Svarta fingrar

Har haft håltimme i 90 minuter... Spelat gitar såklart =p Fingrarna är ömma och svarta men det är skitsamma.
I sommar så ska det spelas, haha. Har lärt mig 6 låtar till under den här tiden, men ar även insett att det är lättare att spela på gehör än vad det är efter noter.. Undra om det är så att man är väldigt högerstyrd i skallen då eller om det är tvärtom. Kommer inte ihåg vilket som är vilket.
Nu ska jag upp till skolan iaf och ha 2 lektioner till innan det bär iväg till hallen i endast 4 timmr idag =p



Jag vaknade kl 0215 inatt och hade sovit klart. Somnade nämligen kl 21 igår, mådde inte riktigt bra. Har dagar kvar på penicilinet och hoppas det händer ngt under helgen så man känner sig tipptopp igen.



Om 1 år så får han akta sig, då har jag spelat ca 900h om jag forsätter öva i samma tempo, hehe..

Wohoo!

Nu vet jag vad jag kommer lägga all min tid på framöver =p



Har lärt mig min första låt efter 5 minuter, Min cykel heter den.. haahahaha =)

Fingrarna är redan ömma..

Payday

Jag gick upp 1h för tidigt idag. Kom på det först när jag skulle ut genom dörren så det var ju inte direkt så att jag kunde gå och lägga mig igen. Förvirrande det här med olika tider varje dag då man börjar/slutar.
Och det känns som om den timmen hade gjort ganska så stor skillnad. Inatt fick jag sova ca 4h och jag kommer somna stående idag om jag inte dricker kaffe hela dagen lång.

Jag ska kika lite på Bokrea idag och se om man hittar några nya böcker värda att läsa. Det är alltid kul när man hittar några riktigt bra och riktigt spännande böcker. Den senaste jag läste var inte sådär överdrivet spännande men den var bra. Så jag laddade hem lite talböcker på ämnet. Har aldrig varit förtjust i tanken då jag har så svårt att koncentrera mig på flera saker samtidigt. Tanken är väl att man ska kunna göra flera saker samtidigt men det enda jag skulle kunna göra är ut och gå och lyssna. Men eftersom det var 24 föreläsningar och jag bara lyssnat på 5 än så läge så får jag väl försöka klara av de 19 sista med.

Det är bara 3 dagar kvar till helgen och det känns bra just nu, sängen lockar ju inte lite!

Jag läste igår att en av världens största glaciärer smälter 7 gånger snabbare än för bara några år sedan och detta förmodligen kommer utlösa en kollaps som skulle höja världshavens nivå med 25 centimeter redan detta årtiondet. Världen är verkligen på väg åt helvete! Skönt att man inte finns kvar hur långt som helst in i framtiden.

image78

Nu ska jag äta frulle och gå till jobbet.

Ciao

Har läst ut ytterligare en bok

Den slutade såhär:

Som en låga släcks av vinden,
går till vila och ej mer kan avgränsas
så går den upplysta människan fri från själviskhet
till vila och kan ej mer avgränsas.
Är borta, bortom alla bilder -
är borta, bortom ordets makt.


Det var en historisk berättelse om Sidharta Gotamis liv (Buddha),
ska nog kika närmre på ämnet.



Idag så har jag tappat hoppet om mänskligheten. Först idag så hade jag kanal 5 på i bakgrunden. Det var Elle galan, ojojoj! En pristagare i kategorin Mode avslöjade sin hemlighet bakom framgångarna. Han hade upptäckt vad människorna ville ha, nämligen mode! Eh, no shit!

Senare så kollade jag på melodifestivalen i ca 15 minuter, ja jag vet att det är hemskt och jag skäms men så roligt har jag haft idag ungefär. Jag kom att tänka på när man var liten i skolan och fick berätta vad ens föräldrar jobbade med. Det fanns ju häftiga saker som Polis och så vidare, lika självklart som att städtant inte var så häftigt. Men pinsammast av allt hade nog Manusförfattare på SVT varit. Total avsaknad av humor och enbart pinsamt lamt. Jag fattar inte hur publiken kan sitta och skratta åt Luuk och den där fjanten som leker trollkarl och artist och jag vet inte vad.
Sista gången jag kollar in det, jag lovar!!!

image77

Orkar inte blogga

Händer inget skoj iaf!
Har lagt in en massa videos på slutet för jag inte orkar anstränga mig och plita ner ett par rader..

Fretaak och hela lovet har snart gått

Har varit i hallen i närmre 5 1/2h idag. Tjejerna tränade först och de stönade över träningsvärk, värre lär det vara i morgon efter javoreken =p
Hoppas jag orkar träna i morgon,det var lite tunt med folk idag och vill inte bidra till det direkt.

Ska slagga snart, fick denna skickad i MP3 format av min kära kusin. Lite svårt att höra vad de säger innan man vänjer sig vid dialekten med efter 2-3 gånger så fattar man allting. Det är helt klart värt att lyssna på!


Vill bli frisk!

Jag vill börja träna igen, nu! Men det har inte släppt än då lika bra att ta det lugnt. Orkar knappt gå upp till hallen så..

Vad har jag gjort idag då? Hmm, vaknade och satte mig vid datorn. Tog medicin och kunde inte käka frulle på över 1h eftersom det står så på bipacksedeln. Det står även bland biverkningar: magont, aggresivitet, mardrömmar, vanföreställningar, yrsel och hjärnblödningar.
Har inte känt av någonting och det är väl skönt det. Jag är den enda jag vet som blir åksjuk av vanlig allergimedicin och det vr ytterst ovanligt så man kan ju förvänta sig ngn skit iaf.

Nu ska jag diska, äta lite mackor med kräm och sedan träna tjejerna. Efter det så ska jag inte träna själv men vara med på herrarnas träning. Ikväll blir det slappt eftersom jag lär vara helt död efter 5h i hallen.

Jag ska även gå och boka ny synundersökning snart. Börjar se sämre utn brillor och nu när bågarna är semi-pajj så kan det vara läge och köpa nya. Får se vad det kan tänkas kosta bara, vill ju inte ha vilka bågar som helst.
Linser tänker ni kanske då? Nope, jag ar världens jäkla allergi i ögonen halva året och eftersom jag inte pallar den medicinen så blir det inget med det. Dessutom hindrar glasögonen att man får allt för möe i ögonen.

Drömde att jag var och festade i Vingåker inatt. Fick ngn konstig twist där på slutet då jag teleporterades upp till fjällen men ska inte klaga. Kunde ju lika gärna ha hamnat i Afghanistan lr ngt =p

Haha snacka om länge sen =)


Om ngn sitter på deras skivor, skicka dem omedelbums!!!

Hade alla skivor men de försvann när datorn krascha. Kollar på nätet en hittar inget ställe att tanka ifrån.
Skapligt nostalgi man får, Baggetorp 2001 på soffan =p




Nu måste jag sova!

Varför dyker visa saker upp i huvudet?

Så jäkla bra!



Nu ska jag nanna så godnatt!

En onsdag i min nakna lägenhet

Var ju hos doktorn igår och fick lite tabletter, vilken jäkla skillnad! Hela huvudet känns 100ggr bättre efter en dag bara. Man känner ju sig inte så bra när det är som om man hade snortat i sig en hel liter superlim. Men som sagt det blir bättre. Kanske kanske kan träna på fredag. Håller tummarna iaf =p

Jag var iväg förut och tränade tjejerna. Promenaden upp till hallen höll på att ta kål på mig, 750 jobbiga meter. Väl där så var vi 6 stycken på helsal, wow tänkte jag. Men det visade sig att 5st till kom lite senare med bussen så det var ju skönt =) Körde lite gummifys sen och de såg faktist trötta ut, inte så ofta det sker, hehe.

Nu har halva veckan gått och jag har inte fått ngt vettigt gjort. Skönt att vara sjuk på lovet men vill inte slöa till mig igen när man kommit in i en skön rytm. Vakna - äta frulle - jobba - hem o packa väskan - äta - träna - duscha - äta - somna på soffan. Får se hur mycket vettigt man får gjort i morgon. Kanske orkar med lite mer om jag blir ännu bättre.

Funderar för första gången på länge vad jag vill göra til hösten. Nu fram till sommaren så är det mesta utstakat. Jobba hela tiden, spela volley och efter det ta körkortet. Men sen vet jag faktist inte till hösten. Kommer jag ha jobb när hela skolorganisationen görs om? Vill jag fortfarande spela om inte mina fötter blir bättre? Vill jag bo kvar i djungeln ytterligare ett år? Många frågor men det visar sig hur det blir med det, det är ju bara februari än så länge.

Längtar så efter sommaren, speciellt när jag hör denna sången:




Nu ska jag till coop och köpa glass, det blir milkshake ikväll =)

Dubbelsidig bihåleinflammation

2 långa ord! Ska ner och hämta penicilin och näsdroppar i tablettform! (pga näsblod) sedan. Blir billigt med läkarbesöket. Dessutom har mina brillor gått sönder. De är av precis ovanför näsvingen, endast glaset håller ihop bågen. Blir kula att köpa nya. Mitt glas är väl inte så dyrt men bågarna kostar runt 2500..

Ingen träning ikväll med andra ord..


Sjuk, igen...

Ska till doktorn om 30 min. Har varit sjuk sen förra onsdagen och blir inte ngt bättre.. Vore ju fan om man skulle få käka penicilin igen! Har ätit 4 eller 5 kurer de senaste 15 månaderna..

Har vänt på dygnet duktigt nu. Vaknar runt kl 07 vare sig jag ska jobba eller inte. Kan ju tycka att jag skulle sova mera nu när man har feber och sån skit men icke! Vaknar av mig själv och tänker: Jaha, vad ska man göra nu då?? Det är ju inte direkt så att man tar fram dammsugaren så tidigt..

I söndags spelade vi hemma i Vingåker mot Vingåker. Storstryk i den sista delen av matchen. men vi förlorade redan i 1:a set. Alldeles för många skitmisstag och vi skänker dem det setet. Hade vi varit på tårna där så hade det kanske blivit tajtare, men det får man aldrig veta. De var dock väldigt bra och det blir tungt för de som möter VVK i karten.
Bara 2 veckor kvar till slutspelet och hoppas man blir frisk snart så jag kan träna för fullt så snart som möjligt.

Hittade en gammal klassiker på Jutube.
Lägg märke till de otroliga ljudeffekterna och det hänförande skådespeleriet...


Doh

12 saker du önskar att du inte visste

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.




F¨ttinfektion

Har spenderat en lång dag i hallen. Började med att gå upp kl 07 i morse och käka frulle. Det blev rostade Gräddad Längtan med Jordgubbssylt och Ost på. Så jävla gott!!! Sedan knallade jag upp till hallen, tjejerna skulle spela turnering. De var duktiga och spelade bra i 4 av 5 matcher. Lite orutin i semin satte stopp för en finalmatch men man lär sig den hårda vägen. 3:a av 8:a lag får anses som godkänt.
Sedan så spelade vi mot Habo, vinst för 2.a gången i år hemma och siffrorna blev 3-1. Skönt att vi kunde spela på samma nivå en hel match igenom. Det har inte hänt på hela säsongen tidigare. Efter det så gick jag och käkade Pizza med Sesse o Jannik(e)a o hennes polare. Var trevligt att snacka ngt annant än volleyboll och jobb för en gångs skull.
Tom nya smekord för urinvägsinfektion och annat skit var skoj. Kl 21 knallade jag hem trött som jag vet inte vad.

Nu ska jag krypa till kojs, börjar vid 7 i morgon. Ska bara packa badkläder innan det blir ngn bra film.

Undrar vad fan som pajjade mitt lås till ytterdörren fört i veckan? Polislåset är ju uppryckt och sprucket sedan tidigare... Jag har ju så mkt värdefullt att ta menar jag =p

Kikade runt på Youtube och sökte på Vingåker. Fan vad folk måste ha mycket fritid där =p
Pröva själva och se vad jag menar.

Nej, godnatt på er!


Så duktig man kan vara

Lägenheten

Möblerar om idag och städar hela placet, jag hoppas att jag orkar göra klart allt bara så att det inte ser ut som värsta krigszonen nästa vecka. Flyttade sängen och är glad att det inte är parkett i sovrumet då jag släpade stålramen med medrasser i över hela golvet. Nu blir det till att köpa en massa växter och sånt nästa vecka. Får se när Lina kan komma och hämta sina saker men i bästa fall så får jag en massa massa krimskrams tills dess.

Sportlov

Om 1 vecka så är jag ledig, det är sportlov. Känns rätt så segt att veta att man ska gå och dra benen efter sig i 10 dagar. Vi spelar hemma i Vingåker borta mot Vingåker nästasöndag och örhoppningsvis så kan jag stanna några dagar efter matchen. Kan inte träna ordentligt iaf som det är nu. Får sitta ca 20 minuter efter träningen när jag tagit av mig skorna och ska byta till ytterskorna. Fötterna sväller upp som ballonger och dunkar som f^¨n. Ska till ortopeden på onsdag igen och be han ordna med vår sponsor å att jag kan få använda ett annat märke istället.

Djupa samtal

Snackade med Jansson på MSN igår om kärleken och livet =p Så djup man känner sig, haha. Hoppas vi kan träffas i sommar både i Hbg och i Sveriges Mecka(Jönköping). Har varit riktigt skoj de sneaste gångerna vi från Vbg träffats men det blir mindre och mindre folk för var år som går. Folk skaffar barn och sån skit och jag kan nog säga att jag inte är ett dugg avundsjuk. Jag är nog riktigt bekväm och egenkär av mig och vill ha allt på mitt sätt. Får se om man orkar ändra sig eller inte. Det finns ju för och nackdelar med allting.

Helgen

Idag blir det slappa dag blandat med syssla lite i lägenheten. Är sugen på något gott sen men har slösat de mesta pengarna, får snåla tills näst vecka när det blir påfyllning på kontot. I morgon så spelar tjejerna turnering i Örkel och jag kan vara med för första gången. Ska bli kul att se hur det går! Vi samlas i hallen kl 08 och håller påända tills det är dax för match med A-laget så det blir ca 11h i hallen i morgon. Kommer somna snabbt på kvällen skulle jag tro.

image76

Jag längtar efter sommaren!


Mesblogg

Ortopeden
Var inne på Skandinaviska Ortopediska laboratioriet igår och fick en dödsdom på mina fötter. Skorna jag spelar i är riktigt kass. Stadens stora fotbollslag tycker tydligen samma sak. Mina häldynor är trasiga och kommer aldrig att läka ihop så jag har 50 års ständig värk att se fram emot. Det känns kul att höra när det hade varit lätt ordnat om det inte vore för vissa avtal vi har. Men nu är det som det är. Idrott är bara skit!
Efter besöket så trodde vi att vi missat bussen med 2 minuter, men den kom lite sent och tur var ju det. Chaffuören pratade dock i mobilen och fick tvärnita när jag vinkade på henne så att hon inte skulle åka förbi oss. Hade varit snyggt om vi haft turen att bussen var sen men att hon sedan sket i oss.

Bloggande
Lyssnade på radio när jag polettnegerfuskade förut. Det var Catherin Schulman i studion och de pratade om hennes blogg. 100.000 besökare i veckan ca. Skulle vara fint med de reklamintäckterna =) Men det jag främst tänkte på var att man själv är så jäkla mesig i sitt bloggande. Man skriver inte alls sånna smaskiga detaljer och djupt tänkande som egentligen   är kul att läsa om bara för att man är så jävla mesig. Funderar på att starta en anonym blogg och verkligen smaska till med detaljer om det förflutna och ens tankar i nutid.

Telefonintervju
Blev uppringd förut på hemtelefon av en sån där trevlig intervjuare som låter så smaskigt snygg. Tycker det kan vara kul att svara på sådana frågor för då får man lite tid till att reflektera över saker som man aldrig annars har tid att tänka på. Kom fram till att pensionärers hårvård ska vara finansierat privat, att skolan ska ha mer pengar och att jag ska spara lite mer pengar detta året.
På tal om telefonister. En polare snackade med en tjej på tele för några år sen. Han lyckades ragga upp henne och få hennes mob.nr. De bestämde sig för att träffas och hon skickade ett mms med sin bild på. När han gjorde samma sak så fick han dock svaret: Eeh jag tror nog inte vi ska träffas. Hejdå!
Fan vad grymt! Hon förtjänade minst en riktigt fet örfil...

Moffande
Har gjort banan/chokladmilkshake och blåbärspaj med vaniljsås idag. Måste träna hårt innan helgen nu.

Drömmar
Drömde så jävla äckliga mardrömmar inatt. Hatar ormar mer än någonting annat sedan min kära kusin stoppade en i kalsongerna på mig när jag var yngre (tack så mycket!). Inatt så spelade det ingen roll hur många gånger jag vaknade och somnade om, drömde ändå samma sak. Sov inte mkt inatt och snoozade därför extra i morse. Tur att de på dagis är så jäkla snälla och bjuder på mackor och kommer med kaffe till en när man ramlar in och känner sig som en zoombie =)
I helgen så ska jag möblera om i sovrummet, undra om man sover bättre sen.

Korvgrillning
Skoldagen i morgon ser ut som följande.
Fruskost kl 0715 på fritids. Gå ut och gunga med Björn. Sedan får han läsa högt för mig.
0910-1010: Matte i 6a.
Håltimme 2h.
Svenska i 30 minuter efter lunch.
Sedan avslutas dagen med att gå ut och grilla korv med naturgruppen. Hoppas bara det blir fint väder så man slipper regn och gnälliga ungar.



Roliga särskrivningar!

 

I affären

Glad packad räkmacka

Morgon rockar!

Vi har sprätt ägg


På restaurangen:

Är du en paj älskare? Då är detta stället för dig.

Grillad kyckling lever med kul potatis


Hos frisören:

Skum Permanent 395:-

 

I kontaktannonser och CV:

Jag är en mörk hårig tjej

Jag är inte rädd att visa fram fötterna!

Jag skriver just nu på min doktors avhandling

Jag har bra grund men ingen vidare utbildning


Yrkesgrupper

Nacka naprapaterna

Sjuk gymnast

Vår kassa personal


Lite mer lexikon

Än sen då?:
Then then, then?

Behåll växeln, det är jämt:
Keep the gear, it s always

Har ni revbensspjäll?:
Do you have reef bone ventilation?

Han är bortrövad:
He is away-assed

Är det överhuvudtaget möjligt?:
Is it overheadtaken possible?

En snuskhummer:
A filthy lobster

Sköt om dig:
Shot around you

Slå dig ner och ta för dig av kakorna:
Hit you down and take for you of the cookies

Vad är du för en, jag känner inte igen dig:
What are you for one, I don t feel again you

Du är avskedad:
You are offspooned

Nä, du! Den gubben gick inte:
No, you! That old man didn t walk

Skicka mot postförskott:
Send against mailbeforeshot

Hör du du du:
Hear you you you

Skärp dig:
Belt yourself

Vi har en fartkontroll här.
We have a fart control here.

Kulpenna
Funny pen

Potatis med pannbiff
Potatoes with forehead stake

Dörrdjävel

Vad fan är det som pågår? Kunde inte sova inatt, "kastade upp" som det så fint heter från kl 01 till 07 i morse. Fick väl ca 30 minuters sömn. Prövade både sängen och soffan men kinde inte sova för det. Tyckte det ryckte i dörren i natt, kan inte komma ihåg att det blåste men ngt var det iaf för när jag skulle gå ut idag så gick det inte att låsa upp dörren. Kolven bara snurrade runt och runt. Tur att jag bor på botten våningen och kan gå ut genom altandörren för att låsa upp utifrån, gå in och stänga altandörren och sedan gå ut genom ytterdörren =)

Ska iväg snart och träna, först med herrarna och sedan tjejerna. Hemma runt kl 2115 ikväll, hoppas det går bättre att sova då.

Fick ett samtal från Ortoped kliniken förut, ska dit kl 14 i morgon och göra avgjutningar på mina fötter. Ska bli så skönt med nya inlägg, har en konstant värk som sprider sig mer och mer i fotdynorna.

image75

Här beställer man sushi och så kommer det in jordgubbstårta

Spelat match mot Falkenberg idag. Det gick precis som jag trodde, bitvis riktigt bra och bitvis mindre bra. Så länge vi sätter press på våra servar så kan vi slå vilket lag som helst, men funkar det inte så har vi ingen riktig chans i transision. Fick lite speltid och det gick bra, kan bara servera singelblock och låta spikers sköta resten. Kul att spela i den hallen oxå. Hårt golv så man hoppar högre=) och bra drag på läktaren.

Igår så skulle jag ha flyttat saker och klippt mig. Det blev nada. Lina kunde inte komma och salongen hade lördagstängt. Har snart provat alla i djungeln och är inte nöjd än. Första tanten som klippte mig var äldre än mor men stötte på mig, och andra som klippte mnig (en gubbe) där kände jag ngt som jag inte borde ha känt mot armen. Han var så kort och tjock så hans armar räckte knappt fram. Har hittat en salong vid Centrumhuset där några yngre tjejer jobbar. Hoppas man får både bra service och en bra klippning, annars får jag börja bege mig in till HBG så fort håret behöver ansas. Och det blir rätt så ofta när det växer som det gör.

Ska gå upp till jobbet om 6h, ska hoppa till sängs snart. Får gå upp lite tidigare och raka mig och packa väskan. Lär snooza en gång iaf känns det som.

2 veckor kvar till sportlovet, gött det =)



P mot P så har vi ngt där

"I don?t believe in ghosts but there?s a ghost under my bed. He keeps me awake at night and he scares the shit out of me. He said ?I?m here to keep you worried and I?m here to fight you. I?m here to make you cry I?m a ghost so I got the right to?. He makes my body cold and he makes my body shiver. He demands so much from me and I cannot deliver.

?You belong to now Pablo no matter what they say. So don?t keep beggin? me to leave you Pablo cause I?m here to stay. I?m gonna get you Pablo somehow, I?m gonna mess your mind up. I?m gonna pump in death in you, I?m gonna break you slowly?.

Once in a while when I fall asleep then he comes to me in nightmares. ?You cannot escape from me I?m a demon you got to deal with?. I don?t expect any love from you but could you leave me alone for a while: Am I the only one around who deserves the presence of demons?

?You belong to now Pablo no matter what they say. So don?t keep beggin? me to leave you Pablo cause I?m here to stay. I?m gonna get you Pablo somehow, I?m gonna mess your mind up. I?m gonna pump in death in you, I?m gonna break you slowly?

Fredag hela veckan (önskar)

Vickade hela dagen idag som sagt. Hur var de då?? Kan inte förstå att jag verkligen får betalt för det jag gör(eller inte gör). Första lektionen så var det svenska, sa åt dem att de skulle fortsätta med sina arbetsblad och hjälpte till med lite frågor. 90 minuter flöt på väldigt smärtfritt.
20 minuters kafferast och sedan några redovisningar att lyssna på. Efter det så gick vi ut och lekte lite lekar. 2 lektioner till avverkade.
Satt inne på lunchrasten och drack kaffe medans jag kollade på tjejerna som repade sin egenförfattade pjäs. Kyckling, ris och currysås till lunch.
Nästa 2lektioner så kollade vi på Shrek 3. Den var riktigt seg och inte mkt att höja på ögonbrynen över men ska inte klaga, fick ju trots allt betalt för att kolla på den =)
Fick sedan tvinga ut ungarna i regnet innan vi avslutade med Bild.
Det roligaste under dagen var nog när några tjejer fick kvarsittning för att de kom försent. De var så glada för de trodde de skulle få sitta inne när det regnade, men onda jag tvingade dem vara ute extra lnge istället, haha. det ska ju trots allt vara ett straff! Imorgon bör jag göra en jäkla massa. Lina ska komma hit och hämta saker men har inte hört av sig än. Bara det inte blir för tidigt för då ligger jag och sover och svarar inte! Bör klippa mig och bör städa hela lägenheten. Bör även tvätta och gå upp till Jysk. Får se hur det blir med allting.. Håret känns viktigast i dagsläget..


Iväg till jobbet

Vaknade för 1h sen.. Ställde om alarmet 20 min frammåt och somnade om, så skönt! Spelar väl egentligen ingen roll om man sover 20min mer eller mindre men det är själva känslan av att inte behöve stressa som jag gillar.
Hoppade in i världens varmaste dusch och ångade ihjäl hela badrummet..

Idag ska jag vicka i 6a hela dagen. Blir rätt så lugnt hoppas jag!
Sedan blir det iväg till träningen och efter det hem och städa inför helgen och laga mat. Blir av med en del sker imorgon som är Linas så får gå upp till Jysk och köpa lite småskit att fylla lägenheten med.

Sov i sängen inatt. Riktigt skönt för rygg och nacke. Men drömde massa skumma saker som vanligt.
Vet inte hur många jag känner som har dött den senaste tiden i mina drömmar.
Dessutom så CYKLADE jag till en fest ca 45km bort. När jag har kommit halvvägs så stannar jag på en mack och handlar lite. När jag kommer ut så har ngn jävel snott cykeln! Snacka om jag var förbannad...


RSS 2.0