See u when u get there

Kan man verkligen veta saker i förväg? Trots att det är flera månader i förväg och man befinner sig långt långt därifrån? Eller är det så att "känlan" man har påverkar ens sätt att vara och handla och på så sätt så inträffar det man trodde sig vet långt i förväg? Kan det vara så att vissa saker visar sig långt innan det händer, eller långt därifrån det händer? Ja det lär man väl aldrig få veta. Borde man vara arg? Ja, eller egentligen inte. Mest förvånad är man väl att man redan för 4 1/2 månad visste något som man får veta först nu. Lite Deja Vu känsla över det hela.




Har hittat Rallarsving säsong 1&2 på nätet nu. Laddar för fullt. Ska bli ku och se till sommaren om man får tid till att träna lite. Är fruktansvärt sugen på att prova på MMA efter att ha kikat på tv. Provade för några sommrar sen mot Sverre som tävlade och fick en hel del pisk men skoj var det iaf!

Ska kolla Gordons Kitchen Nightmare nu, inte den mest sympatiske eller pedagogiska killen på jorden men oerhört skicklig.

I morgon går storbuss till Stockholm, ska slagga på af Chapman som serut så här. Hoppas på vinst på söndagen.


Nya brillor



Dessa ska förhoppningsvis hänga med ett par år nu. Bågar är ju inte direkt gratis men dessa är av Titan så de ska väl inte knäckas om man somnar med dem på i soffan =p Lite surt spenderade pengar men ett måste. Jag har inte haft några på ett par veckor och jag märkte hur jäkla illa jag ser när jag fick på mig mitt nya par. Allting blev mycket större och marken kom 1dm närmre helt plötsligt. Jag kände mig som John Cleese i Minisrty of Silly Walks där man stapplade fram och blev förvånad att marken var så nära.

Vi fick riktigt storpisk mot Sållet idag. De spelade väldigt bra block-försvar medans vi lät dem vinna mycket lättare bollar. Nu gäller det att hitta tillbaka till kvartsfinalformen tills på söndag. Jag läste på Hyltes hemsida att Krickan hade spelat de 2 sista matcherna med avslitet ledband i tummen. Det var otroligt starkt gjort måste jag säga, har själv slitit av det delvis och det var ingen skön historia. Många har mycket åsikter om Hylte men hade fler sveska spelare haft samma inställning till sin idrott som honom så hade Sverige varit mycket bättre i volleyboll. Allt för många lägger av allt för tidigt! Att ha spelat 17 SM-slutspel och fortfarande tillhöra en av de bättre spelarna är imponerande!

I morgon så bör jag få något vettigt gjort för mitt eget samvetes skull. Tror det blir Citytrafik med näsan djupt begraven i boken. Jag ska även kolla upp om det finns fler platser till supportrar som vill åka med upp. Det var ett gäng till som anmälde intresse efter dagens match. Plats i bussen finns det men det är väl själva boendet som kan bli lite knepigt...


Påsklov och då kommer snön

Det känns inte riktigt som om det stämmer. Sportlovet var fint och soligt, påsklovet är kallt och snöigt.
Jag har spenderat halva lovet med, ingenting... Eller det har ju blivit en hel del volleyboll men utöver det.
Jag har inte lärt mig 100 nya låtar på gitaren, jag har inte läst hela teorin, jag har inte varit ute och promenerat eller gjort så mycket annat vettigt heller för den delen. Och det har varit skönt! Nu gäller det bara att vara lite effektiv de sista dagarna för samvetes skull.

I måndags morse var jag uppe runt 0530. Snön bara yrde ner och resan till Stockholm lockade inte så mycket.
När jag satta skon utanför dörren var det snö högt över forknölarna.
 
(Skulle placerat bilden till vänster men fattar inte hur man gör, hjälp mig ngn).
Det tog såklart sin lilla tid att komma upp till 08-land. Vi var framme runt 16 och kroppen kändes riktigt seg!
Trots en promenad och dusch på det så kom ingen riktigt igång som i kvartsfinalserien och vi förlorade med 3-2 mot ett mindre trött Sollet. Jag fick lite tid på plan som passare och tyvär lite mer än 1 set som center, haha.
Det var ungefär 10 år sedan och det kändes.

Under resan hem så lyckades jag få lite sömn och det har nog inte hänt efter en match förut.
När vi kom till djungeln runt 04 så var vädret detsamma. Undra om det snöade hela tiden??
Hur som helst så var det nysnö över blankis, och med slitna sneakers så slutade det med att jag slog på baken inte mindre än 3 gånger under de 500m jag hade hem.


I tisdags så sov jag till 13, Martin ringde och väckte mig innan vi gick till station och lunchade samtidigt som vi diskuterade en hel del volleyboll. Idag blev det mer diskutioner med styrelsen och elitsektionen och om några veckor så vet jag bestämt hur framtiden ser ut.

Påsk förresten. Ingen påskmat blev det, ingen påskmust och inget påskpynt. Jag är fortfarande less på det efter i julas så det får bli en annan gång. Fast must lät ju riktigt gott!

Wawawewa

22-25, 12-25, 25-21, 25-21 och till slut 17-15. Helt otrolig känsla att gå från och snacka om att falla med flaggan i topp efter 2:a set till att vända och rädda inte mindre än 4 matchbollar innan vi avgör på vår första.
Vi hade mer stöd på bortaplan än vad vi har haft på hemmaplan under hela säsongen och det var tack vare de underbara tjejerna och killarna på läktaren.

Under dagen igår så gick man oc kollade på klockan var och varannan minut och exploderade nästan utav rastlöshet.
Redan inan matchen så börjar Hylte att tjafsa och försöka få till en massa bråk. Vi hade pratat om innan matchen att låta dem hålla på men ger de sig på en lagkamrat så skiter jag i om det är hela världen på andra sidan nät, jag backar upp mina lagkompisar. Tyvärr så fick det snacket fel effekt och folk gav inte bara fan i att stå upp för laget utan spelade utan energi och någon som helst viljestyrka. Hylte gapar och skriker och försöker att trycka ner oss så långt som möjligt i skorna. Sorgligt nog så lyckas de, men vi vände på steken och skrattar bäst som skrattar sist heter det =)

Var väl hemma runt 0030 tiden igår, tog en liten grogg och satt och snackade skit med lite folk hemma hos mig. Kom i sängs vid 0230 men vi låg nog och snackade misnt 2 timmar till. I morse så vaknade jag runt 8 och kunde inte sova, man är fortfarande uppe i varv efter gårdagen. Gick och handlade frukost till tjejerna och dukade fram.

Nu sitter jag här och det är så lunt och tyst, ska sova minst 1 timme nu innan jag börjar städa och dona inför kvällen. Ska tvätta , städa, träna, diska, och ordna stereon så det får högst bli 1h sömn.


Ibland undrar man hur saker funkar egentligen

Tjena!

Igår vann vi mot Hylte hemma efter ytterligare en jämn match. Imorgon är det dags igen, men det är inte här jag ska göra en återkoppling till överskriften.

Idag var sista dagen innan det 11 dagar långa påsklovet. Jag vet först i morgon ungefär hur det kommer att se ut, eller hur jag skulle vilja att det ser ut efter utgången av matchen. Sen om det blir som man har tänkt sig, som man önskar eller som man inte alls tänkt sig kan jag inte svara på nu. Antingen blir det volleyresor, Hbg-Falköping-Vingåker-Göteborg-Örkelljunga eller inga resor alls.

Snackade med Sami idag och blev lite sugen på Oslo, skulle vara så jäkla kul och det skadar ju inte med en reservplan. Det blir ju sällan som man tänkt sig iaf har jag lagt märke till.
Precis innan jag snackade med honom så var jag i Sundsbutiken i Helsingör. Fan han skulle trivas bra där, jag själv tappade hakan både en och flera gånger. 5 liters flaskor vodka, Bacardi lemon och Jäger. Helt sjukt stora!

I måndags så satt jag och kikade runt på nätet efter lite schyssta tatueringsbilder. Jag var ju och fyllde i min idag och diskuterade framtida projekt. Jag fick en ny tid den 7/7, på min 28:e födelsedag. Jag fick ta några öl på kvällen iaf sa han(tatueraren Jacob), och med tanke på att det är en måndag så sa jag :om det ens blir det.
Hur som helst, jag kollade efter lite bilder och hittade en riktigt het tjej med en massa snygga tattoos. De var väldigt lättklädda dessutom så det gjorde ju inte det hela mindre trevligt. En sån tjej skulle man ha tänkte jag genast. När jag kliver in på studion idag så kan ni ju gissa vem som ligger där på britsen? IBLAND UNDRAR MAN HUR SAKER FUNGERAR EGENTLIGEN?? Önskade jag verkligen att få träffa henne så mycket att hon bara "råkade" befinna sig där idag? Haha. Smidig och anpassningsbar som man är så kläckte jag ur mig med harklande hes röst: Eeh ööh höei(efter att jag gjort ett diskret miniskutt), jag kände mig som hete Fredrik i Bonde söker fru =p Haha, hur stor är chansen egentligen? Ladbrokes skulle säkert gjort mig till miljonär om jag satsat på detta tidigare i veckan...

Fick hem The Teenagers debutalbum förut, skön skit från Frankrike. Några av deras största inspirationskällor är: Sex, Love, Vodka Red Bull och Svenska tjejer. Låter som en jäkligt bra sommar det där!
På tal om sommar, hoppas Hultsfred inte krockar med någon utbildning detta året!

Och så måste jag skänka en liten tanke till Martin som bröt foten och slet av alla ledband i den i helgen. Vi ska få smärtan att försvinna och bege oss in i dimans land inom en snar framtid!



Världens bästa?

Många påstår att detta skulle vara världens bästa gitarrsolo. Jag har inte hört alla solon i världen så kan inte med säkerthet säga att det är så. Men bra som fan är det iaf!


2-2

Vid ställningen 12-13 i sista setet så frågar Martin vem vi ska sätta in för att serva. Jag svarar: Anton!
Vid 14-14 så kommer jag in iaf. Floatserve, defence av Brian, jag hämtar upp den bakom plan och vi spelar gratisboll över, Urban slår ut! Nästa serve lägger jag lång i hörnet, Urban får passen och trampar över. Så otroligt skönt att få vinna på hemmaplan. Detta är dessutom 2:a matchen som vi vinner på att deras anfallare trampar över.
Nu blir det svårt att sova inatt men det gör ingenting!

I morgon ska jag fylla i min tatuering och sen blir det Helsingör på kvällen.

Sista chansen

I morgon så måste vi vinna på hemmaplan mot Hylte. Annars tar det roliga slut innan det ens har börjat.
Detta blir nog min absolut sista säsong på högra nivå. Trampdynorna under båda fötterna är trasiga, de kommer inte att läka och det opereras inte heller. Detta gör att jag har ont i knän och benhinnor och ryggen så fort jag går längre än ett par hundra meter. Jag har ett bäcken som hoppar snett titt som tätt och en och annan kotförskjutning i ryggen inträffar oxå. Högeraxeln är kroniskt inflamerad och den börjar bli värre igen. Det brukar yttra sig genom smärtor ut i skulderbladet och hela nacken. Vet inte hur många sprutor jag har fått för det.Jag har käkat receptbelagda läkemedel ca 4-5 år sammanlagt (mao ca 1700-2000 dagar vilket blir minst det dubbla antalet tabletter). Då kan man fråga sig varför man håller på? Jo för att det är så jäkla skoj och för att jag älskar att tävla! Jag vet att 2 veckor efter att vi spelat klart, antingen det blir i morgon eller om ett par veckor så kommer jag att vara riktigt sugen på att träna igen.
Det blir någon form av eget idrottande till hösten men för att det ska bli på högre nivå så känns det som om det ska till någonting alldeles speciellt!

Matchen i lördags tänker jag inte skriva mer om än att jag skämdes någonting fruktansvärt och ville bara dö!

Igår efter ca 3 timmars sömn så skulle vi upp till Hylte igen med tjejerna för U-SM kval. 3 riktigt bra set spelmässigt och 3 riktigt dåliga set senare så blev det hemresa och stopp på MAX vid Eurostop. Trevligt väder och trevligt sällskap. Jag var lite för trött för att joina tjejerna i hoppborgen, eller så kanske jag är för gammal och feg =p

I morgon så har jag inga lektioner som det ser ut nu, hoppas det förblir så och att de inte ringer 0825 och frågar om jag kan börja 0830.

Ska plinka lite gitarr innan jag ska sova. Börjar bli bättre nu och ska börja spela ackord under lovet.
I morgon blir det till att kola efter kablar till mina nya högtalare och subwofern. Alla ligger de på 300W var så blir lite skillnad mot förut! Sen kanske jag knallar upp på Jysk om det inte snöar så förbaskat i morgon igen.

Igår så var det närmre 15 grader och sol, i morse 0630 när jag gick upp såg det ut såhär utanför köket:

image100

Sån här attityd måste vi spela med på lördag


Samma land men fler bilder

                             



                             



                   

1-1 i matcher

Förlust idag med 1-3. Det som skiljde idag var att de var vassare i slutet på seten och visade upp större mod och viljestyrka att vinna. Men känslan är att vi tar det på lördag igen. Av någon outgrundlig anledning så är vi bättre på bortaplan än vad vi är hemma.
Det var riktigt skoj att se hallen nästan full, det har jag inte gjort under de 2 åren här nere. Tack till publiken!

Nu ska jag äta lite pankakor och slappa i soffan framför TV:n. Har sovmorgon i morgon och hoppas jag får sova ut. Sover riktigt kasst om nätterna. Blir inte mer än 3-4 timmar per natt och vaknar helt dyngsur av svett var och varannan halvtimme. Tungt när man går till jobbet vid 07 och är hemma runt 21-22 tiden varje kväll...

Nedan följer lite bilder, jag slår vad om att ni aldrig kan gissa vilket land de kommer ifrån ;p

                  

Quarter finale due

I morgon kl 19 är det dax igen! Vinner vi på hemmaplan så ser det ganska så bra ut. Men Hylte är starka och vi måste prestera minst lika bra volleyboll igen. Det blir svårt att spela säsongens 2 bästa matcher inom bara 4 dagar.
Innan träningen idag så hade vi ett möte där vi diskuterade söndagens match och morgondagens match. Lugn träning som avslutades med massage. Marcin knådade mina vader och ömma benhinnor. Mycket skönt och inte det minsta gay =p

Idag så har jag tvättat frö första gången på mycket länge! En dag till och jag hade fått köra amerikanare och det hade jag inte riktigt gillat. Det finns ju inte så många schyssta klädbutiker här i djungeln som säljer boxershorts heller så det var tur att stugan öppnat igen idag.

Kom att tänka på praon i 9:an nyss när jag snackade med Jansson. Jag var på Örebros regionsjukhus testavdelning. De körde en massa tester på friidrottare. Ganska intressant första veckan då det var killar där. Kul med testresultat och så. Andra veckna när tjejerna gjorde sina tester och testledaren frågade om jag kunde fästa elektroderna så var jag i 7:e himlen, haha. Bästa praon någonsin tyckte jag då =p

Nu ska jag plocka ner sista tvätten och gå och lägga mig. Tuff dag i morgon med jobb 07-15 och samling vid 16.. Är väl hemma runt 22 efter matchen om det blir jämnt. Ser verkligen fram emot sovmorgon på torsdag!

Woosch!

Tavelsudd

Så känns mina ögon som ungefär. Jag sov en halvtimme innan träningen men är fortfarande helt slut.
Det är alltid svårt att somna efter match och när det varit slutspel i Hylte med gastkramande bollar så är det extra svårt. Därför så blev det inte mycket sömn i natt. Började dessutom tidigt i morse. Jag snoozade en gång men vågade inte mer sen. Det har ju hänt att man försovit sig en eller två gånger. Nu har jag dock tagit ledigt på torsdag morgon en lektion så jag börjar kl 12 istället för 0715, lite skillnad! Kan se fram emot matchen på onsdag och å veta att jag kan vila ut mig efteråt riktigt ordentligt!

Jag håller på och läser en bok just nu som heter Spelet utav Niel Straus. Författaren har ägnat 2 år utav fältstudier och seminarier till att bli en expert i konsten att förföra kvinnor. En rak och ärlig bok som man skrattar åt titt som tätt. Det jag dock funderat över mest är hur ensamma och tomma alla människor i grund och botten är. I boken så försöker de fylla den tomheten med kvinnor. Tomheten kan bero på allt från att ha blivit försummad utav en eller båda föräldrarna till antisociala personer som söker bekräftelse, eller någonting annat. Lite tragiskt kan man tycka, men å andra sidan så är ju vad vi människor tillbringar stora delar utav vårt liv att göra. Fylla tomheten som uppstår när vi saknar vissa saker med andra saker. Man fyller och tömmer sig med hjälp av olika människor eller aktiviteter. Alltid är det något tomrum som vi söker kompensation för på annat håll. Själv så har jag senast ersatt några grymnt roliga år på krogen med otroliga vänner med mycket volleyboll, lite musicerande och nu senast ett intresse för Buddism som jag anser är en filosofi mer än religion. Jag har på nära håll sett hur människor söker bekräftelse i olika grupper eller sammanhang och insett att det är sökandet i sig som orsakar en hel del olycka. Om man inte hittar det man söker så mår man dåligt över det, och skulle man hitta något så blir man istället orolig över att mista det. Allt för sällan så kan man fullt ut uppskatta det som man istället har och glömma allting annat.

Om det är någon som har provat på avslappningstekniker eller meditation så vet ni hur många tankar som fyller ens huvud och vandrar fram och tillbaks. Man känner att det inte går att koppla bort tankarna och slappna av, men det är kanske inte meningen heller. Det är ju när vi försöker slappna av på detta sättet som tankarna som fyller våra sinnen dag ut och dag in verkligen kommer fram. Det är ju bara det att man oftast inte hinner stanna upp så ofta och tänka efter. Alltid är man på väg någonstans, alltid är det någonting som måste fixas eller ordnas. All tid som vi lägger på kroppslig hälsa och skönhet skulle kunna halveras och istället läggas på våra inre tankar och psykiska hälsa. Men jag är väl precis lika rädd för att stanna upp som alla andra, lika stressad och har inte den tiden som krävs. Jag hoppas dock att jag tar mig den tiden, jag vet att jag skulle bli mer rofylld och mer lycklig utav det...

Många djupa tankar men jag är inte olycklig för det! Jag har ett riktigt underbart jobb, solen sken ute idag och det var 15 grader, vi spöade Hylte igår, nu ska jag fixa milkshake och lira lite gitarr. I morgon så är det en ny bra dag att leva.

Nästa vecka så ska jag sätta mig ner och snacka ny säsong med Örkel. Ska fundera lite på vad jag vill göra och vad jag vill ha för utveckling nästa år. Det är det viktigaste just nu, sen om jag skulle få en liten slant för det så gör det inget. Men det i sig är inte alls lika viktigt som de möjligheter ett till år här nere skulle kunna innebära i framtiden.

Sov gott!


Pust

Jag hade här ett megainlägg på gång. Har hunnit fundera en hel del i helgen och kommit på en massa saker. Men efter holmgången uppe i Hylte så orkar jag helt enkelt inte. Man är urladdad och skallen är tom. Vi spelade riktigt bra i försvarsspelet och detta bärgade hem segern. Trots att Hylte både servar och blockar bättre än oss så har vi fler anfallspoäng.

Lite lite smaksaker kommer det dock på vad jag hade tänkt skriva.

Andra personers sökande efter att fylla diverse hål i deras liv
Mitt eget sökande att fylla tomhål som uppstår i livet
Volleybolltankar
Tankar om livet
Gitarr tjat
Annat tjat
Mitt ökande intresse inför buddism

Men det får bli en annan gång, kanske i morgon, vem vet?

Har tid hos tatueraren snart igen, det blir Ink not Mink som man säger...






Sömntuta

Det är dags att sova snart. Har sovit hela kvällen så var vaken någon extra timme men dyngtrött så det blir lite läsa i Neil Straus Spelet innan lampan släcks och jag försvinner in i drömmarnas värld igen.

Veckan i skolan började lugnt men har varit livligare de 2 sista dagarna. Varför får jag alla lektioner där det är mycket liv och rörelse? De 2 sista dagarna har helt tagit musten ur mig. Igår gick jag till jobbet vid 07 och är där i ca 5minuter då jag får reda på att jag egentligen skulle ha kunnat börjat 0830. Tack för den informationen! Sedan så fick jag vicka i 6B. En mattelektion följt utav bild, lunch, lyssna på talbok och sedan sista timmen spel och lekar. Lite mindre handgemäng i klassrummet slutade med att 1 tjej gav 2 killar lite stryk. Var hemma 1515, packade väskan och lagade mat. Åt och gick till hallen 25 minuter senare. Tränade tjejerna från 16 och sedan egen träning till 20. Träningen har inte gått bra på slutet men igår så var det inte lika värdelöst som innan. Efter träningen så var det ramtidsmöte på klubbis fram till 2230. Jag erbjöd mig med att jobba med utveckling av ungdomsverksamheten som egentligen inte har haft någon plan de senaste åren. Efter mötet så kom jag hem och somnade omedelbums.
Idag så har jag haft 6A och fredagar är slappa men väldigt röriga dagar. Mycket liv och rörelse vilket alltid resulterar i en hel del tjaffs. Mycket hormoner i luften, haha. Till mat var det Tacos och jag spenderade nästan 25 minuter i ätande tillstånd.

Träningen idag var lite kortare och lite lugnare. Skönt för mig då jag har fått väldigt ont i fötterna och ryggen igen. Det spelar ingen större roll att jag fått nya hålfotsinlägg tydligen.Efter träningen så pratade jag en del med Martin och vi luftade en del idéer. Är lite avundsjuk på honom som ska till Tukiet 1 månad och spela beach efter säsongen.

Idag så fick jag frågan av en tjej i 5:an om jag var singel, hahaha. Snällt och gulligt men jag förklarade att jag var aningen för gammal kanske..

I morgon så ska jag fortsätta lira lite gitar. Har spelat ut första boken nu efter ca 10 dagar. Svårighetsgraden på låtarna är väl ok men de är alldeles för korta och för tråkiga så gick och köpte en bok med ackord i onsdags. Fingerplockade visade sig vara lättare än ackord då jag har ett lillfinger på vänsterhand som i stort sett är orörligt och okontrollerbart efter att ha dragit det ur led några gånger. Jag vet att det går att operera bort brosket som har bildats men då så tar det ca 3-6 månader innan man återfår skaplig styrka i handen igen och jag vet inte riktigt om det är värt det.

På söndag så är det kvartsfinaldax mot Hylte. Förra matchen vi spelade där uppe var ok trots att vi inte alls var med i vissa moment. De kändes inte alls speciellt bra så det blir kul att se på söndag vilka som har lyckats bäst under veckan som har gått med att förbereda sig.





100 höjdare USA är på G. Ska bli skoj att se vad för stjärnor de hittat där borta. Den största stjärnan av dem alla här hemma är utan tvekan Disco-Kjelle!

Fattiglapp

Jag var hos Optikern idag och kollade på nya bågar då de gamla har gått sönder. Samtidigt så diskuterade vi vad priset på ett par glas med de behandlingar jag behöver skulle kosta. 6100 kr hamnar det på ungefär. Kul!!!

Det blir nudlar och vatten och knäckebröd ett bra tag framöver tror jag.

I skolan så hade jag 2st engelska lektioner idag på 40 minuter vardera, en lektion på 25 minuter där det var rättstavning samt kollade på en pjäs. Har jag sagt att jag gillar mitt jobb??




Norrmännen lyckas de med ibland!

Slapp helg

Igår så hade jag 6a hela dagen igen, bir minst ngn gång till. Skön klass att jobba i och skönt att få ihop extra timmar som man kan ta ut ledigt med.
Efter jobbet så gick jag och tränade. Innan träningen så kände jag mig bra fysiskt för första gången på ett par veckor. Men träningen började så jäkla dåligt ändå. Var "nästan" där hela tiden i alla moment och det finns inget som är mer irriterande. Gav mig fan på att det inte dög och började sedan spela helt gudomligt försvar. Har ldrig tagit så mycket. Skönt att kunna plocka en massa rens på kombos flera gånger irad =p
Sedan så är jag riktigt kass i ryggen men ska ta ett varmt långt bad och se om det blir något bättre.




Efter träningen kom Marcin förbi och lånade datan så jag fixade kyckling wok som vi smaskade i oss.
Ikväll blir det nog Tacos och film.




Jag har lirat ytterligare en del gura, kollat upp en massa videos med teknikövningar på nätet och har konstigt nog fått träningsvärk i underarmarna efter allt stretchande och plinkande. Satte dock Blowin in the Wind med Dylan förut efter 3 dagar så jag får vara nöjd iaf. Eller jag försöker intala mig att jag ska vara nöjd. Jag är fan inte nöjd med någonting om det inte går superbra, även fast jag vet att det är orealistiskt att ha sånna förväntningar efter 3 dagar. Men det är väl sådan jag är.

Nu ska jag tappa upp ett bad innan jag går iväg och handlar.


RSS 2.0