Safiren

Dagen efter dagen efter. Den 26:e.. Igår var jag på Safiren efter mycket om och men. Trodde aldrig jag skulle åka dit för jag är allergisk mot folksamlingen som är där. Men jag vet inte om jag varit fullare alla andra år och dämed sett mer folk eller om det helt enkelt bara var mindre folk. Skönt var det iaf för nu hann man faktist prata lite med folk. Kuriren tog bild på mig och Johanna, de gick inte riktigt med på att vi hette Crap Bag och Miss Consuela Bananahammock. De gick nog däremot på vår story om att vi träffats via Internet så får se om vår fabricerade kärlekshistoria kommer med i morgon.
Kvällen började med att hjälpa Robban med lite saker innan vi började festa. Gick vidare till Ado och fortsatte där innan vi tog buss-taxi till stan. Fick tag på en taxi vid halv 3 när jag skulle hem och åkte med Cia och Milla. Systrarna sov där bak när jag tjattrade med taxichafuören. Skulle vara lite schysst eftersom jag trodde att vi bodde på varsin sida av Vingåker så jag sa åt dem att jag kan hoppa i centrum och gå åt mitt håll så kunde de åka åt det andra hållet. Blir lite ledsen när jag har hoppat ut och ser att de åker åt samma håll som morsan bor =p
De måste ha flyttat, haha..
När jag kommer hem ligger brorsan och kollar på film, vi snackar lite och kollar på Nina Frisk. Jävla skitfilm med ett jäkla skitslut. Kl 05 somnar vi in lite irriterade över slöseriet med tid som den filmen innebar.
I morgon åker jag hem till Örkel igen men hade gärna sluppit träningen så man kunde stanna kvar här ett par dagar till. Sak träna tjejerna imorgon men hinner nog inte hem. På lördag ska jag med på turneringen i Svedala så det blir till och gå upp med Tuppen.

Och nu är det jul igen

Fan vad skönt! Jag har ingen julstress eller större julkänsla heller för den delen =p
Åker hem på lördag kväll och handlar paket på söndagen. Ska aldrig skaffa småbarn som man handlar för flera miljoner till. Ska jag ha barn får de en träpinne att tälja till och så får de leka med den, haha.
Nej inte riktigt men de ska inte ha 700 jävla leksaker som jag läste någonstans att en "medelSvensson" unge har.

Ska klippa mig och stå i en massa andra saker i morgon innan man åker hem. Kanske hinner leka lite polett-neger oxå i solariet som man bor granne med. Jag är dock inte lika vit som Mats. När han har det vita träningstället så ser han nästan naken ut. Haha..

Skulle skriva ut spelschema till turneringen vi håller i för mellanstadiebarnen i morgon. Det tog exakt 27 minuter att starta datan och komma in i Words. Bra att träna tålamodet lite! Börjar fundrea vart i min barndom jag kan ha tappat det någonstans. Kollade Heroes igår och kom fram till att urmakare ska jag aldrig bli iaf. Men det vore coolt att kunna flyga =p

Nu ska jag hem och få min beuty sleep. För många sovande nätter på soffan har satt sina spår i min rygg och mina axlar. Vaknade i morse och kände varken fingrar eller armar så inatt får det banne mig bli sängen. Så rastlös bara innan man somnar.

God Jul på er!
Vi hörs där hemma i mellandagarna. Den 25:e hos Robban ska vara bra har jag hört =)

45 minuter för att läsa mailen

Lite irriterande med klubbis datan kan jag lova!

Hade gjort en massa PowerPoint papper hemma oxå men de gick ju självklart inte att skrive ut då min verision hemma är mycket nyare. Undrar om man skulle trolla bort denna så de blir tvugna att skaffa en ny, haha..

Idag var det äntligen lite kallare ute, fick nästan sätta dubbar på käppen. Har ju lovat att inte halka och slå ihjäl mig och får väl hålla det då.

Ska skica efter ett par jeans till mig själv i julklapp, skönt att vara lite större och kunna välja själv vad mna vill ha. Fast det blir väl så automatiskt när man önskar sig 3 saker per år. Har fått en kamera redan så nu är det en parfymflaska kan jag tänka mig. Plasma-TV:n kan ju bli lite värre tror jag.

Vi förlorade i lördags efter en ny berg och dalbana. Essade Robban men det hjälpte inte mycket tyvär =p
Festen på kvällen var skoj och vi stämde upp i falsksång, men jag tyckte mig höra en hel del hahaha så det var ju bra iaf! Söndagen var mindre kul, Niklas sov hos mig så vaknade när han gick upp. Kollade TV en timme ihop sen somnade jag om på soffan. Skulle ha kollat Engelholm men vaknade efter att matchen hade börjat..

Tänkte skriva en "sakerjaghargjortdethäråret" lista vid nyår trots att jag hatar listor. Men en sak kommer förändras lite till det sämre så det kommer en liten förkik redan här. Har gått ner 12kg i år! Men all mat och dryck runt jul/nyår lär ju minska den siffran lite så vi tar det nu =p Men det var skoj att se 89kg i måndags. Kände mig som Speedy Gonzales på träningen oxå..

På lördag åker vi till Linköping och spelar. Sen är det bara 1v kvar innan sista matchen och 4 dagars jullov.
Får passa på att ta ut några sovmornar innan skolan börjar den 8:e. Ska dit på måndag och hälsa på klassen som jag börjar jobba i. Var på möte i måndags och uttrykte vissa funderingar om vad jag skulle göra med ungarna på Natur - Elevens val. Blev rätt så nöjd när jag fick höra att de brukade grilla korv =) De föreslog att vi skulle ha volleyboll en annan period på schemat och det skulle ju heller inte göra något.

Klockan börjar närma sig midnatt och jag ska knalla hemmåt nu. Uti kylan och hem till en varm kopp O´Boy.

25års fest och match mot VVK

Det är fredag kväll och vi har precis tränat. Det ser ut att bli god mat och Idolfinal på schemat lite senare.
Perfekt uppladdning inför morgondagen. VVK kommer hit och efter matchen som skulle vara sååå skön att vinna så nalkas det 25års fest och julvisor på scen. Vi drar till Micah och Brian innan festen för att komma i stämning och träna på lite julsånger. Vi måste gå på festen, vi måste betala för det och vi måste dessutom stå för underhållning.
Det blir julsånger på Svenska och Engelska inan vi avslutar med en dansk snappsvisa. Underhållningsvärdet i Svenskar som sjunger julsånger på Engelska är väl lika med noll, men Polacker och diverse Engelskspråkiga som ska sjunga "Nu är det jul igen" kan bli skoj.
Farsans inflyttningspresent kommer väl till hands i morgon oxå då. Tack igen!

Jag var och pratade jobb igen på Bering och jag kommer börja den 8e januari. 75% fick vi ihop schemat till och så blir det en del vick oxå. De har tänkt sig att jag ska undervisa i Natur på elevens val. Bra val, jag som kan allt om flora och fauna(ironi)...

Snackade med Martin idag och pratade lite om julen. Samma visa varje år. Man vet inte vad man ska göra när och var men det blir på samma sätt varje gång i alla fall.

RSS 2.0