Nu är det jul igen

Sitter vid datorn och tänker på att jag egentligen borde packa. Mats plockar upp mig på jobbet så åker direkt därifrån imorgon. Slutar 1320, hoppar över läraravslutningen så att vi kommer iväg snabbare.
Ska bli skönt att slippa det här jäkla råtthålet 1 vecka. Det är ingen bra idé att bo 4 killar i ett hus. Jag är för gammal för det. Men efter nyår hoppas jag det blir ändring på det.

Nyår förresten spenderas i Ängelholm på roddklubben. Middag och fest med ett 60-tal personer. Känner inte så många där men det blir skoj. Får införhandla ny skjorta och slips samt skor när man kommer hem. Factory..

När jag kommer ner igen blir det fullt upp. Träning plus turnering med damlaget. Lite mer träning med ÖVK och EVS plus en massa plugg att fylla tiden med. Kommer inte märka att jag inte har ngt jobb.
Idag när jag satte mig i soffan i lärarrummet innan lärarkonferensen så kändes det dock som om man slappnade av och släppte allting. Blir konstigt att ha avslutning med 7orna som man jobbat med i ett år.

Hittade en gammal favorit från Helsingborg, en perfekt höstlåt. För höst är det i detta jäkla landskap...
Efter att ha bott här nere för 3 vintern i rad så vägrar jag att tro att det någonsin har varit vinter här nere. Ingen julstämning över huvud taget!

ETU

Har fått besked om att jag blivit antagen till ETU (Elittränarutbildningen som börjar nästa vår.
Under 18 månader så är det Ledarskap och träningslära på ca 500h som ska genomföras. Till det kommer en hel del inläsning, arbeten och eximinationer.

Har under hösten läst FTU och verkligen fått blodad tand för detta. Finansiering, planering och prioritering runt det hela får helt enkelt gå. Det finns ingenting annat!

Sitter och förbereder den muntliga presentationen utav Publikrekryterings- och Idrottslyftet projekten till styrelsen ikväll. Det ser bra ut på pappret men med en del insatser så kan det bli ännu bättre till våren.'

Bara 2 dagar kvar nu. Både i skolan och tills jag åker hem till VIngåker.
Ska bli skönt. Lite synd på skolan men har bara sett film de senaste dagarna och börjar bli skapligt rastlös nu.


3 raka

Ja vi torskade mot Ystad. Lyckades reta upp några gamla gubbar dessutom.. Man kan inte ta en arg Norrman seriöst, språket tillåter det helt enkelt inte =p

Efter den matchen så har vi börjat spela som vi kan och har vunnit 3 lätta 3-0 segrar. Lite bilder från matchen mot Kristianstad kommer här. Skönt att vinna med tanke på hur dåliga vi var första matchen vi möttes tidigare i höst...

         





Damerna blir bättre och bättre oxå. Lagspelet går bra och alla blir bättre på träningarna. Det är svårt att ge alla den uppmärksamhet som de förtjänar när det är ca 18st på träningarna men det är ett angenämnt problem.
Jag har tidigare i höst pratat med Tina C för att få henne att besöka träningen. Mest för att inspirera tjejerna till att träna ännu bättre och det fungerade bra när hon kom förbi i torsdags. Alla såg glada och nöjda ut över att ha haft förbundskaptenen på besök hos ett div.4 lag.

Det blir nog inget mer jobb på skolan efter jul då mina elever har slutat. Det känns trist då jag trivs bra med jobbet. En hel del elever har lovat att de ska bli bråkiga så att jag får vara kvar och det är ju även det ett sätt att visa uppskattning, även om det är lite fel...

På fredag åker jag hem och stannar där i 6 dagar. Ska bli skönt att träffa familjen och kunna koppla av ett par dagar.
Sen åker jag och brorsan ner till Skåneland ett par dagar innan han ger sig av hemåt.

RSS 2.0