Måste skärpa till mig

Det blir ju inte så mkt av min bloggkarriär annars..

Har börjat träna igen. Imsåg att man inte blir vältränad av att ligga på soffan. Men fyfan vilken djävulsk träningsvärk jag har! Fick inte upp vänster arm över huvudet i morse... Här behövs det hårt arbete om man ska lira beach i sommar och inomhus i höst.

Var i Falköping förra helgen. Volley 2000 och så fyllde Carin 25. Volleybollturneringar är det någonting speciellt med. Hur kommer det sig annars att man sitter i en buss, sover ca 5 timmar under en hel helg på ett kallt skolsalsgolv och käkar taskig mat när man istället kunde vara hemma och ha det skönt? Jo, för att det är så jäkla kul!!!
Vill tacka tjejerna i U-13 och Lotta för en oförglömlig helg. Ni har inte bara fått mig att gå på högvarv utan sömn en hel helg. Ni har ju oxå lärt mig skånska. Hauseböser och päregröd kan nu läggas till i mitt ordföråd.

På lördagskvällen var jag hos Carin och Stisse. Överaskningsfest för Carin som måste ha blivit förvånad ett par gånger. Jag som inte hört av mig på rikgit länge och Malin som var nere i Spanien. Sen en bil som födelsedagspresent... Jag hade då inte klagat =p
Alltid lika kul att träffa gamla bekantskaper med nya ansikten.. Eller? 8 år har gått och man tycker folk ser likadana ut, lite äldre och smartare bara.. I säng kl 4 efter att Carin och Therese fyllt mig med otaliga glas och upp kl 6, pigg som jag vet inte vad..

Det här med 3 jobb var ingen superidé direkt! Kan inte riktigt fokusera på ngt känns det som, ite så mkt som jag skulle vilja iaf! 2 jobb räcker nog för mig, det ska jag försöka komma ihåg i framtiden..

Ytterligare en historia om hur tankspridd man är.. SMSar en sak till mig själv så att jag ska komma ihåg det när jag kommer hem. Precis när jag ska stoppa ner nallen i fickan så piper det till och jag tänker: åh, undra vem som skickar til mig...


image6

Boris har gått ur tiden! Inte alla världsledare som blir ihågkommna som en riktigt jävla suput och dessutom får en vodkasort uppkallad efter sig.. Hur många kommer om 5 år komma ihåg honom som mannen som ledde Ryssland ut ur Sovjetunionen??
Undra hur man själv kommer bli ihågkommen. Jag skulle ge mycket för att överleva min egen död, bara för att stanna kvar någon dag och se vad folk snackar för skit  =p

Nu ska jag slagga, träning och IKEA imorgon.. Duktigt duktigt!!!

Påskhelgen flög förbi

Jaha, då var påsken över och den gick jäkligt snabbt!

Torsdagen börjades med ca 500,000,000 millimetrar i bil mot Vingåker. Väl där så grattades kära Mormor på sin 75-årsdag. Hon påminde mig om att jag för flera hundra år sedan lovade att jag skule spela trumpet på hennes begravning. Hmm, jag tror inte hon vet att jag slutade för 14 år sedan...

Sedan på kvällen så blev det några kära återseenden på Götgatan 3A. Skitkul att träffa Sami och Martin och Robban och Marie och alla andra. Synd bara att man var lite väl kär i spriten på förfesten men det var ju kul att ngn skrattade åt mig iaf, haha.. "Värsta Baywatchsenen" =p I mina ögon var det det!

Safiren sedan, tydligen spelade Black Jack. Synd att jag missade det, jag som bara älskar dansband!! Raid kom aldrig och hämtade mig på natten, jag skrek att jag kulle köra ner hans kryckor i halsen på han. Men det hade jag aldrig kunnat göra, Raid hann nämligen före på ngn annan snubbe =p


Fredagen gick i samma stil. Family på dagen och fest på kvällen. Star Light skulle ju invigas för min del. Baren var ok men resten kändes rätt sunkigt.

Lördagen spenderades med familjen och en massa påskmat. Eller inte så mkt för min del, festmagen sa stopp för det. Några kalla på kvällen igen, det var ju trots allt lördag!

Söndag måndag var jag helt förstörd, har haft feber och skit så jag tror inte jag var utanför dörren mer än 1h på 2 dagar max. Gjorde dock inget, desto mer tid hemma blev det.

Hur kändes det att komma hem då? På vägen mellan K-holm och Vingåker så slog det mig hur deprimerande det kändes med själva miljön men hur upprymd man var över att få träffa allt folk. Kan man inte bara ta med sig alla ner hit istället? När man väl var tillbaka i Helsingborg så kändes det som om att man lämnat "hemma" men ändå kommit hem. Konstig känsla... Men trots allt så har jag rotat mig mer och mer här nere så det väger väl över i matchen Helsingborg vs mitt förflutna. det är här jag har min framtid.



Pratade med en vän förut som seriöst ville bli nunna pga av den uteblivna kärleken. "Lägg av!" sa jag. Allt har sin tid och sin plats. Haha, fan så klok man kan va när det gäller andra men oklok när det kommer till en själv. Men man lär sig av sina misstag som jag brukar säga, jag har lärt mig en hel del kan jag lova =p



I MP3n går In Flames senaste varm, riktigt skön i vårsolen!

I övrigt så längtar jag till sommaren och beachen!

image5

Stress

Jobbar för fullt med nya jobbet och gamla jobbet. Ska hem över helgen. Har inte flyttat klart än. Vart tar all tid vägen?????

Nya jobbet först. Har inte hunnit varit där så mkt denna veckan. Gått segt 2 dagar irad innan sista timmen innan jag skulle hem. Ramlade över en affär som ger mig en månadslön på någon timme bara om jag inte fukkar upp det. I så fall tar jag livet av mig!!! Fan vad sur man skulle bli!! Annars verkar det bra. Lite stressigt och oorganiserat just nu men inte så konstigt när det är så många nya på väg in. Blev tillfrågad om att hålla lite utbildningar och fick 12% mer i lön utan att fråga. Men det känns ändå ovisst att bara ha provision. Som tur är har jag ju 2 månader till med volleybollön som man kan känna sig för lite.

Volleybollen då. Amerikanerna åker hem snart så jag måste anställa en ny person snarast som kan jobba med fritidsgympan. Helst innan helgen...
Satt i möte i kväll med annonsprodutionen och elitsektorn. Ska ringa runt till lite olika förbund världen över och det känns skitkul just nu. Mkt spännande på G och det är så det ska vara!

Lägenheten sen då. Flyttade in i fredags utan att ha sett den =p Lite nervös var man men det kommer bli riktigt bra med lite färg på väggarna. 3 minuters gångväg ner till havet och stranden och västerläge på ballekongen lovar gott inför sommaren.

Och så påsken då. Åker hem på torsdag till kära Vingåker. Har inte träffat vänner och familj på evigheter känns det som. Safiren på torsdag, gammeltanterna får akta sig för då jäklar! Påskmat under helgen hoppas jag och mycket must! Godis är jag inte så mkt för men va fan, påskharen kommer ju bara en gång per år!

Ska försöka slagga nu efter 10 koppar kaffe, lååång dag som väntar imorgon.
Vi ses i helgen Vingåker!

image5

Haha, glömde nästan en sak! Som en storm har det svept söderut över Sverige, likt en blixt slår det ner på skånes slätter. Är det bara ett rykte eller är det sant?? Det blir förfest på Götgatan på torsdag! Fan så glad jag blir =)

Hmm

Kaxig eller bara sugarsweet? Haha. Thats the way i like it.... Måste slagga nu, själv. Återkommer...

RSS 2.0