Tråkig bussresa full av tankar

Dagen började lite halvsegt. Orkade inte äta frukost. Blev sittande framför datan igår, skulle gått och lagt mig runt 23 men kollade på klockan 01 och tänkte: oj, inte nu igen! När jag kom till skolan så var det soft de 2 första lektionerna. Stod på läktaren och kollade in handbollsturneringen mellan klasserna. Min klass vann stort så näsa lektion var riktigt soft den med. Alla var glada och trevliga..
Fick ngn pirogvariant på luchen som var helt ok. Efter luchen så drog jag och en kille hem till mig och spelade data innan vi gick till fiket. Skönt med pedagogisk tid. Hoppas det gör det lättare i framtiden med jobbet.

Efter den lugnaste dagen hittills i skolan så packade jag ner mina äckliga träningsskor och tog bussen till Hbg för möte med sjukgymnasten. Där fick jag konstaterat att jag har trampat sönder kuddarna under mina hälar så de flyter ut på sidan och jag trampar igenom hälen och det är orsaken till mina fotproblem. Lyckligtvis så är det samt benhinnorna + knäna + min inflamerade sena lösta med nya hålfotsinlägg. Skulle få 2st tom så man slipper byta mellan skor 100 ggr/dag.

Bussresan in till stan spenderades sovande med gamnacke och öppen mun. Var hur trött som helst. Glad bara över att ha vaknat där jag skulle stiga av. På bussresan hem så var jag så jäkla uttråkad så jag kollade på folk och fantiserade ihop deras liv. Började med en kille på ca 2m och 150kg som väntade på bussen med mig. Bestämde att han spelade amerikansk fotboll, var lågutbildad, jobbade på lager och hade en flickvän som vägde högst 1/3 del av han själv. Han kollade på dåliga actionfilmer och levde på chips och energidryck. Gick sedan över till bussschaffisen som var frånskild med 3 barn och käkade lyckopiller. Sådär satt jag hela resan hem.. Lyckades hålla mig vaken hela vägen och tur var väl det. Vill inte vakna upp i Markaryd, hehe..

Svängde förbi solariet på vägen hem.

Dagens mest uppskattade kommentar: Vi är väldigt glada att just du har börjat här och vi tycker allt fungerar jättebra.
Det är nästan så man skulle kunna stå ut med en skitdag i morgon och ändå glida runt med ett leende på läpparna..



Hon är söt den där Lykki Li som skriver en låt till mig =p

Bra kombination

Har ingen riktig mat hemma jag hinner göra iordning så det får bli pizza. Nu äter jag det kanske 1 gång i månaden men ändå. Känns sådär halvtaskigt ändå innan gymmet.

Somnade tidigt igår och hann sova 8h. Vet inte när jag gjorde det senast. Ändå är jag trött idag och har vilat 1h på soffan.

Ska gå och kolla om jag får klipptid i morgon. 4 veckor senast men känns ndå som om man har Björn Borg frisyr.

 Hittade en video på nätet. Skulle bra gärna åka ner till Grekland och se en match med Max. Efter att ha kikat in denna så vill man ju det bara ännu mer.


Nya badbyxor

Var i badhuset idag.. Märkte att 10kg - inte var så bra. Hade stora problem att hålla byxorna uppe så det blir till och köpa nya..

Hittade en video på mig själv på Jutube ;D


Lång dag

Kl ringer 0650. Går upp, packar väskan går till jobbet. Börjar 0715. Kommer hem runt halv 4. Äter och packar väskan. Tränar med herrarna och sedan til lillhallen för att hjälpa till med tjejerna. Hemma runt halv 10. Ska duscha äta och sova.. Samma sak i morgon. Rätt så skönt faktist att ha ngt att göra.
Ska försöka komma iväg till Big Step under våren oxå så det blir en bra avslutning på säsongen.

 Man säger att man lär sig så länge man lever. i dag har jag lärt mig en stor portion tålamod och att man inte kan utfärda mirakel på några veckor. Hoppas mina öron får vila lite mer i morgon bara.

Fred ut folk!

Eaglegood - Örngott
Strumpbyxa - Sockpanties
We pull to the stable inplace
- Fundera på den ni!!

image73

Så mörkt det är

Känns så iaf. Vi seplade hemma idag. Vi vann första set efter riktigt bra spel, och vi förlorade med 3-1.
Och jag som är så bra på att ta en förlust. Skulle kunna hälla upp ett bad, sätta på I will follow you into the dark och skära upp handlederna... Inte riktigt men börjar fundera på vad ens liv egentligen innehåller när man tar så hårt på något så simpelt som 2p. Fast det är väl inte bara det, hade det varit 1 förlust så hade det varit skit samma. När det blir fler och fler så blir det dock tungt. Måste få ngt mer betydelsefullt än Volleyboll och jobb i mitt liv bara. Det var ju så förut men världens mest lättombytliga kanske inte är så bra.

Nu ska jag ta och steka några Aussie-burgare och dra på en bra film samtidigt som jag bäddar ner mig själv i soffan.
Har en jättefin och skön säng men sover ändå bättre i soffan. Hade den haft en divan så hade den varit perfekt. Vet vem jag vill byta med, känner dock att min övertalningsförmåga inte riktigt räcker till..

I morgon börjar jag tidigt och känner faktist att jag ser fram emot att gå till jobbet. 1 bra stund väger lätt upp 5 dåliga. Men när det går 5 bra på 1 dålig så är det ännu bättre! Kan nog säga att jag hittat ngt jag vill jobba med, förutom volleybollen då. En specialtränarutbildning kombinerat med något lärarämne blir mer och mer lockande. Men det får vänta några år till. Ska verkligen spela några år till om jag inte får ngn akut jätteallvarlig skada men det är rätt så svårt som passare.. Foten kändes ok idag efter 36h vila. Ska bli intresant att höra vad sjukgymnasten säger på onsdag.

Jag har fått hem en jäkla massa otroligt skön musik. Laddat en del men även fått en hel del av C som varit en ängel på den punkten. Hade det varit kass musik så kanske inte jag hade skrivit ängel men vafan, haha. Skönt att hitta ngn med lika bra smak och få hem en massa band man aldirg hört förut.

Charlie Wilsons War eller I Am legend? Det känns som den senare. Lite tyngra och det passar mitt humör just nu!

Lite svengelska till mitt nya lexikon:

Morningday - Morgondag
Belt you - Skärp dig
Are you sharkening? - Hajjar du?



Träning snart

Vaknade för 1h sen. Satte på Hitman och kollade klart slutet. Tog hem den samt Charlie Wilsons War och I Am Legend igår så det blir väl mer film efter matchen ikväll. Börjar tidigt i morgon men hinner med att se den ena iaf..

Blir hämtad till träningen, ska isa min fot och kika på så får vi se ikväll om jag kan vara med.

Frukost snart. På menyn står O´boy med nybakta frallabullar, marinerad kalkon och skink/lök-sallad. Skulle duscha och raka mig men gillar att ta det lugnt på morgonen så det får bli innan matchen.

Vi ses i hallen hoppas jag!

image72

Soft dag

Vaknade kl 6 i morse på soffan och var pigg! Kikade runt på mina 27 kanaler och kom på att 3 eller 27 gör ingen skillnad. Det är ändå bara skit.. Vill ha 3an och 6an, rätt så sköna serier där (tecknat). Somnade därför om och gick upp vid 10-taget. Satte mig vid datorn och gjorde ingenting i ett par timmar. Till frukost så gjord jag mig en banan-choklad milkshake på Tofu glass. Riktigt gott. Men bara glassen i sig smakar inget vidare. Inte så konstigt när huvudingrediensen är avkok från Sojabönor..

Satt kvar vid datorn och kom på att jag missade min tvätttid. Ingen fara tänkte jag då jag hade kläder att hämta ut på posten =p Det har kommit några paket den senaste tiden och detta skulle innehålla en massa boxershorts. Man blir inte lite förbannad då när man hämtat paketet och öppnar det för att hitta 1par däri trots att det på följesedeln står flera par. Det är någon jävel som öppnat upp det innersta plastpaketet och tagit en massa par. Gissa om jag ska vara riktigt störig och otrevlig när jag ringer till kundtjänst. Jag vet ju själv hur kul det var att börja måndag morgon med en riktigt förbannad kund på andra sidan luren. Kundtjänst är ett riktigt skitjobb..
Lite senare stekte jag några egna riktigt goda hamburgare med ägg på. Alla möjliga tillbehör och bänkar mig framför TV:n. Då ser jag att det finns ingenting alls hemma att dricka. Ingenting. Så det blev hamburgare och äckligt kranvatten.
Tydligen så har vattnet i Örkelljunga varit förgiftat de 30 senaste åren med något cancerframkallande ämne.
Bra jobbat!

Under kvällen så har jag gjort ungefär lika mycket..

I morgon så möter vi Tierp på hemmaplan. Jag har knapt kunnat träna ngt under veckan men idg känns det bätre Har ju inte stått eller gått på dem speciellt mycket under dagen. I natt så sov jag med en isklamp på foten och med fossingarna i högläge. Gissa om det kändes skumnt sen när man vaknade och inte kände när man gick på golvet.

Nu ska jag snart krypa tills kojs. Börjar bli lite tröttare på kvällarna men sover fortfarande på soffan.
3e låten är som min egna lilla godnattsaga..

MP3

Death Cab for Cutie - This is the New Year
The Wombats - Lets dance to Joy Division
Billy the vision & the Dancers - Ghost

image69

Så jävla tråkig jag är

Väntar på att saker ska bli instalerade på datorn. Tråkar ut mig själv här...


My eye color:    Green
My hair color:    Brown
Height:    193cm        
Right-handed or left-handed:    Right
My best physical feature:    My eyes        
Number of tattoos:    3 so far
My weight:    90kg
Do you have long legs:    36 inch
Favorite car:    Merceders SLR McLaren
My perfect pizza:    kebab, pineapple, ham, french fries and tomato+garlic sauce
Favorite candy bar:    SportLunch        
Favorite cartoon as a child:    Donald Duck
Favorite sport:    Volleyball        
Favorite color:    Blue
Favorite celebrity:    The King of Sweden        
Favorite food dish:    Sushi/Tacos
Favorite clothing brand:    Energie        
Favorite scent:    Gant
My favorite music genre:    Whatever        
My favorite singer:    Otis Reeding
My favorite movie:    City of Angels        
My favorite season:    Spring
Favorite drink:    Jaeger+Red Bull        
Favorite ice cream flavor:    Caramel
Your favorite book:    The Alchemist by P.Coelho        
Favorite day of the week:    Saturday
Favorite item that you currently own:    My Sony Walkman    
Favorite author:    P.Coelho
Shoes you wore today:    Denim Pumas        
Do you shower daily:    Yep
In the past month have you drunk alcohol:    Yes        
In the past month have you smoked:    Nope
In the past month have you been on drugs:    No        
In the past month have you gone on a date:    No
In the past month have I been on stage:    
Pepsi or Coke:    Coke
McDonalds or Burger King:    BK        
Single or Group Dates:    I HATE group dates so single
Lipton Ice Tea or Nestea:    Lipton        
Chocolate or Vanilla:    Chocolate
Cappuccino or Coffee:    Coffee        
Silver or Gold:    Silver
Would you rather be rich or famous:    Rich        
Heads or tails:    Tails
Kisses or hugs:    Kisses        
Sweet or sour:    Sour
Do you smoke:    No way        
Do you swear:    Hell yeah
Do you whine:    Hope not        
Do you bite your nails:    Thats disgusting
Do you procrastinate:    Do i what?        
Are you addicted to caffeine:    On a monday morning maybe
My weakness:    Im bad at lying        
My fears:    Heights, snakes, old peoples hands
Ever been called a tease:    Yes        
Do you like yourself:    Sometimes
When I'm sad or down, I...    Close myself to my suroundings        
Define yourself in 3 words...    Good hearted guy
Are you a very emotional person:    Sometimes        
Do you sing:    I rather not
Do you play a musical instrument:    I used to play many but thats a couple of years ago        
Do you know how to swim:    haha ofc
Do you cook:    Yes        
Do you play any sports:    Volleyball
 Goal you would like to achieve this year:    A drivers license        
Do you want to go to college:    Maybe
Do you want to get married:    Yes, with the right one ofcourse        
What you want to be when you grow up:    A better person
Ideal girfriend/boyfriend:    Haven�t met her yet        
If you could change one thing, it would be...    an anwer here maybe
My heritage:    hahaha        
Thoughts first waking up:    Oh fuck
My bedtime:    02:00        
Do you get motion sickness:    Nope
Have you been in love:    Yes        
Do you get along with your parents:    Yes
Do you like thunderstorms:    they are romantic        
When you were little, you used to...    Injure myself everyday
Ever been beaten up:    Got cousins yes =p        
Ever shoplifted:    Yes
How you want to die:    I dont        
My parents are...    my mom and my dad
Do you have children:    Nope        
Do you believe in love at first sight:    no, only strong attraction
Do you have pets:    Dust-rats??        
Dream vacation:    Whit my dreamgirl whereever she wants to go
One time I got drunk and...    I can write some books on that topic        
What can't you live without:    Thoughts
Have you ever fired a gun:    yes        
Do you like answering these questions:    No, im just bored
Who was the last person that called you:    My brother    
Are you a good driver:    Hehe
I am addicted to...    Chokolate        
Do you have a crush on anyone:    nope
What is your phone's current ringtone:    HIM - Dot fear the reaper        
Are you ticklish:    Yep
The longest you've gone without sleeping:    4 days        
What would you do with a million dollars:    What wouldnt i do?
Do you believe in God:    No        
Have you ever moved:    about 21 times yes

Har du verkligen läst allt detta så är du ännu tråkigare än mig =p

Va? Ska jag börja om 5 minuter??

Satt uppe i natt sent sent. Inte för att jag behövde det eller var ovanligt pigg utan bara för att jag kunde =p
Känner mig väldigt gammal när jag tänker på det, haha!
Skulle gå upp vid 10 tänkte jag och handla god frukost och sen ta en lång varm dusch innan jag gick iväg till jobbet.
Så var planen iaf. Men planer håller inte riktigt så ofta. Kl 0825 ringde telefon och det var skolan som ville att jag skulle komma tidigare och ta 6A. Jag frågade när och fick det roliga svaret "om 5 minuter". Jag kontrade med 25 och så blev det. Kommer till skolan och inser att halva klassen är hemma och är sjuk. Synd för dem men skönt för mig.
Delade upp killarna för sig och tjejerna för sig. Det var så tyst i klassrummet att man hade kunnat sova där framme på katedern. Hjälpte tjejerna att repa en dramapjäs och drack lite kaffe. Lunch och möte. Mer kaffe och klassens timme.
Avslutar allt med en timme redskapsgymnastik. Blev inte lite häpen när gympaläraren som är närmre 50 än 40 visar hur man hänger flaggan i ribbstolarna (han tar tag i ribbstolen med båda händerna och reser kroppen rätt ut i horisontalläge, precis som en flagga en blåsig dag). Prövade själv men fick lite generat erkänna mig slagen.
Klarade dock av att föörsta gången på många många år, om äns någonsin att gå upp i brygga. Börjar bli bättre och starkare i ryggen igen =p

På träningen så spelade vi match och jag var riktigt seg. Skulle jaga ifatt en boll och hopppassa när hela foten bara viker sig utan anledning. Ska bli skönt att komma till sjukgymnasten så hon får kolla på mina fötter.

Ikväll så orkar jag inte göra någonting trots att jag är sugen på att gå ut och bara ta någon öl. Får väl bli en annan gång. Har inte provat Ängelholm än.

Nu ska jag göra milkshake och sen käka vindruvor på soffan.

Nu i MP3:n

The Wombats - Moving to New York
Those dancing days - Disco
Those dancing days - Those dancing days
Arctic Monkeys - Still take you home
Babyshambles - Back from the dead
Regina Spector - Fidelity
Therapy - Diane
Billy the Vision & the Dancers - Goodnight Sweetheart
Moneybrother - Don´t stop
Tingsek - Egoflow
Death Cab for Cutie - I will follow you inte the dark
Depeche Mode - Condemnation
Live - Overcome
Salem al Fakir - Its true
David and the Citizens - Pink Evening
Plain White T´s - Hey there Delilah

image68

Det borde vara nyår varje fredag!

Keep on smiling

Vaknade kl 0635 av att klockan ringde i morse. Helt ok nu efter några veckor även fast jag somnade någon gång efter kl 02 i natt. Visste ju att jag hade 2h ledigt mitt på dagen så att jag kunde springa hem och vila ögonen lite.
Börjar på fritids tidigt på torsdagar och det är sååå jobbigt. Tar en kopp kaffe (svart nu, spyr om det är socker i),dukar fram lite frukost och väntar på att Björn ska komma. Vi tar några mackor och sätter oss vid lilla bordet. Det är släckt förutom värmeljusen som står framme. Äter i snigeltakt, sedan knallar vi bort till skolan med väskan innan vi går ut i regnet. Tack för taket mellan skolan och slöjdhuset. Eftr de så har vi 25 minuters högläsning i soffan. När sedan lektionerna börjar så får jag reda på att jag är överfloödig pga sjukdomar så glider runt lite mellan 3 klasser och hjälper till med matten. Jag har alltid varit grym på att räkna i huvet och har aldrig gjort som det står i böckerna. I början var det inte så populärt bland lärarna att jag lärde ut mina sätt och inte exakt som det står i boken, men de har nu kommit på att mina sätt är lättare och går snabbare. De kan inte säga så mkt annat när ungarna skriker efter mig hela tiden.

Efter matten så kilar jag hem och bäddar ner mig på soffan och kikar damvolley på Eurosport 2. Ögonen slår ihop i ca 35 minuter innan alarmet går igång. Sätter mig vid datan innan jag kilar upp på skolan. Får ngn äcklig jäkla tomatsoppa så det blir ännu mer mackor. Spelar King med tjejerna på rasten innan OÄ:n börjar. Samma sak där, folk sjuka och jag knallar till lärarrummet för att dricka kaffe och snacka med americanas angående idrottlektionen jag blir flyttat till. Skulle ha natur men det gjorde ingenting, de gick på lång promenad och det hade inte mina fotleder gillat. Nu har vänster fotknöl och vrist svulnat upp den med. Men ska inte klaga. Drog tilbaka en urledhoppad tumme på tjejernas träning och fick ikväll reda på att en gammal flickvän som hade svimattacker för 12 år sedan när vi var ihop nyss fått reda på att det berodde på en tumör i hjärnan. Det finns alltid de som har det värre så keep on smiling.

Han hem och åt pizzarester innan tjejerna skulle träna. Som sagt så drog J tummen ur led och det såg ut som en bumerang på handen ungefär. Sedan var det träning med A-laget. Kunde inte hoppa men spelade match i bakplan.
Det gick men fick isa fotlederna 1 gång i kvarten ungefär. Får se hur de mår i morgon bara. Börjar 1130 med möte och sen en idrottslektion så det blir en bra avslutning på en mkt bra arbetsvecka.

image66

Bra dag, skön musik

Var lite trött i morse av ngn konsitg anledning... MsN kan få en att glömma tiden ibland. Åt frukost, packade väskan, gjorde mig i ordning och gick till jobbet på 20 minuter. 2 lektioner inställda pga handbollsturnering.
På eftermiddagen gick det gött mos dessutom.

Sitter och lyssnar på ny skön musik nu och laddar inför en Heroes kväll på soffan. Synd bara att S-video kabeln bara klarar svart-vitt men det får duga iaf.


Det är egentligen jag som spelar


Rullstol någon?

Känner mig som 285 år gammal ungefär med mina fötter... På två veckor så har jag fått dubbel benhinneinflamation,
trampat igenom mina hälkuddar och fått en sena som hoppar och skaver över fotknölen. Kan inte gå en meter utan att man vill ta en såg och göra som killen i Saw, kapa benet vid fotleden. Nya hålfotsinlägg dröjer minst ett par veckor så blir inte så mycket tränande för mig. Riktigt surt nu när det börjar gå lite bättre och jämnare på träningarna som passare. Skulle ha satsat på schack eller någon annan oatletisk sysslosättning i stället =p

Har börjat komma in i det nya jobbet nu oxå och få en bättre dygnsrytm dessutom. Efter att ha sovit 4h de 2 senaste nätterna så sov jag som ett litet barn i natt. Efter 6 timmars sömn så räckte det med 4 koppar kaffe på jobbet och man kände sig som en Duracell kanin på speed. Inte riktigt kanske men jag hade nog inga stora svarta soppåsar under ögonen iaf.

Får se hur det går nu i lägenheten efter 10 dagars sambo-skap. Är ju nästan aldrig hemma så det ska nog gå bra. Synd för lägenheten som får stå tom bara.


                                               image65
Längtar till sommaren!

Nästan rånad ikväll

Det låter lite värre än det i själva verket var! Jag kom hem från träningen efter 18 och klev in i lägenheten.
Han snacka med Lina i ca 2min innan det ringer på dörren. Trodde det var Dejan då vi höll sällskap hem, hans mor bor dörr i dörr med mig. När jag öppnar dörren så är det ingen där.. Förrän det hoppar fram en gubbe bakom dörren. Ser ut som ngn galen knarkare och har en påse i handen. Min första tanke var: stackare, här finns ju ingenting att ta =p Men det visar sig att det var ett blomsterbud. Efter att ha lekt gissningsleken i ca 5 sekunder så ser jag att det var en fin krukväxt från Far med familj. Undrar om han kommer ihåg att jag är allergisk mot blommor. Bra jobbat i såfall!
Ska ringa och tacka i morgon. På söndag blir det nämligen 15h buss Örkel-Sthlm-Örkel igen..

Har äntligen fått igång nätet som ni ser. 4 inlägg på 2 dagar mot 1/månad blir lite skillnad. har laddat hem både Heroes S2 och Californication. Efter pizza med Lina på Valentino tills halva jävla högstadiet med en massa skrikiga högljudda "alternativa" ungdomar kom så blev det soffläge. Han med 6 avsnitt idag och det blir fler i morgon. Inte för att dagen var så slitsam iof men ändå. Byggde lego och gick till badhuset idag. Alla dagar skulle vara fredagar!

En bild från julfesten, riktigt rolig kväll!

image64


Mina likheter... Eeh!

image63

Europe is a country and everyone speaks French there

Oj så vacker men ack så dum!
Måste bara ses =)

Nyår i bilder

Har fått en del mordhot för dessa bilder (nämner inga namn men hon är med på en del bilder) redan men de läggs ändå upp för beskådning =p
Orkar inte skriva så titta och bilda en egen uppfattning...

                   


                   


              

              


RSS 2.0