You know who!

Segt som fasilusan att gå upp i morse. Kunde inte sova inatt trots att jag möblerat om i sovrummet för 3:e gången. Drömmer så skumma saker och vaknar upp skitsur eller skrämd. Hmm. Lite kaffe och en bra start på dagen gjorde dock susen och dagen flöt på bra. Lite trist väder dock om man jämför med igår. Solsken och 15 plusgrader är någonting som gärna får komma var dag i fortsättningen.

Efter skolan så gick jag hem och käkade. Knallade iväg på möte vid Centrumhuset och snackade lite om möjligheten att jobba som ledsagare ett par timmar i veckan. Det gäller bara att få ihop schemat. Träna herrarna, damerna, med Åsljunga och jobba 2 kvällar per vecka kan bli lite knepigt.. Det visar sig hur det blir!

Träning ikväll med tjejerna och var hemma runt 2130. Blev sittandes viad datan som vanligt. Käkade köttfärssås. Kollat på ytterligare ett avsnitt av Rallarsving. Sköna killar, de där Andreas och Musse. Musse som blev nedslängd från ett torn utav en massa nazzar i Sökarna, förmodligen INTE världens bästa film. Men Eey, bor du i skåpet eller. Hurså, vill du flytta in? Så grymnt snygga kläder i den rullen, haha. Och så PG så klart!

Får se vad händer till helgen. kanske blir det lite öl, kanske inte. Far kommer förbi på fredag iaf och vi ska väl meka lite rabatt. Är ju inte så hajj på det men känner igen maskrosor iaf =p Hoppas verkligen det blir lite varmare snart så att man kan sitta ute på kvällen. Men det är ju bara April så man får väl vänta i 1 månad till ungefär.

Skrattat lite till den här, så jäkla klockren:


Kommentarer
Postat av: jan banana

Ja jag vet atyt andreas riockat!! i love you! nbu komme rjag och väldgäöstyar!!

2008-04-03 @ 00:28:17
Postat av: Perra

Haha, lite öl kan sprida sån kärlek :p

2008-04-03 @ 10:59:28
Postat av: ernesa

vadå, inget festande i helgen eller?! :D

2008-04-03 @ 14:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0