Gammal eller mindre ung

Shaa! Som Adde på Svenska 2 med Hipp Hipp hade uttryckt det =p

Spelade turnering idag och hade tjejerna samtidigt. Schemat gick inte riktigt ihop men som tur var så va Joel där samtidigt och det läste sig till 80% iaf.. Första matchen fick tjejerna klara sig själva. Gick väl inte så bra om jag förstod rätt men en nyttig läxa iaf.
De slog ett div.2 lag och det är inte illa pinkat! Sista matchen glömmer vi :p

Med Åstorps herrar så spelade vi bra och det var riktigt skoj. Kunde slappna av och spela ut. Är som bäst då och tycker det är synd att jag inte gör det med elitlaget! Då tar tävlingsskallen över och drar ner en tyvärr! Vi spelade jämt mot bra lag och slog en del lag vi har i serien. 4e plats till slut blev det. Spelade de 4 första matcherna men sen orkade jag inte riktigt samtidigt som jag ville coacha tjejerna oxå. Roligaste matchen var nog mot Helsingborg i semin. Förlust men ändå bra spel bitvis. Fick en blomsterbucket för MVP i turneringen och det var ju skoj för det har aldrig hänt förut men det roligaste var ändå hur alla höjde sig jämfört med träningarna. Gör vi samma i fortsättningen så blir vi bara bättre.
Är ju allergisk mot blommor vilket är synd för de var fin fina!

Hade sen inflyttningsfest. Eller en liten en. Fick värsta grymma sombreron av Titties och Anette. Känner mig som riktig gringo nu! Var rätt så lugnt och det var bara skönt.

Undra om man är 100 år och otroligt filosofisk eller ser man saker hos folk som de själva inte ser? Och om man gör det, vad gör det för nytta? Får man inte bara en massa onödiga förväntningar och skapar möjligheter för situationer att gå fel?
Ja jag vet inte, jag funderar bara en massa. Det kanske är det jag gör bäst.
Men vad vore livet om alting vore solklart och utstakat? Trist och alldeles alldeles jäkla...

Nu ska jag sova, imorgon städa och jobba. Vi ses säkert...

Väldigt viktiga saker

Fan vad Facebook är överskattat! Men det får en ju att fundera på riktigt viktiga saker. Tex hur två personer man har på vännerlistan, som aldrig någonsin träffat varandra, och förmodligen aldrig kommer att göra det heller, kan vara kompis med en random person som råkade vara riktigt söt så man bara var tvungen att klicka sig in på hennes profil...

Vilket waste of brainpower att fundera över egentligen. Eller inte? Lite nyfiken blir man allt. Det är ju trots allt 52 mil från person A till B. Hur har deras vägar mötts och är vi alla sammanbundna med varandra på ett eller annat sätt?
Slumpen tycks avgöra mycket här i livet. Själv har jag flera otroligt bra exempel som jag inte tänker dra här, men ändå.
Börjar tänka på Butterfly Effect nu, väldigt tragisk film men den visar att även de allra minsta valen här i livet kan få de största konsekvenserna.

Fan vad jag är sugen på att plugga på heltid nu. Satt med ett stort leende på läpparna i helgen och bara njöt. Tänk att man verkligen genuint kan älska att göra vissa saker. De skapar ren lycka. Man vill inte vara någon annanstans i hela världen och man önskar att tiden gick mycket saktare.

Dax at tsova nu, ska kika lite i böckerna från helgen och läsa lite i ytterligare en bok.. Läser 2 för nöjes skull och 2 andra för nytta/nöje/utbildning..


Från en svunnen tid





ÖVK:s hemsida på Engelska

Det finns en sida som heter Wodlingo som översätter hemsidor till olika språk. ÖVK:s hemsida på Engelska är riktigt underhållande. Snackade med Andrew och hans föräldrar i Kanada förstår ingenting knappt.
Försök själv att utläsa vad som står :p
ÖVK på Engelska


1520 eller 0320??

Ibland kan det vara svårt att hålla koll på tiden..
Skulle beställa tåg igår till Stockholm men det var så dyrt att jag ordnade samåkning istället.
Skulle träffa några Taekwando killar fråm Malmö/Påarp på Statiol vid Skåneporten. Eftersom kursen börjar imorgon bitti kl 0930 så förutsatte jag att de menade kl 1520 idag när de sa 20 över 3 och inte dito inatt..
Ringde och frågade om de var på väg och möttes av en förvånad röst. Nu?? Men vi åker ju inatt, jag jobbar till kl 23 ikväll.
Jaha, bara att ringa tillbaks till skjutsen som kört ut mig dit och be om att få bli hämtad igen då.
Haha, så nu sitter jag och väntar på att det blir kväll så att man kan sova för at masa sig upp kl 0250.. Kommer nog vara lite trött imorgon!

Förra helgen så var det träningsläger med damlaget. Tränade in ett nytt spelsystem och körde lite Ashtanga Yoga bla (se videon nedan, hehe). Spelade match på söndagen och har inte sett dem spela så bra förut. Vinst med 4-0 och det gjorde helgen värd mödan..

Utbildningen imorgon ja. Vad ska man förvänta sig? Har kollat upp Bosön på nätet och det ser ju riktigt fint ut däruppe!
Ett alternativ skulle vara att äsa upp betygen på Idrottsfolkhögskolan om något år kanske. Men gäller att betala av lån och skit innan man gör det för studenter blir ju inte direkt rika har jag hört.. Välfärds-Sverige my ass..
Nu i helgen så ska vi prata en del och Fystränarens roll, Komplexx rörlighet och skivstångsträning samt funktionell styrketräning. 14 kursdeltagare kunde jag utläsa på listan. Känner inte igen ett enda namn, men inte så konstigt då jag är den enda från Volleyboll på länge som går denna kursen, om inte den enda någonsin..
Tack vare att jag är med i Falköping under ået med de yngsta landslagen så betalar förbundet halva kursen. Gör ingenting då jag får ta ledigt från jobb, resa genom halva Sverige (det var närmre förut) och bo på hotell 15 nätter under hösten.

Har laddat hem Metallicas nya. Låter väl ok, bättre än Load eran men sämre än Master of Puppets..

Impad

Ibland blir man bara grymnt imponerad av folk!


Träningslägrad

Tränade ca 12h i helgen. Med tanke på föregående månaders bravader så kändes det minst sagt i kroppen!
Har en inflamation i axeln som trycker på några nerver. Detta gör att det sticker och strålar smärta ner i armen innan jag tappar känseln helt. Sen så är fötterna riktigt risiga, eller snarare förra årets skor. Hoppas de nya kommer snart då jag fått tillbaka benhinneinflamartion i både benen igen. Nu när jag klagat klart så: träningen.
Det gick stadigt frammåt och glädjande nog kan jag spela försäsongsturneringen, Ska kolla in schemat så det blir nog en inflyttningsfest på kvällen där oxå, den 27/9.
Serien drar igång helgen efter, hemmamatch mot Halmstad.

Har kollat upp en del mer med Bosön nu oxå. Vet inte om jag ska bo på hotellet eller om det blir vandrarhem. 400kr/natt för ett vandrarhem utan tele och TV känns onödigt dyrt. Då får någon extra hundralapp för hotellet betalas.
Hela stället verkar riktigt fint och jag kan ju säga att jag blir lite sugen på att läsa där under längre tid. Ska kolla upp med CSN vad de har att säga dock.

Bara blocket som behöver fräschas upp nu, det andra är på G efter lite mer träning den senaste tiden. Hade tänkt mig att jag skulle ta en värre än vad Matthew Young gör på Jonte här i Vidåkershallen.

God natt!


PUMA yey

Den tiden på året då det är dax för nya Puma-saker. Mycket snygga kläder och grejer men det bästa är skorna. De har blivit riktigt bra och utseendet är ju inte heller fel direkt. Fick en väska i svart läder idag. En "manbag", haha. Nej då. En svart som man hänger över axeln/runt ryggen.. En sån som tjejer har för att visa klyftan lite extra. Perfekt! Jag som har ett par nya svarta Puma sneakers =p
Sen blir det väl en del kläder oxå.. Inte helt fel.
I helgen blir det träningsläger med Åstorp så mycket som kroppen tillåter. Hoppservade igår och kände hur det började sticka i armen innan känseln försvann helt. Skulle tro att det är inflammtionen som trycker på några nerver. Blir det inte bättre får jag väl ta och åka till sjukgymnasten. Men jag har ju aldrig tid!!
Samtidigt som jag tränar i Åstorp så åker ÖVK till Köpenhamn och spelar. Kan inte vara på båda ställena samtidigt tyvär.

Har funderat på hur det blir med besök hemma. Nu när en del polare flyttat och så så är det inte mycket som lockar förutom familjen. Vill inte vara borta 6 månader i taget och se hur syskonen bara skjuter i höjden men det är baksidan med att ha mycket att göra. Förut var det spela volley och nu är det en massa andra saker. Ska ju som sagt upp till Sthlm en del men det blir 3 intensiva dagar åt taget. Skolbänk och praktik kl 09-20 och sen tåg hem igen. Enda lediga tiden, höstlovet, så är det 2 träningsläger.. 7 dagar i sträck. Dubbla pass. Ska bli såå skönt med jullov =)
Är sugen på att åka ner till Belgien och hälsa på och se hur det funkar där. Träffade lite folk därifrån i Spanien och en del spelare från touren har kontrakt där nu oxå.

Vamos


Teknikbög

Min nya leksak..






Harman Kardon.. 4gb RAM.. 2 HD på 250GB..

Har dessutom skaffat nytt skrivbord och bokhylla och köksbord.. Tack klubben!

Var ute i fredags.. Skoj var det minsann! Dricker mindre och mindre för varje gång men blir lika skoj för det. Det värsta är ju dagen efter dock.. Sov hela lördagen. Skruvade ihop skrivbordet mellan 20-22 och somnade igen på soffan vid midnatt. I söndags vaknade jag av att Ferenc kikade förbi. Drack lite kaffe och snackade skit innan jag åkte till Ängelholm för träninsmatch.. Kul var det men behöver träna mer känner jag. Gick inte alls speciellt bra för mig och det måste bli ändring på!


RSS 2.0