Nytt kapitel

Det blir nog så att det blir hus för mig. Ska ringa ISS och kolla hur lång eller kort uppsägningstid jag kan få. Trivs bra i lägenheten men att ha ett eget hus låter bättre. Sommartid blir det billigare än lägenheten men vintertid så kostar det mer. Ska kika över en gång till för att vara helt säker bara.
Får jag huset till sommaren finns ju risken att det blir någon fest där, haha..

Örkelljungadagarna idag. Hmm, precis som vilken marknad som helst bara att denna gången var det i Örkel. Knallade igenom allt på 5 minuter. Gick till Netto och skulle köpa 4GB USB minne. Men icke, de hade bara 1GB kvar.
Får duga dock när man ska ta med sig dokument och liknande omkring.

Ikväll blir det lugnt. Ska nog fortsätta plinka på utvecklingsplanen. Ska inreda ett kontor i huset så man har ordentligt med plats för ett riktigt skrivbord med bokhyllor och skit. Här blir det så trångt, alla böcker i drivor och ett litet sketet bord att ha datan på..

Solen skiner ute.. Ska man ut och springa?? Kanske det. Har lite ont i vaderna och benhinnorna men stretchning och massage hjälper lite. Ska fixa tigerbalsam oxå sen jäklar! Då blir det fart på benen, haha =p

Är tvungen att låna denna lite av Ernesa, skapligt battle i duschen!



Dont you?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0