Kulinariska färdigheter

Var och käkade mat i fredags som sagt,trevligt värre. Fick höra en trevlig överraskning dessutom =)
Thai för 35 spänn var helt ok, tur man inte bor på söder för då hade man käkat ute vareviga dag.
Det känns ju inte som Sverige direkt, gillar det starkt!

Under lördagen så städade jag lite och så kom Robban + Danne ner och hälsade på. Fest med halva laget hemma hos Niklas och sedna en kort kort utgång. Var hemma redan 1:30 så det är inte mkt att skryta om..

                                           




                                    


             


Under söndagen så var vi och käka Libanesiskt innan jag och Micah gick hem till Lina och slappa, under kvällen så blev det Pizza och DVD på klubbis i Örkel. Team Antonsen bevisade att även norrmän kan vara roliga =p

Om 1 vecka så flyttar jag igen, denna gången till Valhallavägen i Örkel. Har en egen uteplats på framsidan och en skaplig gräsmatta dessutom. Var ett tag sen man bodde själv i en 2:a. Köket är ju iof handikappanpassat så en diskmaskin skulle inte sitta helt fel! Vet inte hur många gånger jag flyttat runt nu men det blir 4 gånger nu det senaste året. Kanske blir i Maj sen igen.. Australien låter ju najs men det kanske blir uppåt oxå. Studier på GIH skulle vara kul, är inte riktigt helt 100% att börja knega 7-5..

Konstigt hur man kan sakna vissa grejer så sjukt mycket, till och med så att man bara genom att blunda kan sätta sig i den situationen igen. 

Kollade in lite folk på Coop i söndags. Fan vilken håla man flyttar till =p Den snyggaste outfiten jag såg där inne var trasiga oljigas mysbyxor tillsammans med träskor. Får skabba till sig lite så man känner sig som hemma då =p

I morgon blir det till och tvätta och fixa med en del andra saker. Pratade med körskolan idag och de bjuder på allting så i morgon kör jag igång. Vore skönt att ha kortet innan jul iaf! Ska bara köpa en Merceders SLR McLaren och så är biffen fixad!

Länge sen

Mycket länge sen man var här. Har varken dator eller egen lägenhet för den delen heller så det är ju kanske inte så konstigt. Har jag inte tränat så har jag varit på klubbis eller inne i Helsingborg. Men lite mer har väl ändå hänt..

Var i Middelfart i helgen och spelade turnering, just det: spelade.. Spelade inte överdrivet mkt men 1 match + lite till.. Känner mig trött och hängig efteråt trots att det gått några dagar nu. Kollade vågen på gymet och låg i måndags -9,5kg i år.. Kan tappa lite till men är som sagt inte sådär jätte energisk av mig..

Pröjsade in en skaplig räkning till CSN förra veckan på ca 1 månadslön.. Skrev på nya hyreskontraktet och öppnar sen posten, en ännu större räkning från f*************k CSN. Kul, kanske ska börja sälja min kropp till medicinska expriment för nu orkar jag fan inte bry mig längre! Det tar ju aldrig slut! Ska man få dras med 2 år resten av livet lr?
Köpte en trisslott för att styra upp det hela och vann 25kr, skrattade åt ironin i det hela och löste in en ny lott =p

Ska och käka middag i morgon kväll hos Lina, O & C kommer dit oxå. Det ska bli kul, inte ofta man umgås.. Tråkigt men sant så orkar man inte när den enda fritiden man har går åt snabbare än det tar och skirva detta inlägget..

På lördag blir det utgång men det blir lite lugnare denna gången. Alla var så tankade senast och fyfan vad alla sög på måndagen sen! Blir nog ett par öl och hem och lägga sig tidigare! Har låtit så förut men nu har man ju en anledning till det oxå..

"Det spelar ändå ingen roll". Jo det gör det, allting spelar någon roll! Det vet jag, och det vet du..

Nu ska jag kika lite TV och lägga mig för att läsa Pilgrimsfärden av mr P.Coelho.. Helt otroligt klok man den där brassilienanaren.. Skulle vilja vara lika vis men har ju andra erfarenheter som kan vara bra att ha så här i efterhand...

Nu skulle jag bara vilja ha en sån där teleportör som de har i Star Trek, tänkt vad otroligt komfortabelt och användbar den skulle vara i vinter. Men man kan ju inte alltid få som man vill, om man någonsin får det överhuvudtaget..

Nu är skärmen så suddig att detta får bli slutet för denna gången...
 Arevoir gott folk!

Bilder från lördagen

Lite bilder från Ernesas sena 20-årsfest innan vi gick till Tivoli och hade det trevligt..

                                                   

Coola killar!                                   Skapligt glad                                Lite loove

                                             

Eastside is tha best              Emelie & Ernesa                 Danssugna

                                      

Fejkat smile??                        Kommer inte ihåg                         Polish Power



Suddigt

Hujeda mig

Så seg man är! Hejdundrandes utgång i lördags och efterfest på det. Förfestade hos Mats & Ernesa sen gick vi till Tivoli. Lina & Carina kom dit, jag måste ha en alldeles underbar övertalningsförmåga för att få dem och gå dit =p Kul som fan var det! Har inte varit ute med dem förut.. Sov i omgångar till kl 15 och packade lite efter det... Inte så jäkla kul, lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Anton och Emelie flyttade hit i lördags sen har både Marcin och Bartosc hängt här. De är riktigt roliga båda två, hoppas de spelar här denna säsong..

Drog hem till Lina igår och kollade på Bridget Jones 2. FYFAN säger jag!!! Båda två var sååå nöjda med filmen, not.. Ville kasta något på teven men det vågade jag inte, den är ju inte min =p Kan ju uppstå diskutioner isåfall, haha..

Nu är det bara att plocka ihop alla småsaker och ta med sig det viktigaste ut till klubbis.
Möte i morgon oxå med Skåneidrotten, då får vi se hur det blir med jobbet. Skulle vara rätt kul att jobba med det i år igen, speciellt nu när det är lite lättare att ta sig till skolorna..

Träning kl 17-19, softa ikväll. Riktigt najs säger jag, riktigt najs =p

Driver license prank

Jag ska nog flytta till Virginia, verkar inte så svårt att få ett körkort där =p

Live day by day Drivers license prank

Och Nobelpriset i smarthet går till...

Ica Nära Borgen.
Detta för att man på ett mycket miljömedvetet sätt har börjat sälja ekologiskt odlade bananer.
Och för att visa att man riktigt satsar på miljön så har man packat in dem i förpackningar av något skumgummiliknande material inplastat av vanligt genomskinlig gladpack. Vi vet ju alla hur nödvändigt det är med förpackningar av den sorten! De är tillverkade i någon miljövänlig fabrik av något bra material.
Idioter!

Annars då? Jodå, det är lördag och jag borde ha hunnit packa en hel del. Med betoning på borde.Var på Ica och handlade som sagt och la mig i sängen för att kolla lite friidrott. Nu blev det inte så mycket friidrott men en hel del skumma drömmar däremot. Skulle vilja tyda drömmar ibland =p Undra vad alla knasigheter betyder egentligen.

Roade mig i torsdags med att "förstöra min kropp" som vissa skulle uttrycka det. Jag ser det tvärtom =)






Ikväll blir det lite AV och glass innan TVn får göra sitt för en stilla kväll. I morgon blir det till att börja packa ner porslin och skit, ska bli så kul!
Fan man skulle vara rik i stället och åka och köpa nytt varje gång man flyttar..

RSS 2.0