PUMA yey

Den tiden på året då det är dax för nya Puma-saker. Mycket snygga kläder och grejer men det bästa är skorna. De har blivit riktigt bra och utseendet är ju inte heller fel direkt. Fick en väska i svart läder idag. En "manbag", haha. Nej då. En svart som man hänger över axeln/runt ryggen.. En sån som tjejer har för att visa klyftan lite extra. Perfekt! Jag som har ett par nya svarta Puma sneakers =p
Sen blir det väl en del kläder oxå.. Inte helt fel.
I helgen blir det träningsläger med Åstorp så mycket som kroppen tillåter. Hoppservade igår och kände hur det började sticka i armen innan känseln försvann helt. Skulle tro att det är inflammtionen som trycker på några nerver. Blir det inte bättre får jag väl ta och åka till sjukgymnasten. Men jag har ju aldrig tid!!
Samtidigt som jag tränar i Åstorp så åker ÖVK till Köpenhamn och spelar. Kan inte vara på båda ställena samtidigt tyvär.

Har funderat på hur det blir med besök hemma. Nu när en del polare flyttat och så så är det inte mycket som lockar förutom familjen. Vill inte vara borta 6 månader i taget och se hur syskonen bara skjuter i höjden men det är baksidan med att ha mycket att göra. Förut var det spela volley och nu är det en massa andra saker. Ska ju som sagt upp till Sthlm en del men det blir 3 intensiva dagar åt taget. Skolbänk och praktik kl 09-20 och sen tåg hem igen. Enda lediga tiden, höstlovet, så är det 2 träningsläger.. 7 dagar i sträck. Dubbla pass. Ska bli såå skönt med jullov =)
Är sugen på att åka ner till Belgien och hälsa på och se hur det funkar där. Träffade lite folk därifrån i Spanien och en del spelare från touren har kontrakt där nu oxå.

Vamos


Kommentarer
Postat av: JayJay

Du fixar det Perra!! Hejar på dej!! :D





Puss å Kram



/Jazz

2008-09-08 @ 02:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0