Spanien ja

Har varit i Spanien ja.. Flög över Madrid till Valencia där jag spenderade en natt på hotell innan jag åkte vidare till Teruel.
Kom sent till Valencia och där väntade Chong på mig. Hans bagage hade kommit bort, stackars han. Tog taxi till ett billigt och bra hotell. Dörren öppnades utav en uteliggare. Gav honom en 20 lapp i dricks så han kunde köpa ite mat. Helt plötsligt så börjar han dansa värsta krigsdansen och nästan grät utav lycka. Fatade inte riktigt varför förän Chong sa "You realy gave him a twenty?" Shit, det var ju Euros, haha. Han blev dock så lycklig så det gjorde inget. Han behövde dem mer än jag.
Dagen efter missade vi bussen med 2 minuter så vi knallade runt i centrum på Valencia. Sjukt fin stad med smala gamla gränder fyllda med graffiti. Polisen åkte förbi ett par killar som sprayade för fullt och hälsade glatt. Lite skillnad från förbudslandet Sverige. Det fanns många gamla byggnader som var klart sevärda. Trots att vi gick runt i 2 timmar täckte vi bara in 10% av centrum. Har ju nyss flyttat och eftersom det blev snabba bud innan avresan så hittade jag inte kameran. Blir några bilder från nätet dock i detta inlägget.

 
Valencia Torres som vi knallade förbi

Tog en senare buss till Teruel. Låg mellan Madrid och Valencia. Uppe i bergen och det var som en resa bakåt i tiden. På en 2 timmars bussresa så åkte vi förbi en pub som låg mitt i ingenstans och en by med 3 hus och 1 sjukstuga. Väl framme, 1000möh, så var det en del blandade intryck. En gammal viadukt som gick genom staden, höjdskillnader på flera hundra meter då staden låg på bergssidorna och i den dal, samt riktigt gamla byggnader. Träffade inte en enda person på 4 dagar som kunde Engelska. Och försökte man prata med folket så snäste de åt en och var riktigt otrevliga.
Spanska rasister...
Mycket volleyboll och en del utgång blev det. Fick med mig 2 killar hem efter en resa på 25h! Var inte så pigg när man äntligen kom hem. Blev lite förskräckt i onsdags när jag såg att Spainair som vi flög med kraschat ett plan precis utanför terminal 4 där vi satt och kikade hela måndags morgon.






Ingenting för en del

Var på världens minsta Jysk idag. Så trångt att man knappt kommer fram mellan hyllorna, och då menar jag verkligen det! På en del ställen fick man vända för det var så trångt. Köpte en riktigt stor pläd, några gardinder, värme ljus, block ljus, nattduksbords lampa och en liten Buddha. Kändes lite men blev en del iaf.

Skulle lämna in en lampa på el-affären men de hade semester stängt. Lampan funkar lite som den vill så får gå dit senare igen.

Spanien var det ja. Vi får hit en Kines imorgon och kanske någon Amerikan i början på nästa vecka. Blir det inget där så åker jag ner till Valencia i några dagar på Bring It Promotions Europa turné och scoutar nyförvärv. Skulle vara riktigt skoj att åka ner och få lite kontakter. Missar nog första dagen på jobbet men det gör ingenting =)

Ska sova nu, har träningsläger denna helgen med. Nu med tjejerna så slipper träna själv och det tackar mina lår och baken för. Har skaplig träningsvärk efter första benpasset på 5 månader.


Sjöberg

Har flyttat och så, kanske ska till Spanien en sväng snart men orkar inte blogga om det nu.

Läste en intervju med Patrik Sjöberg och han har nog myntat ett av de skönaste citaten jag sett på mycket länge!
Media har ju skapat ett närmast patetiskt ordkrig som ingen egentligen bryr sig om. Hoppas Holm vinner OS-guld och slutar tjata om sina tävlingar, och tidningarna hittar någonting annat att skriva om.

"– Jag tycker att Holm är en duktig hoppare. Absolut en av de bästa som har funnits. Det är inte det. Men alla uttalanden han gör. Han lipar i pressen om alla möjliga saker. Det är specialpris till pappa och uteblivna inbjudningar till Idrottsgalan. Det ligger kanske i hans natur. Han känner sig trampad på. Sedan är det ju inte jag som har alla hopp sparade i datorn från min karriär. Jag har bara porr, haha. Frågan är vad som egentligen är mest perverst av de två alternativen?"

Nu ska jag mysa på soffan till stormvädret efter att jag hängt lite tvätt..

RSS 2.0