Likheter

Kollade in en programvara på www.myheritage.com. Man laddar upp en bild så får man se vilka kändisar man är lik. Colin Farrel, Nick Lachey, Val Kilmer och lite Bruce Willis. Inte illa. Men å andra sidan Fidel Castro, Maradona, Gene Wilder och Donald Thrump är ju inte lika smickrande. Hahaha! Tur att man inte bryr sig, annars hade det blivit en eller annan tår ^^



Läser på Aftonbladet om Britney, global uppvärmning och mord... Finns det inga glädjande nyheter längre? Eller håller svensk media på att bli en blandning av engelsk kändisbevakng och amerikansk "skrämma skiten ur tittarna" television?
Engelska tidningar och amerikanska nyhetssändningar får en verkligen att tappa hoppet om mänskligheten när man tänker på personerna som väljer vilka nyheter som förmedlas och vilken vinkling de väljer att skildra saker på.
Kan förstå de i mellanöstern som spyr galla över den västerländska livsstieln. Men de å andra hand väljer ju bara att skildra de sämsta bitarna de med så de är väl inte bättre.



Nästa vecka ska jag upp till Fkpg och presentera klubben och kolla tänkbara nyförvärn, känns lite konstigt med tanke på att man satt där själv för inte så längesen och hoppades "välj mig, välj mig".
Haha.
Nu har man makten i stället ^^



I övrigt så börjar man väl fundera lite på vad som händer i Juni när kontraktet går ut. Ska man plugga eller jobba? Vilken roll kommer man få här nere? Kommer jag att flytta någon annanstans?
En sak är dock säker, sommaren ska spenderas här nere! Lite bättre än Lyttersta beach!

Kommentarer
Postat av: JayJay

Det ordnar sig Perra! Hoppas du blir första tränare nästa säsong med.

2007-03-13 @ 17:36:58
Postat av: Robban

Hörru! Snacka inte skit... Vad kan slå Lyttersta;)

2007-03-26 @ 16:21:53
URL: http://liberob.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0