Ju mer man lär desto större syns ens kunskapsluckor

Har haft 3 otroligt bra dagar på Bosön. Helt otroligt bra. Tänk om man kunde lyssna på sånna föreläsare oftare än vad det kommer att bli. Men det blir även en hel del inläsning. Pga någon anledning så fick jag inte böckerna på posten som skulle ha kommit för några veckor sedan. Detta gör att jag ska läsa in ännu mer nu. Min nya bibel får bli Physiology of Sport and Exercise. Lite tungt med engelskt fackspråk men får ladda hem något bra översättningsprogram till skrivbordet.

Mitt imunförsvar verkar inte tåla nya männskor eller miljöer. Andra gången jag är hemma på 5 veckor, andra gången jag blir sjuk. Har blödit näsblod hela veckan och det är lite störande. Speciellt när det rinner ner i halsen istället för ut ur näsan.
Låg och sov någon timme extra i tisdags så jag kände mig bättre.

Fick brev av A-kassan där Bolagsverket påstår att jag har en firma. Va?? Har jag missat någonting?
Jag ska ringa imorgon och kolla vad det kan vara. Jag kanske har ett oljeföretag i Abu-dhabi så jag tänker gå ut lite försiktigt med mina frågor. Men man börjar ju undra. Först vad fan är detta, sen börjar man tvivla lite på sig själv. Vad har jag nu missat? Men det är säkert bara något simpelt fel någonstans.

Nu ska jag kolla på Torsk på Tallin. Så rolig men samtidigt tragisk. Robert Gustavssons bästa!

Student för en kväll

Efter en lååång resa till Säter och en 3-2 torsk i röven så stannade jag till i Örebro. Slaggar hos Tarik ikväll och reser mot Vingåker imorgon. Följde med ut och har varit lite schizzo ikväll. Med alla studentkårer hit och dit så har jag pluggat Psykologi, Retorik och Företagsekonomi för att kunna hänga med till höger och vänster.
Är ganska så glad att man inte behöver springa runt i fula overaller och fjanta sig för att man pluggar.
Har träffat folk som känner folk ute. Sverige är ett avlångt land men alltid så kan man träffa någon som känner samma person som en själv. Detta trots att det bor 9,25 miljoner människor här. Nu var det pom-pom tjejerna i Falkenberg som var ute.

Imorgon så åker jag hem till VIngåker. Får träffa familjen och dessutom kika på VVK som spelar mot Sollentuna. Ett VVK som vi bara ska slå nästa helg. 2-3 mot Säter svider och självfötroendet har fått sig en rejäl törn. Vi spelar ok samtidigt som Säter går in för 100% och får med sig ALLT i 2 set. Men vid ställningen 2-2 så kan vi inte bjuda på 2 gula kort och 1 rotationsfel, Här märks det för väl att vi är inne i en ond cirkel och kämpar mer mot oss själva än att vi går in och spelar mot motståndarna.

På måndag morgon så bär det av till Bosön. 18 månader till med plugg där ska bl oerhört roligt och stimulernade. Det känns som om man är inne i en riktigt bra period i livet och 30 årskrisen är inte i närheten. Det är mer som om man njuter för varje dag som går och allting som man lär sig. Är dessutom glad att man slipper diverse fjanterier för att man ska läsa om någonting som man vill jobba med.

Ska äta brunch här imorgon med Pizza på menyn tror jag. Ligger minus 6kg i år och tänker inte tapa det men så länge man har koll på läget så får det bli något gott någon gång ibland.

Kollar efter lägenhet i Ängelholm och hörde att det kanske fanns ett hus i Skälderviken med hsvsutsikt från vardagsrummet för en sjukt billig peng. Då skiter jag om det är 6km med cykel in till stan, det gör bara gott för kroppen och själen.

Nu ska jag somna till tonerna utav James Morrsion.

God natt!

Till Salu!

Eftersom jag bloggar så ofta numera så tänkte jag att jag kunde tjäna pengar på det. Enligt en ytterst vetenskaplig metod så har denna bloggen ett värde utav 12519kr. Kolla in Bloggvärde här.
Jag kan nöja mig med 10.000kr vid kontat betalning. Du får en TV-groda som namn på bloggen, ca 20-25 unika läsare varje dag och förmånen att kunna blogga i mitt namn. Betalning sker direkt i hand och sker senast fredag.
Hör gärna av dig om du nappar!

Har varit i Countrycrown i dagarna 3. Grymnt intressant och roligt att få öva sig i olika modeller när det gäller motivation och argumentationsteknik. Ska träna på alla i min närhet nu. Hoppas dock ingen läser detta och genomskådar mig.

I helgen så åker jag med upp mot Säter. Därefter så hoppar jag kvar i Örebro och slaggar hos Tarkan. På söndag så står VVK-Sollentuna på schemat innan jag åker upp till Bosön på måndag. Ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag snart sova. Ska göra ett 24h test för Prisjakt för att se om jag kan få börja jobba där. Det ligger mitt i centrala Ängelholm. Otroligt fräscha lokaler och ungt folk. Skulle underlätta att få jobb och lägenhet i Ängelholm ungefär samtidigt.
Hittade en 2:a i Skälderviken med havsutsikt. Hade den kostad 4-5k kr så hade det varit ok, men ett pris på 7k i hyra passar inte riktigt min ekonomi.

Kom ihåg nu, gör en bra affär och slå till så snabbt som möjligt!


Blogga eller inte blogga

Jag har ju inte förtagit mig senaste tiden med mitt bloggande. Har ingen riktig lust, det kan bero på att det inte hänr så mycket men nu när jag tänker efter så har det ju hänt en hel del.

Vi har vunnit ytterligare matcher med Åstorp. 15-1 i set de senaste 5 matcherna är ett styrke besked. Vi spelar inte jättebra. I perioder kan vi faktist spela riktigt dåligt men på något sätt så tar vi oss samman, skärper till oss och vinner. Mitt eget spel har gått utför på slutet. Det skulle kunna bero på att jag tränat 1 gång sen i slutet på November. Nästa helg så möter vi Helsingborg hemma och det hade varit grymnt skoj att vara med men jag ska uppåt i landet den helgen.

Nu i veckan så är jag nere i Landskrona på ledarskapsutbildning hos Performax. 3 dagars drillande i medarbetarsamtal ska bli skoj. Ser fram emot rollspel med en del riktiga nutcases. Ska bli en utmaning och samtidigt väldigt utvecklande.
Sen till helgen efter det så är det Stockholm som är destination på kartan. Elittränarutbildningen startar uppe på Bosön och det ska bli otroligt roligt, Ska bli spännande att se vilka deltagare som är där och hur utbildningen kommer att arta sig. Halva nöjet med att vara där uppe är miljön och atmosfären. Alla som är där uppe är väldigt duktiga och har en stor drivkraft. Gruppdynamiken får en att öka suget efter ännu mer kunskap.

Igår när jag satt hemma vid TV:n och tog det lugnt efter matchen igår så lystes hilmlen upp av ett ljusblått eldklot. När man såg det i ögonvrån genom fönstret så var första reaktionen att några sköt raketer utanför. Men bara någon tiondel senare när jag insåg hur stort det var så förstod jag att det var någonting som flög in i atmosfären och brann upp. Några sekunders sken sen försvann det bara. Det var skoj att få se någon gång här i livet. Kolla video på HD eller läs i Aftonbladet.

Här har Johannes varit duktig och gjort en video från en av segermatcherna i div.2. Titta och njut =p



RSS 2.0