Flera uppdateringar?

Fick ett önskemål om att uppdatera lite oftare. Ska försöka mig på det då =p

Har ni någonsin börjat koka ett ägg för att sedan glömma bort det?
Det poffar till i köket och när man kommer ut så ryker det och en ohyddlig odör sprider sig i lägenheten..
Ägget har smält av värmen. Inget att rekomendera!

image7

Snart är det hejdå kära Maj och goddag herr Juni

Snart har ännu en månad flygit förbi och sommaren står på glänt. Man sitter här och funderar på vad som har hänt och tycker först i början att det inte är så mycket. Men det är det ju ändå! Bara det att jag inte bloggar varje dag och då glömmer man lätt bort en massa saker. Men lite ska jag väl komma ihåg.

Var uppe på U-SM för 100:e gången i början på Maj. Coachade killarna som Robin tränar.
Det blev inte så många bra resultat men spännande matcher med uppoffrande spel. Det hade varit riktigt grymnt om vi nått ända fram mot slutsegrarna Södertelge men orken tröt mot slutet. Var hemma med laget båda kvällarna och tog det lugnt. Tur var väl det, för när jag mötte mister vänsterhänt bosnier på söndagen så trodde jag han hade rymnt från ambulansen. Skapligt sliten =p Tur att man inte var på Statt, hehe..

Annars är det mycket jobb med Volleybollen. Träffa tilltänkta nyförvärv och jaga en massa utlänningar. Uppbyggnadsträningen har dragit igång oxå. Detta känns riktigt spännande och inspirerande. Det är oftast de lagen med bäst utlänningar och friskast trupp som går till semi och sedan till finalspelet.



Fick ett sms och ett samtal som värmde/gladde mig i fredags. Konstigt att båda kommer på en gång och så var man hemma helgen innan, inte denna. Men nu ser det ut som Martin och några till kommer ner några dagar i sommar och det skulle vara jäkligt kul! Det blir mycket som ska hinnas med då =p



Nu är det snart Juni och allt som kommer med det. Juni brukar alltid vara en månad som man kommer ihåg länge med ett leénde på läpparna. Skolavslutningar, bättre väder, midsommar och årets första dopp (förut badade jag alltid den 1:a april men har nu kommit på bättre tankar).



3 gamla godingar:

Twisted Sister - The price

Dio - Rainbow in the dark

Twisted Sister - Burn in hell







Fan vad irriterande

Jag kom till fråga 45 efter ett par försök.. Sen gav jag upp.

Prova och se om ni orkar längre än jag =p Skitjobbigt men roligt test!

Om ni inte har någonting vettigt för er vill säga...

RSS 2.0