Ska skaffa husdjur

Kolla så får ni se vad jag ska ha för en!



Nu går flyttlasset om 8 timmar, kanske skulle ta och knyta sig.

Helsingborgsfestivalen ikväll


Canis timidus vehementius latrat quam mordet

Telia skulle ha kopplat över tele och hela skiten idag men de jobbar visst inte när solen skiner =p

Har spelat beach 2 timmar idag och gymmat lite. Axeln har värkt men det gick bra att köra dips. 3*10 kanske blir lite lättare om man springer bort sommarens spår utav öl och mindre nyttig mat.

Är sugen på att åka in till Helsingborg på lörsag och kolla på Nephew. De som gjort "The way i are" med Timbaland.
Lite som ett danskt, tyngre och mer melankoliskt Kent.

Läste i tidningen häromdagen hur någon gammal hårsrockare totalsågade allt vad Idol heter. Han sa ungefär:
"Vi har spelat i 30-40 år och alla våra gamla låtar spelas fortfarande på radio. Men det är ingen jävle som kommer att lyssna på den här skiten om 30 år, det kan jag lova!"
Så sant så sant. Lyssna bara på kungen,grym låt.



Nu sitter jag där igen

Flyttar om 5 dagar och har inte packat mycket. Om man inte räknar det som jag inte packat upp sen förra flytten då =p
Och stavas det illa så hänger inte mitt tangentbord riktigt med. Trådlösa skit!
Hur som helst så var det den där flytten ja. Ska bli så skönt att ha ett hus, vet inte hur många gånger jag sagt det men det kan inte poängteras nog. Det behövs ju såklart fyllas ut men det ser ut att bli en av proffsen som bor i lilla sovrummet i 6 månader.
Då behöver jag fylla ut ett rum till och det blir kontor ser det ut som. Ny laptop plus min vanliga data. Skrivare och hela köret med nytt skrivbord. Får det för ett projekt, bara att tacka och ta emot.
Vardagsrummet behövs det lite småkraffs till men det löser sig. Mitt sovrum klarar sig i början.
Är enbart osäker på köket. Ska jag ta med mitt barbord eller skaffa nytt? Det är ju tegelvägg och är inte helt säker på hur det funkar att borra upp det där.

Imorgon kommer underbara Telia och kopplar över bredbandet plus digital TV:n. Eftersom de är så servicevänliga så tar det ca 10-14 dagar innan det kommer igång igen. Tack så jävla mycket för era dyra priser, borde inte de förbättre servicen?

Nästa vecka så drar herrlaget igång igen. Flyttar nog på måndagen så får sikta på torsdagen. Blir en buzy höst kan jag lova. 8-9 helger (fre-sön, heldagar) blir det utbildning eller läger lite varstans. Och det är innan jag räknar med eget spel och att coacha tjejerna. Minst. För det finns en del andra småkurser/föreläsningar jag vill på oxå. Tyvär så misar jag den mest intressanta men måste vara på Bosön samtidigt.

Ska lägga mig och kika på Leende guldbruna ögon med bla Fares Fares. Så jäkla skön serie, hittade den på Telia Video så vet vad jag ska göra i natt. Blir ju som sagt inget internet eller TV nu på 2 veckor så. Tror dock jag har en jäkla massa serier och filmer på datan så får koppla den till TV:n och stereon så kan man alltid somna till någonting.

God natt på er och välkommen herr Blund

Var ett tag sen jag plinka gitarr men suget är på G




RED BULL GER DIG VINGAR!

DN-gala och en jäkla massa lastbilar

DN galan gick av stapeln ikväll och det var en positiv frväntande presskår som hoppades på Svenska formbesked. Men ack så illa det gick.

Sveriges mest självklara guldmedalj har bytt sport och imponerar verkligen inte på mig. Hur f-n kan man få åka till OS när man är rankad 44:a i världen(tresteg) när SOK satt upp en gräns att man ska vara bland de 8 bästa.Ok att Carro vill hoppa längd, där kan hon ju iaf gå till final en bra dag men formen har uteblivit sedan Mexico i Juni.
Jag tror att det möjligtvis kan bli en finalplats där, hon är ju trots allt en tävlingsmänniska. Men att gå från 2 självklara tv-dagar under sjukampen till en tråkig längdfinal känns bara oerhört trist.

Tresteget skulle bli första tävlingen för Olsson på 1 år. 2 hopp och skadan i baksidan på låret slogs upp igen. Nu ikväll så pratar Christian om en karriär som mjligtvis kan vara slut. Oerhrt tragiskt fr honom personligen och ytterligare ett skäl till att inte kolla på OS.

Kallur skulle prva formen inför OS. Men som en ren säkerhetsåtgärd så valde hon att ställa in. Ett klokt beslut tror jag. Hon får ett par lopp på sig att komma igång till finalen och det är först då hon behöver springa på 100%. Med VM 1:an samt 2:an borta från startfältet så ser chanserna ändå ljusa ut. Spanien får dock vara favorit till guldet i dagsläget.

Det absolut tråkigaste tycker jag är att det ser ut som om Robban får stanna hemma under spelen. Lunchade med honom i Gtet fr några veckor sen och han verkade oerhrt laddad på att få springa några snabba lopp och visa SOK att han ska med. Nu springer en lettjävel ivägen och frstr allting. Inte första gången snedspringande jävlar förstör i häcksammanhang för Sverige...

Jobbade idag för frsta gången på ett tag. Skönt väder och eftersom vi bara kikade på lastbilar så ska jag inte klaga.

Imorgon blir det mer packning och organisation runt flytten.



Kylling

Var ute i avbyggden utanför Örkel på fest igår. Stort partytält med dukat långbord, musik och grill.
Snuskiga snappsvisor och trevligt folk. Sen var det någon jäkel som plockade fram snapps och skule tvunget bjuda.
Sviterna av det idag var huvudvärk och en anmärkningsvärd trötthet. Var hemma runt 12 snåret men kunde inte sova och
så blev det som det blev.
Men istället för att löka bort hela dagen på soffan så kom Janne förbi. skulle gissa på at det var 4-5 år sedan vi träffades senast. Mycket skitsnack blev det när vi okuperade både Pizza Corner och sedan fiket. har man bott och spelat ihop i några år så känns det inte som 5 år sen när man träffas. allt är som valigt och man glömmer delvis bort att tidn bara springer förbi.

Ska börja packa och dona inför flytten imorgon. Känns jäkligt skönt när man tänker på det. Trivs i lägenheten men avskilldheten som ett hus innebär är mycket bättre. Var ca 1100 florister på festen igår och förklarade att jag behövde en kvinnas touch i huset, haha. Men eftersom man är allergisk mot blommor så skulel det inte vara ngn bra idé!

Känner du ett väldigt sug efter att få bära lite möbler och kartonger om 7-8 dagar så är det bara att höra av sig!

Ciao


Peppes Bodega Beach Trophy i bilder























Visionär

Slår man upp visionär på Wikipedia så kommer Vision upp. Det står: Vision, något man vill uppnå. En vision uttrycks oftas som ett framtida tillstånd som man vill uppnå, och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet. Har fått höra att jag är en visionär. Det stämmer mycket bra. Har många visioner flera gånger om dagen. Vad jag däremot har saknat är handlingsplaner. Just därför har mycket stannat vid just visioner.

Senaste i raden, beachproffs =p Tanken på att spela i Brasilien eller Californien i soluppgången och höra vågsvallet i bakgrunden lockar ju. Lite väl sent påtänkt bara! Men ett beachcamp nästa år och lite tävlande skulle inte skada. Då har man ju tagit ett steg på vägen iaf.




Fick de två första numren utav Beachmagasinet idag. Sköna artiklar blandat med schyssta bilder ger ett bra intryck. Sen märks det en stor skillnad mellan första och andra numret. Kan nog bli riktigt bra om det fortsätter i samma stil!

Ska in till Helsingborg och Ramlösa imorgon och inte Raaaamlösa som jag sagt tidigare. Man blir bara mer och mer skånsk här nere. Ska försöka hinna med och köpa RAM-minne till datan oxå. Den är ju inte världssnbb längre om man säger så!





En sak till som jag kan lägga på listan över vad jag vill göra och funderat på en längre tid är att skriva en bok. Var inte bäst på svenska uppsatser i skolan men kan verkligen inte om jag inte verkligen vill. märkte det när jag till slut fick några ämnen som tilltalade mig. Hade världens mest skumma lärare som var halvt uppe i molnen på någon medicin men att locka fram skrivlust var hon bra på. Fick ett par ämnen som var intressanta och knåpade ihop upp mot 40 A4 handskrivet på några få timmar. Har så mycket bra idéer och tankar i skallen men som aldrig blir mer än så för de kommer just aldrig ut. Får kika på en bra skrivskola så får man se vad det kan ge.

Oslagbart!!!




Peppes

Åkte till Båstad igår och spelade beaach innan vi dömde kändisturnerigen. Fullsatta läktare och skinande solsken, och vad händer? Jo Perra får småkramper i vaden efter halva matchen. Kul! Gick ju inte sådär lysande men bet ihop och försökte överleva matchen. Det satt mellan 2-3000 på läktaren och det var ju skoj =p

Länk till bilder från Peppes

När vi spelat klart så skulle vi dömma turneringen. Fick instruktioner om att de "mest" kända skulle vinna. Men trots en del horribla domslut så var en del lag helt enkelt för kassa. Chippen och Mattias Aspers lag vann finalen mot bla Christian Järdler. Chippen fick pris som MVP och Ekwall som Least valuble player.



Upp på Peppes för prisdelning och afterbeach blev det senare. När vi käkat och skulle få skjuts upp till boendet så kommer en hel Cortege med Range Rover SUV:s och plockar upp oss. Lite maffigt att komma så många likadana bilar på rad efter varandra. När vi kom upp på boendet så fick jag en smärre chock, eller rättare sagt blev kär!
Man åkte genom en allé upp till gården. Där var det en grusrondell med fontän i mitten framför huset. Huset var ca 15-20 brett! och målat i herrgårdsfärgen vit.
Det fanns två stycken ombyggda hus på varsin sida framför gården. Till höger så låg festlokalen som var byggd för att ta emot upp till 150 personer. Ett riktigt stort kök fanns det där oxå. I det vänstra huset där vi bodde så låg det ett gym och bubbelpool på nedervåningen. På andra våningen låg det några rum och ett kök med en takhökd på 5 meter! Längst upp slaggade jag och några andra.
Bakom vårt gästhus med ca 12 rum så låg ett poolhus i storlek "skitstort medelsvensson" storlek. Under huset så flöt det en pool i Japansk trädgårdstil som fortsatte ett tjugotal meter nerför. Lite längre upp fanns det en tennisbana och bakom den låg ytterligare ett poolhus med inglasad bastu och några till rum. Poolen var riktigt fin och det fanns även en fotbollsplan. Och de som bodde där hade det hela som sommarstuga! Skulle kunna gifta in sig i den familjen =p

Bankett på kvällen med grillbuffé och fest. Det var ritkigt skoj tills de började släppa in folk dom inte varit med på banketten. Då blev det snabbt överfullt och stället fylldes med tråkiga stekare som tränat åratal på hur man står och ser så tråkig ut som möjligt.
Men allt som allt var det en mycket bra dag.

Fick en hel del saker av sponsorer som delade ut till höger och vänster. Var nöjd när man fick ett par märkes solbrillor när vi kom men sen innan vi skulle ut så fick jag en klocka som kostar 4800 i butik i Sverige, utav en snubbe från TW Steel. Det tackar man ju inte nej till =)
Den passade min grymnt pimpiga vita myggjagare som jag hade för kvällen :D



Idag så gled vi runt och kikade en del tennis. Såg bla Björkman och Söderling spela singel. Spelade pokerturnering hos Unibet och fick en massa saker där. Fick dock släpa runt på en tung pokerväska resten av dagen och man var ju inte jättestark idag om man säger så. Är trött och seg idag efter all sol och festen igår men är mycket glad att det bara blev en kväll detta året. Förra året blev det för mycket. Bättre att åka hem och ta med sig en bra kväll hem istället för en seg andra kväll.

Vaknade i morse till ljudet från en Audi R8. Det lät som världens åskmoln och jag blev kär för en andra gång på väldigt kort tid =p En sån skulle man allt ha.


Tunga steg

Jag var ute och sprang förut. jag valde inte tidpunkt själv utan det var bestämt 1730 med laget.
Årets jäkla skyfall och min tjocka tröja gjorde at jag hade en viktväst på ca 5kg på överkroppen.
Jag överdriver inte när jag säger att undertröjan var helt genomsur efter 3km. Hem och byta till torra kläder och sen upp i gymmet.

Nu är man trött och nöjd och ska sova skapligt tidigt förhoppningsvis. Tvättar lite kläder tills imorgon bara sen blir det att krypa ner till ngn film.

Kalle hämtar mig vid 11 imorgon så åker vi upp till Båstad. Vädret ser ut att vara uppehåll med lite mer värme och solsken på torsdag. Kanske inte blir världens bästa match men det är ju inte därför man åker dit =p

Grymnt skön låt! Videon sög dock så hittade en annan verision.



Ytterligare en dag, en vecka, en månad, ett år har passerat

Så lugnt och skönt det var igår. En dag helt i min smak. Det finns en anledning till att jag försökt vara bortrest ända sedan den 20:e födelsedagen!
Jag är så anti hemmafika som man kan bli. Folk borde gå ut och fika mer, speciellt här nere i djungeln. Men utbudet är ju
= 0 så jag kan förstå att det är som det är.

Ska försöka summera lite vad som hänt det senaste året.

Jag har haft halsfluss och bihålsinflammtion 3 gånger.
Jag har varit hemma i Vingåker 4 gånger.
Jag har brutit näsan och fått hjärnskakning, på en träning!
Jag har avverkat ytterligare 2 lägenheter och 1 jobb. (Lite rastlös kanske?)
Jag har vägt både över 100kg och under 90kg!
Jag har hoppat på fel tåg 2 gånger.
Jag har nog bara gjort 1 sak som jag ångrar vad jag kan komma på.
Jag har varit på logfest mitt på en åker ute i skogen.
Jag har varit i Danmark typ 200 gånger.
Och så har jag blivit lite klokare.

Vad har inte hänt då?

Jag har inte träffat DEN tjejen.
Jag har inte varit på Mauritius.
Jag har inte vunnit en miljon.
Jag har inte tagit körkortet (är nära nu dock, haha).
Jag har inte lärt mig Danska än.
Jag har inte besökt något tempel.

Fan kommer inte på någonting, magen kurrar för mycket och skallen är tom.

Jag är helt mållös, kolla in denna lillgrabben!!!


Rododendron

Jasså så då var man här igen. På bloggen menar ni? Nej i Skåne menar jag!
Har varit borta i 3v på dagen precis. Har varit skönt att få vila skallen lite och slappna av. Jag har gjort så lite som det överhuvudtaget är möjligt. Läste på nätet att folk jobbar på semestern och att företagare inte har råd att ta semester.
Det stämmer ju inte in på mig kan jag lova! Har sovit och slappat. Råd har jag tagit mig för man är ju inte sydSveriges tätaste singel direkt.
Har köpt 4 par skor, 3 par jeans och 1 par byxor, 5 tröjor och 1 skjorta, ca 10 par boxers plus gardiner och lite mer krams till huset. Så jäkla bra med Factory i Vingåker när man inte bor där och sipper ha precis samma kläder som övriga befolkningen. Skulle köpa en bokhylla idag men den var slut såklart.

Nästa vecka så åker vi upp till Båstad och spelar Beach på onsdagen innan vi döer kändisturneringen. I år så är det Pripps Blå som står för Eventet och jag har redan börjt träna på: "För det är fest på Peppes Bodega, ja det är ju det!".
Spelar med TJ, Kalle S och Jimmie I. Är ju ingen Karch på beachen, men N-Perra klarar sig långt på inspriation.

Annars gäller det att komma tillbaka till det vanliga livet igen med arbete, eller mest planering inför hösten, räkningar och annat vardagligt tjaffs. Skönt att komma ner på en fredag känns det som så har man hela helgen på sig att komma i ordning.

Den här är ju lite gammal men rätt skön ändå =p


RSS 2.0