See u when u get there

Kan man verkligen veta saker i förväg? Trots att det är flera månader i förväg och man befinner sig långt långt därifrån? Eller är det så att "känlan" man har påverkar ens sätt att vara och handla och på så sätt så inträffar det man trodde sig vet långt i förväg? Kan det vara så att vissa saker visar sig långt innan det händer, eller långt därifrån det händer? Ja det lär man väl aldrig få veta. Borde man vara arg? Ja, eller egentligen inte. Mest förvånad är man väl att man redan för 4 1/2 månad visste något som man får veta först nu. Lite Deja Vu känsla över det hela.




Har hittat Rallarsving säsong 1&2 på nätet nu. Laddar för fullt. Ska bli ku och se till sommaren om man får tid till att träna lite. Är fruktansvärt sugen på att prova på MMA efter att ha kikat på tv. Provade för några sommrar sen mot Sverre som tävlade och fick en hel del pisk men skoj var det iaf!

Ska kolla Gordons Kitchen Nightmare nu, inte den mest sympatiske eller pedagogiska killen på jorden men oerhört skicklig.

I morgon går storbuss till Stockholm, ska slagga på af Chapman som serut så här. Hoppas på vinst på söndagen.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas du haft en bra kväll! :)
Kika gärna in på min blogg, kram!

2008-03-28 @ 23:42:20
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: Anonym

jag tror nog man kan ha en känsla av något som kommer att inträffa etc. eller så är det som du skriver så att man kan påverka sina tankar så pass att man faktiskt omedvetet har bestämt vad det är som händer, typ. eller så kan man vet ngt, omedvetet. eller så är man medveten fast man blundar... hm.

2008-04-02 @ 19:33:47
Postat av: Perra

Hmm, typ lixom =p

2008-04-02 @ 22:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0