Peppes

Åkte till Båstad igår och spelade beaach innan vi dömde kändisturnerigen. Fullsatta läktare och skinande solsken, och vad händer? Jo Perra får småkramper i vaden efter halva matchen. Kul! Gick ju inte sådär lysande men bet ihop och försökte överleva matchen. Det satt mellan 2-3000 på läktaren och det var ju skoj =p

Länk till bilder från Peppes

När vi spelat klart så skulle vi dömma turneringen. Fick instruktioner om att de "mest" kända skulle vinna. Men trots en del horribla domslut så var en del lag helt enkelt för kassa. Chippen och Mattias Aspers lag vann finalen mot bla Christian Järdler. Chippen fick pris som MVP och Ekwall som Least valuble player.



Upp på Peppes för prisdelning och afterbeach blev det senare. När vi käkat och skulle få skjuts upp till boendet så kommer en hel Cortege med Range Rover SUV:s och plockar upp oss. Lite maffigt att komma så många likadana bilar på rad efter varandra. När vi kom upp på boendet så fick jag en smärre chock, eller rättare sagt blev kär!
Man åkte genom en allé upp till gården. Där var det en grusrondell med fontän i mitten framför huset. Huset var ca 15-20 brett! och målat i herrgårdsfärgen vit.
Det fanns två stycken ombyggda hus på varsin sida framför gården. Till höger så låg festlokalen som var byggd för att ta emot upp till 150 personer. Ett riktigt stort kök fanns det där oxå. I det vänstra huset där vi bodde så låg det ett gym och bubbelpool på nedervåningen. På andra våningen låg det några rum och ett kök med en takhökd på 5 meter! Längst upp slaggade jag och några andra.
Bakom vårt gästhus med ca 12 rum så låg ett poolhus i storlek "skitstort medelsvensson" storlek. Under huset så flöt det en pool i Japansk trädgårdstil som fortsatte ett tjugotal meter nerför. Lite längre upp fanns det en tennisbana och bakom den låg ytterligare ett poolhus med inglasad bastu och några till rum. Poolen var riktigt fin och det fanns även en fotbollsplan. Och de som bodde där hade det hela som sommarstuga! Skulle kunna gifta in sig i den familjen =p

Bankett på kvällen med grillbuffé och fest. Det var ritkigt skoj tills de började släppa in folk dom inte varit med på banketten. Då blev det snabbt överfullt och stället fylldes med tråkiga stekare som tränat åratal på hur man står och ser så tråkig ut som möjligt.
Men allt som allt var det en mycket bra dag.

Fick en hel del saker av sponsorer som delade ut till höger och vänster. Var nöjd när man fick ett par märkes solbrillor när vi kom men sen innan vi skulle ut så fick jag en klocka som kostar 4800 i butik i Sverige, utav en snubbe från TW Steel. Det tackar man ju inte nej till =)
Den passade min grymnt pimpiga vita myggjagare som jag hade för kvällen :D



Idag så gled vi runt och kikade en del tennis. Såg bla Björkman och Söderling spela singel. Spelade pokerturnering hos Unibet och fick en massa saker där. Fick dock släpa runt på en tung pokerväska resten av dagen och man var ju inte jättestark idag om man säger så. Är trött och seg idag efter all sol och festen igår men är mycket glad att det bara blev en kväll detta året. Förra året blev det för mycket. Bättre att åka hem och ta med sig en bra kväll hem istället för en seg andra kväll.

Vaknade i morse till ljudet från en Audi R8. Det lät som världens åskmoln och jag blev kär för en andra gång på väldigt kort tid =p En sån skulle man allt ha.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Samma Ekvallsk kvalité som på sportreferaten: platt fall!!

2008-07-11 @ 08:13:20
Postat av: Matilda

Glidigt värre... hur får man ett sånt uppdrag?

2008-07-11 @ 08:28:46
URL: http://matildawikander.blogg.se/
Postat av: ernesa

låter som en fett najs dag!! <3

2008-07-11 @ 12:06:27
Postat av: Andreas

Hahaha!! Jäklar vad nice Ekwall stilar in serven i nätet och sig själv i sanden.. :P

2008-07-15 @ 17:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0