat min egen lägenhet så mycket som efter det


Gårdagen i bilder

Batteriet dog precis när vi kom ut men fick med lite iaf.








Fredag kväll, saker på G

Har precis sagt hej till Farsan. Fick möbler till uteplatesen så fixade vi (han) växter och sånt i rabatten.
Satt och snackade lite skit och så innan han åkte hem. Tog 2 öl under tiden och kände att mat och en dusch är ett MÅSTE om jag ska ut ikväll. Har gått hemifrån runt 07 varje dag denna vecka och kommit hem runt 22 tiden.
Men det blir nog skoj ikväll som alltid! Det går inte att festa och ha tråkigt, det finns bara inte på världskartan..

Idag var vi ute med 4:orna och orienterade. Det gick väl skapligt bra, ingen som sprang bort iaf!
Tyckte dock synd om en tjej som snubblade och föll ner i världens största gyttjepöl. Hon var lite blöt och kinkig sen när vi gick hem.

Skulle ju egentigen inte skriva det här men har tabbat mig lite, igen... Fick högtalare plus subwoofer av Mr. Maineborn när de flyttade. På baksidan satt det banankontakter som man skulle trä in kablarna i. Jag som är så teknisk av mig
och faktist har skruvat sånna tog i för kung och fosterland. Jag bara vrålade rätt ut och svetten sprutade i pannan på mig. Ingenting hände. Bad ett par stycken kolla på det senast när vi satt här och festade. Ingen orkade rubba skiten!
Så kommer allsmäktige far idag och drar lite på dem innan han säger: dessa ska ju inte skruvas, det är faktist en fjäder så det räcker att TRYCKA på dem. Doooh! Haha, ibland är det inte lätt när det är svårt!

Anart bär det av till Niklas så ska hoppa in i duschen. Raka sig, styla sig, klä sig och sen blir det fest.
Samma visa i morgon men då blir det i djungeln i engen huset hos utlänningarna. Vi kanske ses där!


Grymma tjejer

Vaknade 0645, gick till jobbet. Jobbade till 10, gick hem och slagga 1h. Tillbaka till jobb. Hem och vände för att hämta träningskläder. Tränade 1545 - 1830. Åkte till Engelholm för att kolla in en match i kval till div.1 Efter det blev det kina resturang med Mackan, Adde och några tjejer från EVS damlag. Hemma nu kl 2320.

Skönt med sovmorgon i morgon. Iof bara till 09 med det duger iaf! Börjar 0930.

I helgen så kanske det blir några öl. Ska in en sväng till Hbg på fredag så har utlänningarna fest på lördag här i djungeln.

Är riktigt trött nu, ska krypa ner i soffan och somna till en film. Sov iof bra i sängen i natt men det blir en rulle att sona in till John Blund med.

Tycker dessa tjejer är grymma! Skulle aldrig klara av detta med min kordination och mina moves -


You know who!

Segt som fasilusan att gå upp i morse. Kunde inte sova inatt trots att jag möblerat om i sovrummet för 3:e gången. Drömmer så skumma saker och vaknar upp skitsur eller skrämd. Hmm. Lite kaffe och en bra start på dagen gjorde dock susen och dagen flöt på bra. Lite trist väder dock om man jämför med igår. Solsken och 15 plusgrader är någonting som gärna får komma var dag i fortsättningen.

Efter skolan så gick jag hem och käkade. Knallade iväg på möte vid Centrumhuset och snackade lite om möjligheten att jobba som ledsagare ett par timmar i veckan. Det gäller bara att få ihop schemat. Träna herrarna, damerna, med Åsljunga och jobba 2 kvällar per vecka kan bli lite knepigt.. Det visar sig hur det blir!

Träning ikväll med tjejerna och var hemma runt 2130. Blev sittandes viad datan som vanligt. Käkade köttfärssås. Kollat på ytterligare ett avsnitt av Rallarsving. Sköna killar, de där Andreas och Musse. Musse som blev nedslängd från ett torn utav en massa nazzar i Sökarna, förmodligen INTE världens bästa film. Men Eey, bor du i skåpet eller. Hurså, vill du flytta in? Så grymnt snygga kläder i den rullen, haha. Och så PG så klart!

Får se vad händer till helgen. kanske blir det lite öl, kanske inte. Far kommer förbi på fredag iaf och vi ska väl meka lite rabatt. Är ju inte så hajj på det men känner igen maskrosor iaf =p Hoppas verkligen det blir lite varmare snart så att man kan sitta ute på kvällen. Men det är ju bara April så man får väl vänta i 1 månad till ungefär.

Skrattat lite till den här, så jäkla klockren:


Nära

Var i Åstorp och tränade idag. Hängde med Joel ut för att se hur det var. De var duktiga hela högen och det var en bra träning trots att det bara var 7 pers där. När jag åkte ut så var jag lite orolig dock att jag skulle skada mig. Det blir ju mycket lägre tempo och mindre koll på saker och ting och då brukar olyckan vara framme. Mycket riktigt så sprang jag ihop med en kille när vi skulle passa samma boll. Blev knäad så att det högg till inne i knät. Det knakade och knastrade lite men gick över sen. För att svullna upp nu ikväll såklart. Senare så fick jag en felträffsspike på lillfingret i block och det hoppade lite grann ur led. Drog dock tillbaka det på en gång och det var ingen större fara.
Det blir nog fler träningar där ute men får vara lite mer på hugget då så att detta inte inträffar VARENDA gång. Tanken är ju att kroppen ska hålla ihop bättre ju lägre man spelar men det blir inte oftast så.

Nu på fredag så kikar father förbi så ska vi fixa rabatten och uteplatsen lite grann. Det kan behövas och blir bara trevligt när det är sånt väder som det varit de 2 senaste dagarna.

Imorgon så ska jag träna u15 sen u19, på torsdag 19 för att kolla EVK kvala till div.1 på kvällen. Sen på fredag blir det u15 igen om det hinns med eller om det uteplatsen behöver reataureras lite mer än så. Nästa vecka blir det lika samma. Möte med elitsektionen på måndag, träning i Åstorp på tisdag, u15 sen Åstorp på onsdag, u19 på torsdag, sen u19 på fredag. Hmm, mer fritid? Tydligen inte!

Hyfsat bollsäker kille!


Kontraster

Förra veckan: 1dm snö, minusgrader, påsklov, slutspel.

Denna veckan: 15 plusgrader, börjat jobba igen, ytterligare jobb på G, slutspelat med herrlaget, mer träningar med ungdomslagen.

En vecka har förlupit men det känns som en helt ny värld om man kollar på hur livet ser ut nu jämfört med då.
Vi var hemma runt 2taget natten mellan söndag och måndag. Jag lyckades inte sova någonting på bussen och var för uppe i varv när jag kom hem för att sova. Somnade runt 0430 och kände när klockan ringde 2 timmar senare att jag var tvungen att ha en liten sovmorgon för att inte gå och bli sjuk eller ngt sånt. Har hostat och haft ont i halsen några dagar men det känns bättre nu när man haft 2 lugna dagar.
Den psykiska stressen är över nu oxå och man kan slappna av på ett helt annat sätt än förut. Det känns tråkigt att inte ha kunnat bjuda mer motstånd i semifinalen men vårt mål var att ta oss till semi så om ett tag så kommer man nog vara nöjd med slutspelet.
Just nu känns det bara tomt och man vet inte riktigt vad man ska göra med tiden. Det blir dock körskola och träning som får fylla ut glappet känns det som.
Ikväll ska jag ut till Åstorp och träna, lägger ner spel på elitnivå men det skulle vara kul att knacka lite boll i lägre division till hösten. En försäsong i bagaget skulle ju underätta lite, till skillnad mot denna säsongen. Har varit sjuk och småskadad om vartannat men det är inte konstigt när man inte spelat på ett par år och bara drar på sig skorna och kör igen.

Ska ringa och kolla lite mer angående ett jobb som ledsagare nu. Någon kväll eller helgdag här och där kan bara vara kul att komma ut. Får man dessutom betalt för det så blir det ju ännu trevligare!

I min rabatt:

image105

RSS 2.0