Kvatsfinaldax

Så var det dax för kvartsfinalspelet. Hylte valde oss efter att Falkenberg tog Vingåker. Inte så oväntat, Hylte har spöat ÖVK i de 8 senaste matcherna och det är inte så långa resor.
Kul att inte Falkenberg ville ta oss efter att Gunnar var och kollade på matchen mot Valla. Vi hade vissa stunder en riktigt hög högsta nivå. Amreikanerna var stekheta, speciellt kul att se Jeff som verkligen har kommit igång efter jul. Men våran lägsta nivå behöver komma upp ett par steg. Vi måste prestera ett mycket jämnare spel om vi ska rå på Hylte. Hoppas Emil och Ola kan vara med redan tills på söndag, det är några kilos erfarenhet som de kan bidra med.

Det ska bli riktigt kul att möta Hylte. Leif och Krickan har lyckats riktigt bra där uppe och det är klubbens framgångar ett bra bevis på.Hoppas det blir täta matcher med underhållande spel. De brukar alltid vara riktigt bra till slutspelet, men har i år visat att de har det tufft med inställningen när det börjar gå tungt.



Var uppe i Falköping och scoutade spelare igår. Det var kul att komma tillbaka i en annorlunda roll än senast.
Det var kul att se hur spelskickliga killarna var, men vinner man allsvenskan så är man ju inte helkass =p
Några killar kan nog bli riktigt bra redan om något år.
Annars var det kul att se vilken bra anläggning hela gymnasiet har till sitt förfogande. Inte illa att kunna ha 5-6st träningsgrupper igång samtidigt!



Telefon ringde, det var videobutiken som undrade vart en film höll hus, fan vad jag har lätt att glömma sånt.
Alldeles för tankspridd och lätt att tappa fokus när det trivala saker. Dax att sluta skriva någon gång och kila ner dit.



I MP3:n

Tingsek - World of its own

Simone Moreno - Vem pra bahia

Nephew - Sway

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0