Väldigt viktiga saker

Fan vad Facebook är överskattat! Men det får en ju att fundera på riktigt viktiga saker. Tex hur två personer man har på vännerlistan, som aldrig någonsin träffat varandra, och förmodligen aldrig kommer att göra det heller, kan vara kompis med en random person som råkade vara riktigt söt så man bara var tvungen att klicka sig in på hennes profil...

Vilket waste of brainpower att fundera över egentligen. Eller inte? Lite nyfiken blir man allt. Det är ju trots allt 52 mil från person A till B. Hur har deras vägar mötts och är vi alla sammanbundna med varandra på ett eller annat sätt?
Slumpen tycks avgöra mycket här i livet. Själv har jag flera otroligt bra exempel som jag inte tänker dra här, men ändå.
Börjar tänka på Butterfly Effect nu, väldigt tragisk film men den visar att även de allra minsta valen här i livet kan få de största konsekvenserna.

Fan vad jag är sugen på att plugga på heltid nu. Satt med ett stort leende på läpparna i helgen och bara njöt. Tänk att man verkligen genuint kan älska att göra vissa saker. De skapar ren lycka. Man vill inte vara någon annanstans i hela världen och man önskar att tiden gick mycket saktare.

Dax at tsova nu, ska kika lite i böckerna från helgen och läsa lite i ytterligare en bok.. Läser 2 för nöjes skull och 2 andra för nytta/nöje/utbildning..


Kommentarer
Postat av: janne

Haha, har tänkt samma sak jag med ett antal gånger!

2008-09-22 @ 23:53:42
Postat av: Perra

Fan vad vi är filosofiska =p

2008-09-23 @ 15:35:12
Postat av: Janne

Verkligen.. :P

2008-09-23 @ 22:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0